Originally Posted by
marian_m
Εγώ πάντως στα 18 διάλεγα και τον μάκη και τον τάκη και τον σάκη, χωρίς καμία τύψη, φτάνει να μου άρεζαν εμφανισιακά,να ντυνόταν σύμφωνα με τα γούστα μου και να μην άκουγαν ντίσκο!
Για να γυρίσω στο θέμα αγαπητέ μου, είναι άτοπο να προσπαθεί να καταλάβει κάποιος τις γυναίκες, παρατηρώντας πώς φέρονται τα κοριτσάκια!
Συμφωνώ με το μνιμόνιο.
Αλλά, έτσι κι αλλιώς με γενικεύσεις είναι μεγάλο λάθος να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Τα κριτήρια της κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά, τσουβαλιάζοντας δεν πετυχαίνει κανένας τίποτα.
Το να σε απορρίψει μια γυναίκα δε λέει τίποτα.
Το να σε απορρίπτουν όλες οι γυναίκες, κάτι σημαίνει για σένα.
Και να δεν είσαι αποκρουστικός εμφανισιακά, οπότε δεν θέλουν ούτε να σε κοιτάνε, να είσαι σίγουρος ότι κάτι άλλο κάνεις στραβά. Η εμφάνιση μετράει ως ένα βαθμό, όσο ωραίος και να είναι κάποιος δεν κάθεσαι για πολύ αν δε διαθέτει άλλα, πιο ουσιαστικά προσόντα.
Τέλος, το αν της προσφέρεις αυτά που ζητάει, μόνο αυτή το ξέρει, οπότε δεν μπορείς να λες με σιγουριά ότι το διαθέτεις και παρόλ' αυτά σε απορρίπτει.
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις γυναίκες, στα κατά καιρούς θέματα που έχεις ανοίξει, εμένα μου δείχνουν ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα.
Το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Άρα, τσάμπα συζητάμε τόσα χρόνια! :p