To θεμα το κλειδωσα καταλαθος.
Αλεξανδρε μπορεις να πεις εδω αυτα που θες , δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια επικοινωνιας και να προτρεπεις μελη να σου στειλουν μειλ.
Printable View
To θεμα το κλειδωσα καταλαθος.
Αλεξανδρε μπορεις να πεις εδω αυτα που θες , δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια επικοινωνιας και να προτρεπεις μελη να σου στειλουν μειλ.
Για τις εκθεσεις εννοω το αρχικο κειμενο σου! Αν εγραφες τοσο μεγαλες εκθεσεις και στο σχολειο τοτε τους συμποναω τους φιλολογους σου!:p
Λοιπον αιφελ εγω βλεπω οτι αυτο που εγινε ειναι οτι καπου με τη συμβιωση επηλθε μια φθορα, αυτη η συνηθισμενη φθορα του δεδομενου λογω της συγκατοικησης. Αλλωστε το λεει και ο ιδιος ο φιλος σου, σ αγαπαω σε θελω αλλα πιεζομαι, πνιγομαι μεσα στη σχεση. Γι αυτο ηθελε και αυτα τα διαλειμματα. Δεν βλεπω δηλ καποια κακη προθεση εκ μερους του ή καποια διαθεση να σε εξαπατησει, να σε κοροιδεψει ή να κανει διπλο ταμπλο, ισα ισα ειναι απολυτα ειλικρινης, ειναι σαν να λεει πρεπει να κανουμε λιγο διαλειμμα γιατι το πολυ μαζι μας εκαψε. Αυτο το κλασσικο δηλ που γινεται σ ολες τις σχεσεις.
Και απο πλευρας ψυχολογιας υπαρχουνε βιβλια που εξηγουνε πως η συγκατοικηση επιφερει τα προβληματακια της κλπ. Ειναι που δεν αντεχες και συ και αυτο εφερε μια πιεση. Ξερεις τωρα ο αντρας αμα νιωσει πιεση δυσκολευεται και αντιδρα σπασμωδικα. Εγω λεω να σου προτεινω καποιες κινησεις να ηρεμησεις κ να προσπαθησεις να τα ξαναβρεις με το φιλο σου γιατι διακρινω οτι υπαρχει συναισθημα απο αμφοτερους. Σε πρωτη φαση πρεπει πρωτα να ηρεμησεις για να λειτουργησεις ψυχραιμα. Λες οτι το κινητο του δεν το χεις το καινουργιο ουτε στο φβ μπορεις να δεις τι γινεται. Καπου εξω υπαρχει περιπτωση να βρεθειτε; καπου να τον δεις δηλαδη;
Αυτο που εγω δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι επαθα τετοια ταραχη γι αυτο το ατομο. Δηλ πως ειναι δυνατον να τα ανεχτηκα ολα αυτα ενω αλλη στην θεση μου θα τον ειχε παρατησει απο την αρχη. Ακομη δεν μπορω να δεχτω οτι του συγχωρουσα ακομη και το οτι με χτυπουσε. Δηλ ποση χαμηλη αυτοεκτιμηση μπορει να εχω? Και συναμα ποσο δυνατη αυτοπεποιθηση μπορει να εχει αυτος για να νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να φερεται ετσι. Στον απολογισμο μου βγαινω εγω η λαθος. Εγω επρεπε να εχω φυγει προ πολλου, παρολα αυτα καθομουν σαν ζωο
Κερασι μου γινεται να παω να τον δω εκει που δουλευει Αλλα δεν το κανω απο εγωισμο και αξιοπρεπεια. Δεν θελω να του δειξω οτι τρεχω απο πισω του.
Mε το σπιτι αυτο που μενατε τι γινεται?
Ξερεις κατι? Πληγωθηκα πολυ γιατι δεν μπηκε στην διαδικασια να με βαλει κατω και να μου πει τα προβληματα του. Παρα σηκωθηκε και εφυγε σαν το 15 χρονο παιδακι που πιεστηκε. Εν τω μεταξυ ποσο μ........ς παιζει να ναι που θυσιασε μια κοπελα που τον καλυπτε σε ολους τους τομεις ενω υπηρχαν κι αλλες λυσεις. Δηλ πως μπορει να πιστευει οτι ευκολα θα βρει κατι τετοιο ξανα. Εδω ακομα και οι γονεις του φοβοντουσαν μη με χασει. Πιστευω περισσοτερο το θεμα μου ειναι θεμα εγωισμου
Μενει εκεινος. Το σπιτι του ηταν.
