Δεν φταίει η κοπέλα ποτέ σε ένα βιασμό. Ότι και αν κάνει. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό έμαθα, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει θύτης και θύμα.
Printable View
Δεν φταίει η κοπέλα ποτέ σε ένα βιασμό. Ότι και αν κάνει. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό έμαθα, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει θύτης και θύμα.
Πείτε μου τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε από αυτα που γράφω να το εξηγήσω πάλι. Σας λέω για την οικογένεια μου για τον πρώην μου για τον φιλο του και στο τέλος για την αδερφή μου που είδε τα αίματα στην μπλούζα μου όταν γύρισα σπίτι. Ξέρω ότι τα γράφω μπερδεμένα. Πάρτε το έτσι πρώτα έγιναν όλα αυτα με τον φιλο του και μετά ήρθε ο πρώην μου και με πήρε από εκεί. Φέτος αποφάσισα να στείλω το μύνημα στον φιλο του. Δεν με βασανίζει όμως πια τόσο πολύ. Δεν με πειράζει ότι και να μου πείτε θέλω την γνώμη σας. Το κράτησα για μένα μέχρι τώρα. Είχα αρχίσει να εχω κάποια προβλήματα από την συμπεριφορά του πρώην μου και από αυτό που έγινε. Πάντα ήμουν αδύνατη όμως σιγά σιγά είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας κι έκανα εμετό χωρίς να το προκαλώ δύο φορές σχεδόν κάθε μέρα από άγχος. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία και τραυματίζα τους καρπούς μου κάποιες φορές με τα νύχια μου για να ξεσπάω. Λιποθύμησα μια φορά στον δρόμο από αδυναμία και με πήγαν στο νοσοκομείο. Ντρεπόμουν να με βλέπουν στην κατάσταση αυτή οι δικοί μου. Πριν 4 χρόνια έγινε. Τώρα είμαι καλά όμως κάπου κάτι μικρό υπάρχει μέσα μου. Έδωσα πέντε χρόνια από την ζωή μου να ασχολούμε με τον άνθρωπο αυτό και να είμαι ψυχικά νεκρή. Εγώ έβαλα τέλος σε αυτό. Δεν με νοιάζει πια προχώρησα γνώρισα άλλους ανθρώπους και είδα ότι υπάρχουν γύρω άνθρωποι που αξίζουν και δεν είναι όλοι το ίδιο απλά εγώ πλέον δεν είμαι σίγουρη ότι εχω κάτι να δώσω. Δεν με ενοχλεί και τόσο απλά συζήτηση κάνω και θέλω να ξέρω την γνώμη σας. Γυρνάει στο μυαλό μου η καταγγελία αλλά δεν είμαι έτοιμη γι'αυτό και δεν ξέρω αν ήταν βιασμός. Ήταν λέτε;
καταγγελια μετα απο 4 χρονια δεν νομιζω να μπορεις να κανεις βεβαια δεν ειμαι συγουρη.
τωρα για το αν ηταν βιασμος δεν εχω καταλαβει,γιατι μας λες οτι ησουν με τον φιλο του φιλου σου αυτος ηθελε σεξ εσυ του ειπες οτι για να κανετε σεξ πρεπει να εχετε σχεση αυτος ειπε για να κανετε σχεση πρεπει να σε δοκιμασει στο σεξ,μετα σε στριμωξε και μετα εμφανιστηκε ο πρωην βρησκει εσενα γυμνη εσυ αντι να φωναζεις οτι σε βιαζουν,φωναζες στον πρωην να φυγει ,ο πρωην σε πηρε και φυγατε και μετα δεν καταλαβα τι εγινε.
καλα πως ησουν χωρις κανενα ρουχο χωρις την θεληση σου;
αυτο μου φενεται πολυ δυσκολο.
ρωτας εμας εαν ηταν βιασμος χωρις να μας λες λεπτομεριες εαν ηθελες η'αν δεν ηθελες απλα ειναι τα πραγματα.
