ετσι και εγω δε νομιζω οτι πανε. better safe than sorry.
Printable View
Καθε περιπτωση ειναι μοναδικη.με τα ζυπρεξα δεν μπορουσα με τα τζεοντον μπορω.
Ιπποφαες σπιρουλινα πολυ καλος συνδιασμος.για το δερμα σπαθολαδο και κεραλοιφη.το γκινγκο μπιλομπα μου το εγραψε ο γριβας.το οποιο ειναι σε σταγονες και στο μπουκαλι γραφει υψηλης δυναμικοτητας.στο ιντερνετ διαβασα οτι κανει πολυ καλο στην μνημη και το διαπιστωσα και στα γερμανικα.απο αυριο το αρχιζω σε καθημερινη βαση γιατι θα πεσει πολυ διαβασμα.ερευνες λενε οτι τα ωμεγα 3 ειναι καλο για την ψυχικη υνεια.απλα να ξετεις οτι αν παρεις μουρουνελαιο θα παρεις μονο μια φορα στο χρονο μεσα και οτι παχαινει.πχ τα σεβεν σις εχουν μεσα 60 καψουλες και κανουν 8-9 ευρω μια καψουλα την μερα.μυρτιλο για τα ματια.και μετα τα μπευ γκοτζι μπολυ γκολντεν επισης διαβασε και για κολλαγονο αρθρωσεις δερμα.
σπιρουλινα παιρνω κ εγω συνισταται στους χορτοφαγους που συνηθως ανηκω.πρεπει να ειναι ομως βιολογικη κ χωρις ιωδιο η καλη ή πιο απλα απο τις σερες(των γειτονων μου).το μουρουνελαιο πρεπει να το παιρνει καποιος 2 μηνες μονο το χρονο και αυτο να ειναι χειμωνα αλλιως προβληματα υγειας αντι για καλο...
Σπιρουλινα πηρα μια φορα ελληνικη και δεν ξαναπαιρνω γιατι ειναι μαλακες οι ελληνες την εχουν πανακριβη.για το ιωδιο που λες παιζει ρολο για τ4 θυροειδη υπαρχουν περιπτωσεις με σπιρουλινα με ιωδιο που τους απορυθμισε τον θυροειδη.μουρουνελαιο εχω παρει και καλοκαιρι και ανοιξη και δεν ειχα κανενα προβλημα.αμα ξετεις καμια καλη δοκιμασμενη υπερτροφη γραψτε.