Originally Posted by
Jimmys
Καλημερα παιδες , λοιπον βγηκαμε χθες .. μιλησαμε για 3 ωρες + σε πολυ καλο κλιμα , τις ειπα τι νιωθω μου ειπε και αυτη διαφορα , σε καποιο σημειο μου λεει ελα κατσε διπλα μου και με πηρε αγκαλια ..... εκει ενιωσα για μια στιγμη πως ειμαι δικος της και παλι .. απιθανο συναισθημα , την ρωτησα αν με εχει ξεχασει και τα σχετικα και μου λεει " πως να σε ξεχασω εσενα ? δεν γινετε ! εισαι οτι καλυτερο ειχα αυτα τα 2.5 χρονια και δεν θα το αλλαζα με τιποτα και ας γιναμε αχταρμας προς το τελος " επισης μου ειπε πως "φανηκε σημερα οτι δεν σε ηξερα σχεδον καθολου , εισαι πολυ καλυτερος ανθρωπος " και οτι στεναχωριεται και αυτη να με βλεπει λυπημενο και να ξερει οτι ειναι εξαιτιας και οτι επρεπε να ειχαμε μιλησει πιο νωρις με αυτο το τροπο. Σε μια στιγμη εκλαψα κιολας , δεν ξερω αν ηταν καλο αλλα δεν γινοταν με τιποτα να κρατησω τα δακρια μου εξαλλου δεν ειναι ντροπη , τελος της ειπα οτι με νοιαζει αυτη να ειναι καλα και οτι αυτο μετραει για μενα κ εγω θα την παλεψω και της ειπα οτι εγω εδω θα ειμαι οποτε θελει να προσπαθησουμε σωστα απο την αρχη. Πιστευω πως ΙΣΩΣ(οχι αμεσα) υπαρχει ελπιδα για επανασυνδεση, τι λετε εσεις ?:confused: