θα ηθελα να μπορουσα να γυριζα ολον τον κοσμο!
Printable View
θα ηθελα να μπορουσα να γυριζα ολον τον κοσμο!
ιδανικη ζωη για μενα= σωματικη και ψυχικη υγεια!!! τιποτα αλλο... θεωρω οτι για να κανεισ ολα τα αλλα κ να εισαι παντοδυναμοσ πρεπει να εισαι υγιησ..αλλιωσ μια τρυπα μεσ το νερο ..
να εχω λεφτα πολλα, να μην δουλευωω καθολου, να κοιμαμαι, να τρωω, να εχω υπηρετριες...μμμ...κ γενικα ζωη κ κοτα..
Ευχαριστώ!!! :D Πολύ όμορφη ευχή!
Μιας και ξαναμπήκα στο θέμα, ας γράψω και τι άλλο θα ήθελα αν ήμουν καλά: θα ήθελα να μπορούσα να κάνω συχνά ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό και θα ήθελα να μην πεθάνουν ποτέ τα ζωάκια μου (ανέφικτο, το ξέρω αλλά θα το ήθελα)...για τους δικούς μου ανθρώπους δεν λέω γιατί λογικά έχουν ακόμα πολλά χρόνια να ζήσουν πρώτα ο Θεός...
Αμα ησουν ηλιοκαμμενος ρασταφαρι και δασκαλος του σερφ με κοιλιακους φετες θα το σκεφτομουνα σοβαρα μαγκαιβερ!!! χαχαχαχαχαχ
Ωωωωπ , μαντεψε Λιλ , ειμαι εξαιρετικος σερφιστας ( εχω αλλαξει 3 ) , και σωμα οπως το θελεις ( υπαρχει αρρεν αξιοπιστο μελος που ελαβε φωτο μου προ εβδομαδος κ μπορει να το επιβεβεβαιωσει , πες καμμια κουβεντα βρε .......... ) . Τωρα το ρασταφαρι τι το θελεις βρε Λιλ ? αντε για χαρι σου , να γινω και ρασταφαρι , αλλα δεν θα μου πηγαινει βρε Λιλ ...... και well done απο τον ηλιο . Αν θελεις , για να μην φερω το εν λογω μελος δυσκολη θεση , σου στελνω αν θελεις με πμ φωτογραφιες , αλλωστε πλακιτσα δεν κανουμε Λιλ ? ..........η μηπως οχι ?
Σαλβαδορ , πραματικα πολυ καλο χιουμορ . Μου αξιζε !!!!!!!!!
Η ιδανική ζωή για μένα (στις φάσεις που δεν θα γυρνάω ταξίδια όλο τον κόσμο):
1. Να ξυπνάω κ να κοιμάμαι με το κύμα.....
2. Να έχω το σκυλί μου κ μερικά επιπλέον (μπινκλ, ποιμενικούς ή γκόλντεν ριτρίβερ ιδίως)
3. Να έχω 1 τεράααααααααααααααστια βιβλιοθήκη με όσα κ όποια βιβλία θέλω
4. Το χρόνο για να τα διαβάσω
5. Κολομβιανό καφέ σε άπειρες ποσότητες
6. Απεριόριστα εισιτήρια για grand prix F1
7. Μουσική όλη την ώρα.
Πολλά θέλω.....?
Η ιδανικη ζωη , κατ εμε , δεν απαιτει παρα λιγα υλικα αγαθα , αλλα ψυχικη γαληνη , φιλους , και μια συντροφο που να ταιριαζεις . Ολα ταλλα περριτα .
Να συμπληρωσω οτι ειμαι ευγνωμων για πολλα πραματα , μεχρι που εχω ενα πιατο φαι κ τρωω .
συμφωνω απολυτα.
αν ειναι λυμμενο το θεμα της επιβιωσης (στεγη, νερο, τροφη, καλλυντικα :p), μονο υγεια και αγαπη χρειαζεται κανεις για να ειναι ευτυχισμενος.
οταν του λειπει η αγαπη, νομιζει οτι αυτο που θελει ειναι πλουτη...
μολις την βρει, καταλαβαινει οτι αυτη ειναι η πληροτητα. :D