Διαβάστε το όλοι στο φόρουμ και απαντήστε μου είναι σημαντικό για μένα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σα να λεμε ''ζωη βγαλμενη απο παραμυθι''
    χαχααχααχχα! Το όνειρο κάθε γυναίκας :ΡΡΡ

όχι απλά είναι περίπτωση "δε ξέρω τι μου φταίει" και στο τέλος καταλήγω να κάνω κινήσεις απελπισίας.Οταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με λογική "επειδή εγώ είμαι η μεγαλύτερη,αν εγώ δε παντρευτώ δεν έχετε δικαίωμα να παντρευτείτε εσύ και ο αδερφός...". πάλι καλά βέβαια που δεν εισακούστηκε γιατί αν γινόταν αυτό,δε θα ήμουν εγώ εδώ σήμερα να σας πρήζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σα να λεμε ''ζωη βγαλμενη απο παραμυθι''
    mpoyxaxaxaxax

Senior Member
    Quote Originally Posted by silencer View Post
    Olgaki1975 από εμφάνιση πως είσαι;
    Μέτρια λένε πως είμαι.

Senior Member
    Στείλε φωτό κι αν είσαι ΟΚ τα φτιάχνουμε/παντρευομαστε/κάνουμε παιδιά μπας και σταματήσεις να γράφεις εδώ μέσα γιατί μας τα έχεις πρήξει. Αμάν πια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by silencer View Post
    Στείλε φωτό κι αν είσαι ΟΚ τα φτιάχνουμε/παντρευομαστε/κάνουμε παιδιά μπας και σταματήσεις να γράφεις εδώ μέσα γιατί μας τα έχεις πρήξει. Αμάν πια!
    Εγώ σου μίλησα ποτέ σε αυτό το στυλάκι;

Senior Member
    Μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε βοηθήσει κορίτσι μου. Κανένας άλλος. Μην ψάχνεις εδώ τις μαγικες λύσεις...

Senior Member
    Τι θεωρείς ότι φταιει που δεν παντρευτηκες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Τι θεωρείς ότι φταιει που δεν παντρευτηκες?

Η ανικανότητά μου μάλλον.

Senior Member
    αφιερωμενο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αχ μην αρχίζεις πάλι με youtube σε παρακαλώ δεν μπορώ!!!!!

Banned
    πρωτα από όλα ευχομαι χρονια πολλα! επισης σου ευχομαι το "φως"της σημερινης μερας να σου φωτησει έναν δρομο προς την ζωη σου για την ζωησου!
    Ολγακι οσο για την ερωτηση που κανεις,και την απαντηση που αναζητάς θα σου πω την δικημου γνωμη!.είμαι κι εγω μελος του φορουμ αυτου,μαλιστα είμαι ένα ενεργο μελος με πολύ "ευαισθητη γραφη",¨)Ρ',χιχιχι,
    Αραγες όταν εισουν νεα, λαμπερη κι ομορφη,όταν οι ανδρες σε ποθουσαν κι σου την επεφταν τωτες εσυ δεν εδιωξες πολλους??δεν εκανες την "δυσκολη" όπως σχεδόν ολες οι κοπελες που λενε αυτά που λες κι εσυ στα χρονια αυτά! ε? ξερεις είναι κατι που συμβαινει πολύ συχνα εσεις οι γυναικες δυστυχως στα νεανικασας χρονια ειστε πολύ σκληρες!εχετε απίστευτες απετησεις! μαλιστα η συμπεριφορασας και το ότι χανετε την θυληκοτητασας εχει μετατρεψει τους ανδρες σε "ευνουχισμένα" αρπακτικα! μεταφορικα το λεω, αλλα το νημα είναι ότι από την μια παραπονιεστε ότι κανεις δεν σας την πεφτει πλεον,ότι οι ανδρες δεν είναι όπως καπωτες! και όταν σας την πέφτουμε κανετε σαν πριγκιπισες! οπου με ψηλα την μυτη διωχνετε τα αρσκενικα από διπλα σας! ειτε διοτις δεν είναι τοσο ομορφος οσο θελετε,, ειτε διοτις δεν είναι τοσο πλούσιος οσο θελετε, ειτε διοτι δεν ειπε την ατακα που θα θελατε! ακομα αναφερετε ότι δεν θα πατε με καποιον που είναι πεφτουλας! με καποιον που την πεφτει σε αγνωστες!!! μα ειστε τοσο παραλογες! δεν γινετε να ισχυουν και τα δυο!!!
    Συγκεκριμενα τωρα για εσενα ολγακι, θα ελεγα να ριξεις λιγο τις απετησεις σου προς τους ανδρες! αν το κανεις, αν δλδη δεν περημενεις να σε κυνηγησει ο Μπραντ πιτ! ,και όχι μονο να σε κυνηγα,,αλλα να του δωσεις κι 2-3 χυλοπιτες πρωτα,μετα να του κανεις τα γλυκα ματια ,και όταν περασει ενς μηνας που να σε κυνηγα κι να τρωει χιλοπυτες τωτες να του "κατσεις" πρεπει κατά την γνωμημου να ανεχτεις κι ανδρες που να μην είναι τοσο ομορφοι, η να μην είναι ευκατάστατοι! σε αυτό που δε πρεπει να παζαρεψεις τπτα! σε αυτό που δε πρεπει να κανεις πισω! κατά την γνωμημου είναι στην αξια του ανδρος! στο ποιον του ηθους του΅θελω να πω να μην μπλέξεις με κανα αλητη! να μην "κατσεις" σε κανα κακοποιο

Senior Member
    Δεν είναι το θέμα μου μόνο η παντρειά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Η ανικανότητά μου μάλλον.
    κι εγώ λόγω ανικανότητας θα μείνω στο ράφι!!!!! Το βλέπω το παραμύθι.. Εκτός αν βρω κάποιον πολύ πολύ ανεκτικό και πολύ προστατευτικό που να με εχει στα πούπουλα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    κι εγώ λόγω ανικανότητας θα μείνω στο ράφι!!!!! Το βλέπω το παραμύθι.. Εκτός αν βρω κάποιον πολύ πολύ ανεκτικό και πολύ προστατευτικό που να με εχει στα πούπουλα :P
    τι να πω και εγω που κανενας και καμια δεν θελει να με γνωρισει...!!!εσεις αγνοειτε και καποιους ανθρωπους που προσπαθουν να σας πλησιασουν,εγω?
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast