Originally Posted by
young wolf
Καλησπερα σε όλους ,
δε ξερω αν το θεμα ειναι σοβαρο, ισως για καποιους να ειναι και βλακωδες . Αλλα για μενα ειναι λιγο σοβαρο . Ειμαι μονος μου κανα 4μηνο τωρα . Το θεμα μου δεν ειναι η μοναξια οσο το οτι δε μπορω να ξεκολλησω απο τη μοναξια , δεν με ενοχλει αλλα στη παρουσα φαση θελω μια κοπελα διπλα μου . Εδω και 3 μηνες εχω κανει 4 προσπαθειες . Η μια δε δεχτηκε καν να βγει μαζι μου . Οι αλλες 3 με προβληματισαν πολυ . Η πρωτη δεχτηκε να βγει μαζι μου , υπηρχε πολυ eye contact και νομιζα πως ολα ηταν κομπλε . Βγηκαμε μια φορα και ειχαν παει ολα καλα . Την δευτερη φορα ηταν απομακρη και δεν ηθελε να την συνοδεψω μεχρι το σπιτι , αποτυχια φουλ .... της ξαναεστειλα να βρεθουμε αλλα τιποτα, δεν απανταγε .
Η δευτερη βγηκε μαζι μου πρωτη φορα και μετα στο δευτερο ραντεβου μου ηρθε απροειδοποιητα με μια φιλη της και ενω με ειχανε γραμμενο και μιλαγανε μεταξυ τους μετα απο μια ωρα η φιλη ειπς πως ειχε να παει να κανει μια εργασια και η ''δικια'' μου ειπε ας φυγουμε ολοι..... Εμεινα μ@λ@κ@ς ....
Η τριτη πιστευα πως θα ειναι το τυχερο μου . Βγηκαμε μια φορα τα λεγαμε πολυ καλα και η γλωσσα του σωματος της μου ελεγε οτι της αρεσα , μολις φυγαμε δεχτηκε να ξανακανονησουμε . Την ιδια νυχτα την πετυχα σε ενα μαγαζι με αγορι σε τρυφερες στιγμες . Καθοταν σχεδον διπλα μου και εκανε πως δε με ηξερε παρα μονο μου πεταγε κοφτες ματιες . Την επομενη μερα την ειδα στο αναγνωστηριο που διαβαζω αλλα μου μιλαγε σαν να μην εγινε τιποτα σα να ημασταν 2 απλοι γνωστοι .
Πραγματικα δεν ξερω , πεφτω εγω πανω σε βλαμενες (η 3η ηταν σιγουρα) ;;;
Οταν καποια ομως δεχεται να βγει μαζι σου σημαινει πως θελει να δει τι καπνο φουμαρεις , αλλα για να μη με δεχονται 2 συνεχομενες περιπτωσεις μηπως ειμαι εγω αποθητικος σαν χαρακτηρας;;; απο εμφανιση δεν εχω προβλημα, πολλες εκει εξω με κοιτανε . Επισης σκεφτομαι και το αλλο και θελω μια γυναικια απαντηση σε αυτο . Γιατι οι γυναικες οταν δε θελουν καποιον δεχονται να βγαινουν μαζι του και δεν του λενε απλα οχι ;;;;