Aν δεν ειχε και εκει στυση τοτε θα τα εκοβε τα πορνο..Αφου δεν υπαρχει παθολογικο υποβαθρο μηπως δεν σε ποθει πολυ?? Αλλο αν σε αγαπαει , αυτο ειναι αλλο κομματι.
Printable View
αυτο αναρωτιεμαι και εγω. λεει οτι με γουσταρει, με θελει, δεν εχει να κανει με εμενα, δικο του προβλημα ειναι κλπ.
θα γραψω μερικα που νομιζω οτι αμα τα δοκιμασεις θα εχεις μεγαλη επιτυχια.
κανονισε να βλεπεις μαζι του πορνο
προσπαθησε να εκπληρωσεις τις φαντασιωσεις του αναλογα με το τι πορνο βλεπει
μην τον αφηνεις να βλεπει μονος του τετοιες ταινιες
Σαφως και ειναι δικο του προβλημα και οχι δικο σου.. Αλλα σκεψου αυτο που σου ειπα παραπανω.. Ειναι δυνατον να επιμενει στις τσοντες ενω δεν εχει στυση και μαζι σου να μην προσπαθει?Την τσοντα γιατι την βλεπει δλδ για το σεναριο??
Για σκεψου το λιγο πριν προχωρησεις επισημα μαζι του..
ευχαριστω αλλα μια φορα που ειχα βαλει τσοντα να δουμε τον πηρε ο υπνος στον καναπε
οτι φαντασιωση μου εχει πει την εχουμε δοκιμασει, καποιες φορες πετυχε καποιες οχι.
'Θα ηταν αρκετα υποτιμητικο για εκεινη θα ελεγα'
πολυ υποτιμητικο θα ελεγα!
κανεναν γιατρο ξερετε για μια τελευταια προσπαθεια?
εχετε καποιο δικιο αλλα επιμενω σχετικα με τις ταινιες.
το πιθανοτερο ειναι οτι του εβαλες να δει ενα πορνο που δεν τον ενδιαφερει. να ξαναμπεις καποια στιγμη στο ιστορικο;; να δεις τι ακριβως του αρεσει
Αν ειναι ψυχολογικο οντως (αν και εγω πιστευω οτι δεν σε ποθει σεξουαλικα) μηπως πρεπει να απευθυνθει σε ψυχολογο? Αλλα να ειναι και ειλικρινης ομως και προς τον εαυτο του και προς εσενα και προς τον γιατρο..Γιατι δεν υπαρχει το μαζι σου δεν μπορω αλλα τσοντα βλεπω :)
Aν σε απογοητευω σορρυ. Καλη δυναμη.
και ο ουρολογος και ο ψυχολογος ειπαν οτι στον βαθμο που ειναι δεν επηρεαζει την στυση.
όταν κάνουμε έρωτα ο σύντροφος μου το κάνει από φόβο
τι εννοεις?
Δοκίμασε κάποιο χαπάκι; Δεν του έγραψε κάτι ο γιατρός;
ναι σιαλις αλλα δεν επιανε παντα και αποφασησαμε να το κοψει. δεν εχει νοημα με χαπια. δεν ειναι σωματικο το προβλημα