καταρχην θα πρεπει να ξερεις οτι το θεμα αυτο δεν αφορα εμενα για να με απασχολει τοσο αυτο που λες αλλα επειδη γνωριζω οτι καπιος μπορει να νιωσει αβολα αναλυοντας προσωπα κ καταστασεις για αυτο το λεω.
επισης με πιο τροπο θα χαρακτηρισουν εμενα αυτο δεν με ενδιαφερει καν με ενδιαφερει περισσοτερο να ειμαι δικαιος κ να βλεπω τα πραγματα οσο πιο αντικειμενικα μπορω.
επισης το βρισκεις κομψο αλλα κ διακριτικο να αναφερθω σε καταστασεις που προφανως θα επειρασαν το αγορι της που θα ειχαν σχεση με το πως μεγαλωσε αλλα κ τι τον οδηγησε να διαμορφωσει σημερα αυτο το χαρακτηρα?
σαφως θα υπηρξαν καπιοι λογοι που αυτος θα της συμπριφεροταν με αυτο το τροπο.
κ μη νομιζεις οτι εμενα με ενδιαφερει να αποκρυψω κατι για αυτη το κανω καθαρα.
Koιταξε αιφελ δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εχεις καποια καλα στοιχεια οπως ειπες, ομορφια κλπ αλλα οταν γινεσαι δεδομενη απ τη φθορα της καθημερινοτητας, χανεται αυτη η αξια και πρεπει να επαναπροσδιοριστει. Δεν παει οπως το λες εσυ. Σιγουρα ειναι κ θεμα εγωισμου αλλα εκανες κ συ αρκετα λαθη. Αγχωνοσουνα παρα πολυ και φαινοταν. Κατι αλλο, υπαρχουν ετσι κοινοι γνωστοι, φιλοι που μπορει να μεταφερουν καποια νεα κατι;
συμφωνα λοιπον με τη προτροπη σου εγω θα γραψω τι ενοουσα..
εμενα η δικη μου αποψη ειναι οτι το αγορι σου δε θα πηρε αγαπη απο την οικογενεια του γιατι αν ειχε παρει αγαπη δεν θα εφτανε στο σημειο να σε χτυπουσε..
θα μπορουσε ενας ανθρωπος που σεβετε τον εαυτο του να φτασει σε αυτο το σημειο? ασφαλος οχι... οταν λοιπον καπιος δε διδαχτηκε το σεβασμο κ μεγαλωσε σε ενα περιβαλον που τον εκανε να μη νιωθει ανετα στο να ειναι κοντα στους αλλους προφανος μετα κ αυτος θα δυσκολευεται να ερθει κοντα κ νιωσει ανετα σε μια σχεση γιατι φαντασου τωρα καπιον που μια ζωη μεγαλωσε μονος του σε ενα περιβαλον που τιποτα δε τον ενθαρυνε να αναπτυξει σχεσεις σε βαθος με τους αλλους μετα ειναι επομενο κ αυτος να ζοριζετε να ερθει κοντα στους αλλους..
τωρα σχετικα με τη δικη σου περιπτωση προφανος δε θα εμενες σε μια σχεση που θα τη χαρακτηριζε η βια αν ειχες αυτοσεβασμο... προφανος μπορει τιποτα να μη σε προετρεψε απο το γενικοτερο περιβαλον που βρισκοσουν να εχεις αυτοσεβασμο γιατι υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειχες φρικαρει με ολη αυτη τη κατασταση.
επισης λυπαμαι για τη πληρη ελειψη διακριτικοτητας που μπορει να εχουν οσα γραφω ειναι κατι που δε το συνηθιζω στη ζωη μου γενικοτερα.
Βρε κοπελιά, και εσύ μαζόχα ήσουν πιά?? Τι τον ήθελες τον τρελό δίπλα σου??:confused:
Τσς τσς δηλαδή και έδερνε και στην συνέχεια περνούσε και καλά με μία συγνώμυ, καλός και αυτός του λόγου του το'χε βρει το συστημα!
Πάρε εκδίκηση εδώ και τώρα, φτιάξ'τα με άλλον και άσε τις θλίψες και τις βλακείες, κανέναν δεν οφέλησαν! Και να κάνεις και κανά καλό ψυχιατρικό check up στους υποψηφιους για σχέση από τούδε και στο εξής, μην την ξαναπατάμε...