σιγουρα μετρησε& η ελλειψη εμπειριων..εγω εζησα μια εμπειρια με καποια αλλη,εστω&τηλεφωνικη.αυτ� � ηταν εκει.μου εδωσε την αγαπη της&με υπομονη ξεπερασαμε αυτη τη κατασταση.δεν με χωρισε τοτε γιατι με αγαπουσε πολυ&δεν ηθελε να με χασει απο καποια αλλη γιατι ηξερε οτι αυτη ειναι καλιτερη&θα με κερδισει στο τελος οπως&εγινε.δεν ειχε ομως υπολογισει καλα τις δυναμεις τις.καπου αρχισε να ξενερωνει.μετα εγω ναι μεν τελειωσα αυτη τη κατασταση,αυτη ομως τοτε με θεωρησε δεδομενο.με κερδισε&ικανοποιησε τον εγωισμο της.ενοιωσε δυνατη,βρηκε δουλεια&εγινε ανεξαρτητη,βρηκε ενδιαφερον απο εναν αλλο&αν προσθεσουμε την πιεση του αραβωνα&της συγκατοικησης,αποφασισε να χωρισει.τωρα ηθελε να ζησει κατι αλλο&παντα ελεγε προβληματιζοταν για το που θα παει η σχεση μας.ελεγε οτι γνωριστικαμε μικροι,μεγαλωσαμε μαζι&καποτε ισως ερχοταν η στιγμη να κανει το \"μπαμ\"..τελικα το εκανε..με πληγωσε οσο δεν με εχει πληγωσει κανεισ ως τωρα..με εκανε να νοιωθω αχρηστος&προδωμενος.την αγαπαω ακομα αλλα δεν ξερω τι νακανω για να την διεκδικησω..αυτη με διεκδικησε πρωτα στην αρχη με σκοπο να τα φτιαξουμε&μετα οταν εγω ειχα επικοινωνια με την αλλη..εγω δεντην διεκδικησα ποτε.δεν ειναι αδικο αυτο.δεν μου εδωσε ποτε την ευκαιρια να την διεκδικησω.μου ειπε να μην την ενοχλω&εφυγε ετσι ξαφνικα.τωρα ειναι αλλου..εγω ομως εχω αναγκη να προσπαθησω να την κερδισω.μου ειπε οτι δεν θα την φερω πισω με δωρα..δεν με ενδιαφερει αν θα γυρισει&ξερω οτι τωρα δεν δινει δεκαρα για μενα.δεν με ενδιαφερει ποσο χαμηλα θα πεσω,αλλωστε εδω που φτασαμε δεν χωρανε αξιοπρεπειeς..δεν με νοιαζει τιποτα..θελω να προσπαθησω απλα για μια φορα στη ζωη μου να κανω κατι για να κερδισω ξανα την αγαπη της γυναικας της ζωης μου..ειτε με αγαπαει ειτε οχι..αυτη μποορει να γελασει μαζι μου..ολοι ομως θα δουν ποσο τελικα την αγαπησα..ισως να μην καταλαβε μεχρι που μπορω να φτασω για την αγαπη της..σκεφτηκα να φυγ μακρια.να κλεισω τηλεφωνα&να μην μαθω τι εγινε εδω.να μην ξερει κανεις που ειμαι..να κανω μια νεα αρχη εξω μονος μου.ολοι με λενε καλο παιδι,ησυχο κτλ.ε&που ειμαι τι καταλαβα;αποτι φαινεται στην εποχη μας επιβιωνουν οι μαγκες,με τις γκομενες,τα καλα αυτοκινητα&την μουρη!εγω αγαπησα μια κοπελα πιο πολυ απο την ζωη μου&αυτη με παρατησε για να παει να βρει εναν ο οποιος πιο μπροστα ειχε \"εμπειριες\",ενω εγω δεν ειχα&κατα την γνωμη της δεν ξερω τι θελω..ομως η αληθει αειναι οτι εγω ξερω πολυ καλα τι θελω.θελω μονο αυτη.οι φιλοι μου το ξερουν.η οικογενεια μου το ξερει.τωρα το ξερετε&εσεις.μονο αυτη δεν το ξερει&δεν την ενδιαφερει τωρα να το μαθει..θελω να δωσω τοση αγαπη,να κανω τα παντα για αυτη.ομως αυτη τωρα ειναι αλλου&δεν ξερω αν θα με σκεφτει ποτε ξανα.θελω να αφησω μονο ενα γραμμα που θα λεει ποσο την αγαπαω.ετσι για να μαθουν ολοι ποσο την αγαπαω.ωρεςωρες δεν αντεχω.με πιανει το παραπονο.σκεφτομαι οτι με αδικησε πολυ&δεν αξιζα τοση πικρα..δεν με ενδιαφερει η δουλεια μου,δεν βρισκω νοημα στη ζωη μου..ολα τα στηριζα πανω σε αυτην&τωρα νοιθω τοση μοναξια..αβασταχτη.υπερβολ� �ες;δεν ξερω εγω τωρα απλα νιωθω ετσι. τι να κανω ομως..τι μπορω να κανω;