Results 16 to 30 of 33
Thread: Μια βοηθεια να καταλαβω κατι....
-
26-12-2014, 08:50 #16
Απεριποίητη δεν κυκλοφορώ ούτε μόνη μου στο σπίτι, γιατί δε μου αρέσει εμένα να με βλέπω απεριποίητη :Ρ Και δεν εννοώ μακιγιάζ. Εννοώ ότι θα περιποιηθώ τα μαλλιά μου, θα καθαρίσω δόντια/πρόσωπο/σώμα και δε θα αφήσω τρίχες να φυτρώσουν :Ρ Και έξω δε μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ και πολλές φορές βγαίνω και εντελώς άβαφη, οπότε δεν πλασάρω κάτι διαφορετικό σε εμφάνιση. Το μακιγιάζ θα κάνει θαύματα αν είναι έντονο (που εκεί μπορεί να κάνει και αρνητικά θαύματα πολλές φορές γιατί δεν είναι λίγες αυτές που βγαίνουν και στις 8 το πρωί σαν κλόουν) και αν υπάρχουν προβλήματα στο πρόσωπο κάποιας όπως ακμή, σημάδια κλπ.
Αυτό διαπιστώνεται εύκολα όμως και δεν είναι υποκρισία το να περιποιείσαι τον εαυτό σου, δεν παρουσιάζεις άλλο χαρακτήρα. Δηλαδή να παρουσιαστείς στον/ην άλλο/η ως κάποιος/α που ξέρει τι θέλει, ότι είσαι "κακό παιδί" ή να πεις ψέματα για βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς σου που να προσπαθείς μετά να κρύψεις μέσα στη σχέση, αλλά όσο και να το παλεύεις, δε γίνεται, θα φανούν με την πρώτη ευκαιρία.
Δε γνωρίζω πώς το εννοείς εσύ, γιατί μάλλον δεν εννοείς υποκρισία, κάτι άλλο θέλεις να πεις που μου διαφεύγει. Αν μπορείς να το εξηγήσεις, θα σου είμαι ευγνώμων :Ρ
Σε διαφορετική περίπτωση, προτιμάς μια κοπέλα να ερωτευτεί ένα είδωλο που δεν υπάρχει; Και να μη θέλει εσένα στην πραγματικότητα; Αυτό στη συνέχεια δε θα την κάνει να ξενερώσει και να ψάξει κάτι άλλο; Τι θα κερδίσεις έτσι; Πέρα από μερικά πηδήματα, που αν ενδιαφέρεσαι μόνο γι' αυτό, πάω πάσο.
Αν κατάλαβα καλά από αυτές τις προτάσεις "πολύ καλό παιδί για να είναι ελκυστικός που είχα να αντιμετωπίσω. Φτάνει πια το να βλέπω κοπέλες που ειλικρινά επιθύμησα και ήθελα να ζήσω κάτι όμορφο μαζί τους να γίνονται σκεύη ηδονής για τον κάθε έναν που το ξέρω ότι δεν κάνει για μένα αλλά τον θέλω.", εννοείς τις γυναίκες που προτιμούν τα "κακά παιδιά" (κοινώς μ@λάκες) και μετά κλαίγονται ότι έχουν μ@λακομαγνήτη; Αυτό, το παραδέχομαι, είναι πρόβλημα εμάς των γυναικών. Εκτός αν κάποιος υποκρίνεται τόσο καλά στην αρχή που πείθει για το αντίθετο, αλλά κι εκεί δε μας συγχωρώ, γιατί στοιχεία υπάρχουν που αποδεικνύουν την αλήθεια, απλώς εθελοτυφλούμε... Ή ακόμα χειρότερα, νομίζουμε ότι εμείς θα καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτόν τον Χ μ@λάκα και να τον κάνουμε καλό παιδάκι...
