Originally Posted by
giorgos panou
ΚΑΘΕΥΤΗς'΄ ""- ,,,δεν είσαι καθαρός (λόγο χαπιού) για να μιλάς και να νιώθεις λες και έχεις κερδίσει το παιχνίδι. δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές σε κάποιον για το πως θα καταφέρει, αφού ο ίδιος ακόμα δεν το έχεις κάνει..""- εδω περα,φιλημου, κανεις πρωτα γνωματευση -το αν ειμαι καθαρος δλδη- ,αν το παρεις με την ιατρικη εννοια, ειμαι καθαρος! αφου οι ουσιες που πρεπει να αποτοξινωθω επαψαν πλεον! επισης το χαπι δεν ειναι παρανομη ναρκωτικη ουσια ,διοτι δεν προσφερει "μαστουρα" κι διοτι το κανω με την επιβλεψη των γιατρων! Μετα μου λες να μην δινω συμβουλες!!! ΚΑΘΕΥΤΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙς ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ!!!ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΟΧΙ??? ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕς ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΟΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΑΓΕΝΕΣ ΚΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ !
""ΚΑΘΕΥΤΗΣ" ΄""-,,,"είσαι ακόμα στην χρήση, κι ας είναι του χαπιού του νόμιμου.. αν δεν ζήσεις καθαρά ποτέ δεν θα καταλάβεις την διαφορά, και ποτέ δεν θα δεις τι χάνεις.. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου Γιώργο... δυστυχώς εσύ είσαι που χάνεις. Είναι κρίμα Γιώργη να κάνεις πάλι μια απ' τα ίδια... κρίμα για σένα..-" εδω περα, γραφεις με συγουρια οτι ειμαι ακομα πολυτοξικομανεις! πως ξερεις εσυ τι ειμαι εγω??γτ. το γραφεις με συγουρια οτι ακομα ειμαι "πρεζακιας"? ε? αυτο πρωτων ειναι ψεμα κι συκοφαντια! αφου εγω εχω πει οτι εδω κι 2-3 μηνες εχω παψει την ακομα κι τις υποτροπες!( δλδη το να πινω μια φορα τον μηνα η τις 15 μερες), αφου εχω πει οτι απο το τελος του καλοκαιριου αρχισα την απεξαρτησημου( δλδη απο τον αυγουστο σταματισα σιγα σιγα να κανω καθημερινη χρηση)! πως λοιπον εσυ γραφεις κατι αντιθετο με αυτα που λεω εγω για την υγεια μου?? αληθεια στην θεσημου δεν θα ενιωθες ασχημα? δεν θα ενιωθες πως προσβαλουν την προσπαθειασου?πως ξεφτιζουν τον αγωνασου??
!