Ποια θα ηταν η ιδανικη ζωη σας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    θα ηθελα να μπορουσα να γυριζα ολον τον κοσμο!

Senior Member
    ιδανικη ζωη για μενα= σωματικη και ψυχικη υγεια!!! τιποτα αλλο... θεωρω οτι για να κανεισ ολα τα αλλα κ να εισαι παντοδυναμοσ πρεπει να εισαι υγιησ..αλλιωσ μια τρυπα μεσ το νερο ..

Senior Member
    να εχω λεφτα πολλα, να μην δουλευωω καθολου, να κοιμαμαι, να τρωω, να εχω υπηρετριες...μμμ...κ γενικα ζωη κ κοτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    βασικα χαρτ, τατς και κυκνε, σας ευχομαι να μη γινετε οπως ησασταν παλια, αλλα να βρείτε νεους τρόπους να ειστε ακομα καλυτερα απο πριν..
    Ευχαριστώ!!! :D Πολύ όμορφη ευχή!
    Μιας και ξαναμπήκα στο θέμα, ας γράψω και τι άλλο θα ήθελα αν ήμουν καλά: θα ήθελα να μπορούσα να κάνω συχνά ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό και θα ήθελα να μην πεθάνουν ποτέ τα ζωάκια μου (ανέφικτο, το ξέρω αλλά θα το ήθελα)...για τους δικούς μου ανθρώπους δεν λέω γιατί λογικά έχουν ακόμα πολλά χρόνια να ζήσουν πρώτα ο Θεός...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτη τη στιγμη , θελω να μη βαριεμαι και να δημιουργω με παθος χωρις εμποδια .... και τα υπολοιπα επονται. Δεν υπαρχει ισως τιποτα σαν τη χαρα της δημιουργιας.
    Πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερος έρωτας και μεγαλύτερη απόλαυση από το να δημιουργείς όμορφα πράγματα.
    Όταν μάλιστα από αυτό κερδίζεις το ψωμί σου, τι άλλο να ζητήσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ξεκιναω αυτο το θεμα καθως χτες σκεφτομουν σε ποσο λαθος μερος κατοικω και ποσο λαθος ζωη κανω.. Για νιωθω οτι εγω γεννηθηκα εδω πανω σε αυτη τη γη για:

Να ζω σε ενα μερος που ειναι ολο το χρόνο καλοκαιρι (δεν αντεχω τον χειμωνα με τπτ).
    Να μένω σε ενα μπανγκαλοου χωρις πορτες και παραθυρα (τα σιχαινομαι, ειδικα τις κλειδαριες), ακριβως πλάι στη θάλασσα (λατρευω θαλασσα) σε μια χρυσαφενια αμμουδια..
    Να κυκλοφορώ όλη τη μερα και καθε μέρα μόνο με το μαγιω μου, αντε για καμια βραδινη εξοδο να φοραω ενα λουλουδατο φορεμα (δε μπορω να φοραω πολλα πραγματα πανω μου, ενας λογος που σιχανομαι και τον χειμωνα, όπου και παλι ντυνομαι με οσο λιγοτερα ρουχα γινεται αν και κρυουλιαρα)..
    Να αραζω σε μια αιωρα αναμεσα σε δυο φοινικες και να πινω χυμό ανανά διαβαζοντας..
    Να έχω εξωτικο μαύρισμα ολοχρονίς και να κάνω σερφ και να κανω παρεα με ρασταφαρι ηλικοαμμενους!!!
    Ευχαριστως μπορω να δουλευω σαν σερβιτορα σε τοπικο μπαρ να σερβιρω κοκτεηλ και χυμους καρυδας!!

Για εκει γεννηθηκα εγω, για τον Τροπικό του Αιγόκερω. Λαθη της φυσης..

Παντρεψου με , Λιλ , αν εισαι 35αρα , κ θα ταχεις ολα αυτα , θελω τα ιδια . Αστειευομαι βεβαια ..........η μηπως οχι ??????

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αμα ησουν ηλιοκαμμενος ρασταφαρι και δασκαλος του σερφ με κοιλιακους φετες θα το σκεφτομουνα σοβαρα μαγκαιβερ!!! χαχαχαχαχαχ