- 26-12-2014, 12:19 #17
υπαρχουν γυναικες που ακομα και με λιγο βαψιμο ειναι ασχημες,εχουν τοση φυσικη ομορφια που δεν χρειαζεται να βαφτουν!οσο για την περιποιηση δεν ειναι κακο,εννοειται οτι πρεπει να περιποιουμαστε τον εαυτο μας,δλδ αν εχεις να βγεις μια βδομαδα απο το σπιτι,θα εισαι απλυτος/η?η οτιδηποτε αλλο πιστευει ο καθενας!με το να περιποιησαι τον εαυτο σου,δεν σημαινει οτι βγαζεις αλλον εαυτο η οτι εισαι καποιος αλλος!εχω φιλο ας πουμε ο οποιος ειναι χυμα τελειως,ειναι ψιλοβρωμιαρης,λεει οτι μα....ια του κατεβει στο μυαλο,δλδ κανει αδιακριτες ερωτησεις που μπορει να φερουν οποιον-οποιαδηποτε σε δυσκολη θεση,αλλα ποτε δεν μενει μονος απο σχεση και μακροχρονιες σχεσεις!ας πουμε εγω ειμαι ευγενικος με τον οποιοδηποτε,δεν θα κατσω να τον/την ρωτησω κατι για να ερθει σε δυσκολη θεση,θα προσπαθησω μεσα απο συζητηση να μου πει αυτο που θελω να ακουσω η που θελει να πει,και αν θελει να το πει!αλλα τι καταλαβα?τιποτα,καθομαι παιδευω εγω το μυαλο,με χιλια δυο χαζα!οτι σκεφτεσαι πρεπει να το λες,να το ρωτας!
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
28-12-2014, 04:50 #18
28-12-2014, 13:22 #19
εγω τα πολλα σουξου μουξου δεν τα μπορω!οταν σε λεω να παμε για καφε δεν το λεω για να παμε να μιλησουμε πως θα πλεξω πουλοβερ πως θα κανω σταυροβελονια,οταν βγαινει ενας αντρας και μια γυναικα υπαρχει κατι αναμεσα τους!και δεν λεω μονο για σεξ,σε γουσταρω να σε εχω διπλα μου,τωρα περι φιλιας και τετοια πρεπει να γνωριζονται χρονια!θελεις καλως,δεν θελεις?χαιρετισματα τα λεμε!η που το παιζουν αντρες-γυναικες δυσκολοι,αλλες χαζομαρες κι αυτες,θελεις ναι η οχι? τι το παιδευεις?δεν ειμαι σιγουρη,τωρα περναω φαση τωρα θελω να μεινω μονη,θελω να κοιταξω την σχολη μου την δουλεια μου!πες δεν σε θελω ρε φιλε,μην το παιδευεις?αφηνεις να σε παιζει μονο και μονο για να νιωσεις επιβεβαιωση οτι εισαι ωραια,οτι μετρας σαν γυναικα,ξαναβρισκεις αυτοπεποιθηση?ετσι ομως παιζεις με τα αισθηματα του,αμα σας το κανουν αυτο οι αντρες στις γυναικες,αρχιζετε τα κλασικα περι"ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι και μπλα μπλα μπλα"!η που στελνεις μηνυμα και δεν απαντανε,και καλα να καταλαβει ο αλλος οτι δεν θελει τιποτα μαζι σου!hallo ο καλος θεος γι αυτο μας εδωσε το στομα για να μιλαμε(στη συγκεκριμενη περιπτωση να γραφουμε),εγω προσψπικα πιο πολυ θα εκτιμησω αν μου πεις,σε παρακαλω μην με ξαναενοχλησεις παρα,αυτες τις βλακειες!