αλλα μαλλον ουτε και εσυ ξερεις εαν ηθελες η΄δεν ηθελες η΄κανω λαθος;
Όταν γινόταν αυτό με τον φιλο του τον πήρε ξανά ο πρώην μου τηλέφωνο κι ο φίλος του είπε ξεκίνησα δουλειά. Όσον αφορά τον πρώην μου τι να πεις σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι ούτως η άλλως δεν σου φέρθηκε καλά κι ότι έχεις μάθει ότι είχε άλλη; αυτός για μένα ήταν πιο άγνωστος κι από άγνωστο. Του ζήτησα να φύγει και ζήτησα και από τον φιλο του να φύγει από πάνω μου. Πάλι ντρεπόμουν να μιλήσω να του το πω ότι δεν το ήθελα με τον φιλο του κι ότι ο φίλος του μου είπε ότι γι'αυτό βγήκε μόνο κι ότι είχε καιρό να το κάνει. Το είπα μετά από ένα χρόνο κι ένιωσε άσχημα. Με έπιασε τρόμος μετά μιλούσαν μόνοι τους κάπου εκείνο το βράδυ και γελούσε ο φίλος του. Δεν φώναζα απλά υστερία με έπιασε του είπα δεν είμαι εγώ ******* άντε παρατα με. (πότε δεν βριζω ούτε κι έβρισα πότε όσο ήμουν μαζί του και γενικά είμαι πολύ ήρεμη) Όταν με πήρε με το ζόρι ο πρώην μου από εκεί δήθεν να μου μιλήσει έβαζε το χέρι του συνέχεια στα γεννητικά μου όργανα και εγώ το τράβηξα πολλές φορές κάποια στιγμή του είπα εχω περίοδο και μου είπε με τον φιλο μου πως έκανες; πάλι δεν μίλησα είχα νεύρα και δεν είχα καμία όρεξη. Τελικά ότι ήταν να γίνει έγινε και με αυτόν. Μετά μου είπε δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν άνοιξα την πόρτα κι έφυγα κι όταν σε μύνημα του έστειλα γιατί το έκανε μου είπε ότι τον ανησύχησα κι ερεθιστικέ κι ότι αν έμεινα έγκυος θα κανονίσουμε να κάνω έκτρωση. Ας πούμε ότι όταν ήρθε εκεί με έσωσε με τον τρόπο του από τον φιλο του όμως με πήρε από εκεί και με ανάγκασε κι αυτός.
Ξέρω πολύ καλά αν το ήθελα η όχι δεν το ήθελα καθόλου κι ούτε μου άρεσε. Όλα όσα γράφω είναι αλήθεια κι επίσης σχέση με τον φιλο του δεν θα έκανα
Τι λεπτομέρειες να πω; είπα
Δεν ήμουν χωρίς κανένα ρούχο είχα την μπλούζα
κανονικα θα επρεπε να μπεις στο fb στην σελιδα του καθενος και να τους κανεις ρεζιλι!
αυτα τα ατομα ειναι αλητες και πρεπει να προστατευσεις και αλλα ατομα απο αυτους.
εσυ πρεπει να μαθεις να προστατευεις και να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου.
επλιζω αυτο να σου εγινε ενα μεγαλο μαθημα και να εισαι πιο προσεχτικη με τους ανθρωπους και δυστιχως ολα τα μεγαλα μαθηματα στη ζωη τα περνουμε μετα απο μεγαλο πονο.
Πολλές φορές είπα ότι δεν θέλω. Έδειξα ότι δεν θέλω να με ακουμπανε. Στον πρώην μου του τραβούσα τα χέρια αλλά δεν καταλάβαινε στο τέλος τους είπα ότι εχω περίοδο για να με αφήσουν ήσυχη αλλά δεν υπολόγισαν τίποτα. Καμία φορά αν έχεις πολύ επιθετική συμπεριφορά και είσαι χωρίς μια προστασία τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο χειρότερα. Τύψεις εχω που πηγα εκεί δεν είχα σκεφτεί όμως τι θα ακολουθούσε. Δεν το ήθελα καθόλου. Πιέστηκα πολύ. Μετά από αυτό για πολύ καιρό ντρεπόμουν για το σώμα μου. Ακόμα και τώρα κάποιες φορές με πιάνει πανικός όταν πιέζομαι πολύ για διαφορά πράγματα αλλά λιγότερο από εκείνο το βράδυ. Από τότε το εχω.
καταλαβα,φοβηθηκες οτι θα σου εκαναν κακο αν αντιστεκοσουν και προτημησες να κατσεις και να τελειωνει.
τωρα οτι εγινε,εγινε δεν οφελει σε τιποτα να γεμιζεις τον εαυτο σου με ενοχες.
ολοι εχουμε κανει λαθη στην ζωη μας και εχουμε και το αναλογο αντικτυπο.
αλλα ετσι ειναι η ζωη,να κανουμε τα λαθη μας και μεσα απο αυτα να μαθαινουμε και να γινομαστε καλιτεροι ανθρωποι και να εξελισομαστε.
αλλωστε για αυτο εχουμε ερθει σε αυτον τον κοσμο.
σταματα να σκεφτεσαι εκεινο το βραδυ και να τιμωρεις τον εαυτο σου.
ειναι ολη η ζωη μπροστα σου να την φτιαξεις οπως εσυ θελεις χωρις πανικο,χωρις φοβο,χωρις τυψεις αρκει να το θελεις.
Μακάρι να σταματήσω κάποτε να φοβάμαι. Πολλές φορές έκλαιγα για ότι έκαναν και για την συμπεριφορά του. Πολλές φορές συνέχισε να με ψάχνει αλλά η τελευταία φορά ήταν φέτος στο τηλέφωνο μου ζήτησε συγνώμη μου είπε ότι είμαι το καλύτερο κορίτσι που έχει γνωρίσει κι ότι θέλει να ξαναβρεθούμε του είπα δεν υπάρχει περίπτωση και δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποια πράγματα. Του είπα ότι εχω άλλον μου είπε πάλι ότι θέλει να με ξαναδεί όμως εγώ του είπα όχι. Όταν κλείσαμε άρχισα να κλαίω για όσα έκανε και για την αδιαφορία του.
Η γνωμη μου ειναι να μιλησεις στην αδελφη σου (εφοσον λογικα ειναι μεγαλυτερη). Βρες εναν συμμαχο στο σπιτι να σε στηρηξει στην μανα σου. Εαν ολοι της πηγαινετε κοντρα θα καταλαβει οτι αυτο που κανει ειναι λαθος. Μην σε προβληματιζει τι θα πει καποιο μελλοντικο αγορι εαν ξερει για τον βιασμο εαν σε αγαπαει πραγματικα θα το ξεπερασει. Προσπαθησε λοιπον να κανεις καταγγελια, αν ηταν ακριβως βιασμος γιατι και εγω εχω μπερδευτει, και προχωρα παρακατω. Ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!
Έχει τύχει να μιλήσω πολλές φορές με την αδερφή μου. Προσπάθησα να την κάνω σύμμαχο μου αλλά κατάλαβα ότι προτιμάει την μάνα της από εμένα περισσότερο γιατί έχει πιο πολλά από αυτην να κερδίσει και προπάντων την ησυχία της. Εγώ δεν εχω κάτι να της προσφέρω. Οπότε μένω πάλι στην άκρη. Την αδερφή μου η μάνα μου την στήριξε πολύ. Το θέμα με εμένα είναι ότι αντιδρούσα. Τώρα που πηγα στο σπίτι της αδερφής μου και συζητήσαμε κάποια πράγματα μου είπε ότι δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνει κι ότι δεν θα με στεναχωρησει ξανά αλλά εγώ δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Παλιότερα οπότε προσπαθούσα να της πω τι νιώθω με τα προβλήματα που είχα κάθε φορά με την μητέρα μας δεν ήθελε να με ακούει ενώ την μάνα μας την άκουγε κι όταν δεν ήμουν καλά στα λογικα μου και ήμουν μέσα και ένιωθα ακόμα πιο έντονα την ανάγκη να μιλάω σε κάποιον για να νιώθω καλύτερα η αδερφή μου στο καθημερινό που ήταν με την μάνα μου με κορόιδευαν και γινόμουν χειρότερα. Είναι μικρότερη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς γιατί κάποια στιγμή ενώ δεν το ήθελα με κανένα το άφησα να γίνει με τον φιλο του δεν είχα άλλο την ψυχολογική δυναμη να αντιδράσω και τον άφησα για να ζηλέψει ο πρώην μου. Όμως όταν ο πρώην μου τον πήρε τηλέφωνο ξανά του είπε ο φίλος του ξεκίνησα δουλειά. Φοβήθηκα να πω οτιδήποτε. Σε μύνημα όμως το είπα αυτό και κάποια αλλά και στον φιλο του και στον πρώην μου. Ο φίλος του δεν μου απάντησε πότε ούτε καν μου είπε αυτό που τον ρώτησα αν ήταν στημένο. Ήθελα να καταλάβουν ότι δεν ένιωθα άσχημα και το ήξεραν αυτό το είχαν δει και με ο πρώην μου μετά ήταν ακόμα πιο πιεστικός. Με είπε αγάπη μου και πολύ αργότερα κι ενώ έβλεπε ότι συνέχιζα να εχω επιθετική συμπεριφορά ακόμα κι όταν με πήρε από εκεί μου είπε γιατί κρατάς κακία. Ήταν πολύ ήρεμος όμως έβαζε συνέχεια τα χέρια του πάνω μου κι εγώ συνέχεια το τραβούσα επιθετικα. Λίγο μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει τελικά να τα ξαναβρούμε όμως στην πραγματικότητα δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί του όχι έτσι και θα προτιμούσα να το είχε σεβαστεί κι όχι να επιμένει και του το είχα πει όχι όμως εκείνη την μέρα. Όταν τελείωσε πάλι επιθετική ήμουν μετά μου είπε αυτό θα είναι το μυστικό μας μην πεις τίποτα. Η συμπεριφορά μου τον ενόχλησε ένιωθα ότι είχαν ξεπεράσει τα όρια. Με έφερε 10 λεπτά πιο μακρυά από το σπίτι μου έκλεισα την πόρτα πίσω μου χωρίς να πω κουβέντα. Ενώ αυτός μου μίλησε. Κι έφυγα μια άλλη φορά μου ζήτησε συγνώμη για ότι έκανε
Αν πίστευε ο φίλος του ότι δεν έκαναν κάτι λάθος θα απαντούσε για να υπερασπίσει τον εαυτό του όταν του είπα όσα με ενόχλησαν κι ότι κι ο φίλος του όταν με πήρε από εκεί με πίεσε;