Senior Member
    Ωωωωπ , μαντεψε Λιλ , ειμαι εξαιρετικος σερφιστας ( εχω αλλαξει 3 ) , και σωμα οπως το θελεις ( υπαρχει αρρεν αξιοπιστο μελος που ελαβε φωτο μου προ εβδομαδος κ μπορει να το επιβεβεβαιωσει , πες καμμια κουβεντα βρε .......... ) . Τωρα το ρασταφαρι τι το θελεις βρε Λιλ ? αντε για χαρι σου , να γινω και ρασταφαρι , αλλα δεν θα μου πηγαινει βρε Λιλ ...... και well done απο τον ηλιο . Αν θελεις , για να μην φερω το εν λογω μελος δυσκολη θεση , σου στελνω αν θελεις με πμ φωτογραφιες , αλλωστε πλακιτσα δεν κανουμε Λιλ ? ..........η μηπως οχι ?
    Last edited by Macgyver; 15-07-2014 at 22:25.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωωωωπ , μαντεψε Λιλ , ειμαι εξαιρετικος σερφιστας ( εχω αλλαξει 3 ) , και σωμα οπως το θελεις ( υπαρχει αρρεν αξιοπιστο μελος που ελαβε φωτο μου προ εβδομαδος κ μπορει να το επιβεβεβαιωσει , πες καμμια κουβεντα βρε .......... ) . Τωρα το ρασταφαρι τι το θελεις βρε Λιλ ? αντε για χαρι σου , να γινω και ρασταφαρι , αλλα δεν θα μου πηγαινει βρε Λιλ ...... και well done απο τον ηλιο . Αν θελεις , για να μην φερω το εν λογω μελος δυσκολη θεση , σου στελνω αν θελεις με πμ φωτογραφιες , αλλωστε πλακιτσα δεν κανουμε Λιλ ? ..........η μηπως οχι ?

https://www.youtube.com/watch?v=V96VT57szy8

Senior Member
    Σαλβαδορ , πραματικα πολυ καλο χιουμορ . Μου αξιζε !!!!!!!!!

Banned
    Η ιδανική ζωή για μένα (στις φάσεις που δεν θα γυρνάω ταξίδια όλο τον κόσμο):
    1. Να ξυπνάω κ να κοιμάμαι με το κύμα.....
    2. Να έχω το σκυλί μου κ μερικά επιπλέον (μπινκλ, ποιμενικούς ή γκόλντεν ριτρίβερ ιδίως)
    3. Να έχω 1 τεράααααααααααααααστια βιβλιοθήκη με όσα κ όποια βιβλία θέλω
    4. Το χρόνο για να τα διαβάσω
    5. Κολομβιανό καφέ σε άπειρες ποσότητες
    6. Απεριόριστα εισιτήρια για grand prix F1
    7. Μουσική όλη την ώρα.
    Πολλά θέλω.....?

Senior Member
    Η ιδανικη ζωη , κατ εμε , δεν απαιτει παρα λιγα υλικα αγαθα , αλλα ψυχικη γαληνη , φιλους , και μια συντροφο που να ταιριαζεις . Ολα ταλλα περριτα .
    Να συμπληρωσω οτι ειμαι ευγνωμων για πολλα πραματα , μεχρι που εχω ενα πιατο φαι κ τρωω .
    Last edited by Macgyver; 17-07-2014 at 03:00.

Senior Member
    Η ιδανικη ζωη , κατ εμε , δεν απαιτει παρα λιγα υλικα αγαθα , αλλα ψυχικη γαληνη , φιλους , και μια συντροφο που να ταιριαζεις . Ολα ταλλα περριτα .
    Να συμπληρωσω οτι ειμαι ευγνωμων για πολλα πραματα , μεχρι που εχω ενα πιατο φαι κ τρωω .
    συμφωνω απολυτα.
    αν ειναι λυμμενο το θεμα της επιβιωσης (στεγη, νερο, τροφη, καλλυντικα :p), μονο υγεια και αγαπη χρειαζεται κανεις για να ειναι ευτυχισμενος.
    οταν του λειπει η αγαπη, νομιζει οτι αυτο που θελει ειναι πλουτη...
    μολις την βρει, καταλαβαινει οτι αυτη ειναι η πληροτητα. :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Η ιδανική ζωή για μένα (στις φάσεις που δεν θα γυρνάω ταξίδια όλο τον κόσμο):
    1. Να ξυπνάω κ να κοιμάμαι με το κύμα.....
    2. Να έχω το σκυλί μου κ μερικά επιπλέον (μπινκλ, ποιμενικούς ή γκόλντεν ριτρίβερ ιδίως)
    3. Να έχω 1 τεράααααααααααααααστια βιβλιοθήκη με όσα κ όποια βιβλία θέλω
    4. Το χρόνο για να τα διαβάσω
    5. Κολομβιανό καφέ σε άπειρες ποσότητες
    6. Απεριόριστα εισιτήρια για grand prix F1
    7. Μουσική όλη την ώρα.
    Πολλά θέλω.....?

Το 6 θα ηταν ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!! αλλα στο Padock club!!!!
    11/12/2006

Senior Member
    Συμφωνώ και μια δουλειά επιπλέον!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast