Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι νέο μέλος , αλλά θα ήθελα αν μπορώ φυσικά να βοηθήσω.. Λοιπόν , αρχικά για εμένα, παίζει ρόλο η ηλικία των γονιών σου , συγκεκριμένα της μητέρας σου. Μπορεί να έχουν άλλα πρότυπα , άλλες προτεραιότητες κτλ και τα ίδια να απαιτούν κι από εσένα. Ή από την άλλη μπορεί η ίδια η μαμά σου να έχεις προσωπικές ανασφάλειες κι έμμεσα να της μεταδίδει σε εσένα. Πιστεύω κι εγώ πώς τους γονείς μας , πρέπει να τους σεβόμαστε και εκτιμούμε . Απλά είναι άνθρωποι κι αυτοί , όπως όλοι μας... και ναι είναι πιθανόν, να κάνουν και λάθη κι άδικο να έχουν. Το αποκλείεις ?? Επίσης δεν θεωρώ , πώς η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι εξωτερική πόσο μάλλον ότι μπορεί να πάει πακέτο με τις ικανότητες ενός ατόμου και γενικά με το μέλλον του. Είναι παράλογο από μόνο του. :confused:
Αν εσύ θέλεις να χάσεις κάποια κιλά , να το κάνεις για σένα κι αν τα επιπλέον κιλά φτάνουν σε σημείο να κάνουν κακό και στην υγεία σου, τότε να το κάνεις και για την υγεία σου. Μέχρι εκεί όμως . Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί κι όμορφοι κι όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται η ομορφιά έρχεται από μέσα μας, αν είμαστε εμείς καλά, είμαστε κι όμορφοι για τους άλλους!:)