28-12-2014, 21:56 #20
28-12-2014, 22:28 #21
28-12-2014, 22:37 #22
29-12-2014, 13:47 #23
- In this old house where every door is open
μανο κι εγω βλεπω κατι βλαμμενες/μπαζα/με απαισια συμπεριφορα έως και βαρια ψυχολογικα προβληματα, να εχουν γκομενο/αντρα και να τον εχουν να τρεχει απο πισω τους και λεω τι στο καλο εγω γιατι δε μπορω?? Και ξερω ενα σωρο γαματα κοριτσια και ειναι μονα τους, και κατι ασχημες και μαλακισμενες παντρεμενες με 8 παιδια. Οποτε ας διαφοροποιησουμε το κατα ποσο το να ειναι κανεις καλος/εξυπνος/ομορφος/μορφωμενος συνεπαγεται και ευτυχισμενη προσωπικη ζωη και σωστες επιλογες συντροφου, όπως και κατα ποσο το να εχει κανεις σχεση/γαμο και παιδια σημαινει ότι ειναι πραγματι ευτυχισμενος και πετυχημενος.
29-12-2014, 14:32 #24
ενα 10χρονο κοριτσακι μια φιλικης οικογενειας,σε ασχετη στιγμη μου ειπε "μανωλη δεν μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ανθρωπους,μετραει η εσωτερικη μας ομορφια"ουδεν σχολιο.....
30-12-2014, 00:32 #25
το παιζουν δυσκολες,και εσυ καθεσαι και παιζεις το παιχνιδι τους κολλας σαν χανος,και τρεχεις απο πισω τους,κατσε παιδευε εσυ το μυαλο σου,με θελει-δεν με θελει,κατσε το βραδυ να ξυπνας μεσα στον υπνο σου, επειδη την σκεφτεσαι,να λες μηπως κανω κατι λαθος,μηπως το ενα μηπως το αλλο,να καθεσαι να κανεις σχεδια για το πως θα την προσεγκισεις ακομα πιο γλυκα,και παλι βλεπεις παγοβουνα μπροστα σου!αυτο που εχω παρατηρησει οταν μια γυναικα συνηθως απανταει σε μηνυματα σου,ειναι σε εσχεση,γιατι ξερει οτι δεν προκειται να την δεις καπως αλλιως και δεν προκειται να την ενοχλησεις!και οταν απανταει μετα απο ωρες ή δεν απανταει σημαινει οτι ψαχνεται και δεν εισαι μεσα σε αυτα που ψαχνει!«Για μία γυναίκα μπορώ να κινήσω γη και ουρανό, αλλά αν μου φύγει ο ενθουσιασμός… γίνομαι σκόνη, χάνομαι χωρίς προειδοποίηση»αριβεντερτσ ι αμιγκος!
Last edited by manosthess; 30-12-2014 at 11:03.
30-12-2014, 16:09 #26
Απο την μια ισχυει αυτο που λεει ο ''the only peace''.Mπορει να ακουγεται καπως δυσκολο στη θεωρια,πρακτικα ομως γινεται πολυ συχνα.
Απο την αλλη,αυτες οι γυναικες ειναι οι ιδιες που δεχονται να τις κερατωνουν,να τρωνε ξυλο,και γενικα διαφορες υποτιμητικες συμπεριφορες,γιατι και οι ιδιες δεν εχουν αυτοεκτιμηση.
Οποτε συμφωνω με την Μriya,οτι τετοιες φασεις δεν εχουν μελλον,αν και για διαφορετικους λογους.Αμα θες να περασεις την ωρα σου μονο,οκ,και αυτα καλα ειναι.
30-12-2014, 16:41 #27
Αν το παίξουμε εύκολες δεν μας θέλετε αν το παίξουμε δύσκολες σας ξενερωνουμε. Εχω βαρεθεί τα στημένα τα πρέπει και τα παραμύθια.
30-12-2014, 17:31 #28
Νικη μου τι εγινε με το καρντασι απ τη θεσνικη? Τα βρηκατε νταξει? Θα πας σπιτι του στην πολη να μεινεις?
30-12-2014, 17:37 #29
30-12-2014, 19:18 #30