χαχααχααχχα! Το όνειρο κάθε γυναίκας :ΡΡΡ
όχι απλά είναι περίπτωση "δε ξέρω τι μου φταίει" και στο τέλος καταλήγω να κάνω κινήσεις απελπισίας.Οταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με λογική "επειδή εγώ είμαι η μεγαλύτερη,αν εγώ δε παντρευτώ δεν έχετε δικαίωμα να παντρευτείτε εσύ και ο αδερφός...". πάλι καλά βέβαια που δεν εισακούστηκε γιατί αν γινόταν αυτό,δε θα ήμουν εγώ εδώ σήμερα να σας πρήζω :p
Στείλε φωτό κι αν είσαι ΟΚ τα φτιάχνουμε/παντρευομαστε/κάνουμε παιδιά μπας και σταματήσεις να γράφεις εδώ μέσα γιατί μας τα έχεις πρήξει. Αμάν πια!
Μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε βοηθήσει κορίτσι μου. Κανένας άλλος. Μην ψάχνεις εδώ τις μαγικες λύσεις...
Τι θεωρείς ότι φταιει που δεν παντρευτηκες?
https://www.youtube.com/watch?v=nkfua7a9OM8 αφιερωμενο
Αχ μην αρχίζεις πάλι με youtube σε παρακαλώ δεν μπορώ!!!!!
πρωτα από όλα ευχομαι χρονια πολλα! επισης σου ευχομαι το "φως"της σημερινης μερας να σου φωτησει έναν δρομο προς την ζωη σου για την ζωησου!
Ολγακι οσο για την ερωτηση που κανεις,και την απαντηση που αναζητάς θα σου πω την δικημου γνωμη!.είμαι κι εγω μελος του φορουμ αυτου,μαλιστα είμαι ένα ενεργο μελος με πολύ "ευαισθητη γραφη",¨)Ρ',χιχιχι,
Αραγες όταν εισουν νεα, λαμπερη κι ομορφη,όταν οι ανδρες σε ποθουσαν κι σου την επεφταν τωτες εσυ δεν εδιωξες πολλους??δεν εκανες την "δυσκολη" όπως σχεδόν ολες οι κοπελες που λενε αυτά που λες κι εσυ στα χρονια αυτά! ε? ξερεις είναι κατι που συμβαινει πολύ συχνα εσεις οι γυναικες δυστυχως στα νεανικασας χρονια ειστε πολύ σκληρες!εχετε απίστευτες απετησεις! μαλιστα η συμπεριφορασας και το ότι χανετε την θυληκοτητασας εχει μετατρεψει τους ανδρες σε "ευνουχισμένα" αρπακτικα! μεταφορικα το λεω, αλλα το νημα είναι ότι από την μια παραπονιεστε ότι κανεις δεν σας την πεφτει πλεον,ότι οι ανδρες δεν είναι όπως καπωτες! και όταν σας την πέφτουμε κανετε σαν πριγκιπισες! οπου με ψηλα την μυτη διωχνετε τα αρσκενικα από διπλα σας! ειτε διοτις δεν είναι τοσο ομορφος οσο θελετε,, ειτε διοτις δεν είναι τοσο πλούσιος οσο θελετε, ειτε διοτι δεν ειπε την ατακα που θα θελατε! ακομα αναφερετε ότι δεν θα πατε με καποιον που είναι πεφτουλας! με καποιον που την πεφτει σε αγνωστες!!! μα ειστε τοσο παραλογες! δεν γινετε να ισχυουν και τα δυο!!!
Συγκεκριμενα τωρα για εσενα ολγακι, θα ελεγα να ριξεις λιγο τις απετησεις σου προς τους ανδρες! αν το κανεις, αν δλδη δεν περημενεις να σε κυνηγησει ο Μπραντ πιτ! ,και όχι μονο να σε κυνηγα,,αλλα να του δωσεις κι 2-3 χυλοπιτες πρωτα,μετα να του κανεις τα γλυκα ματια ,και όταν περασει ενς μηνας που να σε κυνηγα κι να τρωει χιλοπυτες τωτες να του "κατσεις" πρεπει κατά την γνωμημου να ανεχτεις κι ανδρες που να μην είναι τοσο ομορφοι, η να μην είναι ευκατάστατοι! σε αυτό που δε πρεπει να παζαρεψεις τπτα! σε αυτό που δε πρεπει να κανεις πισω! κατά την γνωμημου είναι στην αξια του ανδρος! στο ποιον του ηθους του΅θελω να πω να μην μπλέξεις με κανα αλητη! να μην "κατσεις" σε κανα κακοποιο
Δεν είναι το θέμα μου μόνο η παντρειά!