Originally Posted by
manosthess
εγω τα πολλα σουξου μουξου δεν τα μπορω!οταν σε λεω να παμε για καφε δεν το λεω για να παμε να μιλησουμε πως θα πλεξω πουλοβερ πως θα κανω σταυροβελονια,οταν βγαινει ενας αντρας και μια γυναικα υπαρχει κατι αναμεσα τους!και δεν λεω μονο για σεξ,σε γουσταρω να σε εχω διπλα μου,τωρα περι φιλιας και τετοια πρεπει να γνωριζονται χρονια!θελεις καλως,δεν θελεις?χαιρετισματα τα λεμε!η που το παιζουν αντρες-γυναικες δυσκολοι,αλλες χαζομαρες κι αυτες,θελεις ναι η οχι? τι το παιδευεις?δεν ειμαι σιγουρη,τωρα περναω φαση τωρα θελω να μεινω μονη,θελω να κοιταξω την σχολη μου την δουλεια μου!πες δεν σε θελω ρε φιλε,μην το παιδευεις?αφηνεις να σε παιζει μονο και μονο για να νιωσεις επιβεβαιωση οτι εισαι ωραια,οτι μετρας σαν γυναικα,ξαναβρισκεις αυτοπεποιθηση?ετσι ομως παιζεις με τα αισθηματα του,αμα σας το κανουν αυτο οι αντρες στις γυναικες,αρχιζετε τα κλασικα περι"ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι και μπλα μπλα μπλα"!η που στελνεις μηνυμα και δεν απαντανε,και καλα να καταλαβει ο αλλος οτι δεν θελει τιποτα μαζι σου!hallo ο καλος θεος γι αυτο μας εδωσε το στομα για να μιλαμε(στη συγκεκριμενη περιπτωση να γραφουμε),εγω προσψπικα πιο πολυ θα εκτιμησω αν μου πεις,σε παρακαλω μην με ξαναενοχλησεις παρα,αυτες τις βλακειες!