κοντεψα να χασω το μυαλο μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
    Senior Member
    To θεμα το κλειδωσα καταλαθος.
    Αλεξανδρε μπορεις να πεις εδω αυτα που θες , δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια επικοινωνιας και να προτρεπεις μελη να σου στειλουν μειλ.

Senior Member
    Για τις εκθεσεις εννοω το αρχικο κειμενο σου! Αν εγραφες τοσο μεγαλες εκθεσεις και στο σχολειο τοτε τους συμποναω τους φιλολογους σου!:p
    Λοιπον αιφελ εγω βλεπω οτι αυτο που εγινε ειναι οτι καπου με τη συμβιωση επηλθε μια φθορα, αυτη η συνηθισμενη φθορα του δεδομενου λογω της συγκατοικησης. Αλλωστε το λεει και ο ιδιος ο φιλος σου, σ αγαπαω σε θελω αλλα πιεζομαι, πνιγομαι μεσα στη σχεση. Γι αυτο ηθελε και αυτα τα διαλειμματα. Δεν βλεπω δηλ καποια κακη προθεση εκ μερους του ή καποια διαθεση να σε εξαπατησει, να σε κοροιδεψει ή να κανει διπλο ταμπλο, ισα ισα ειναι απολυτα ειλικρινης, ειναι σαν να λεει πρεπει να κανουμε λιγο διαλειμμα γιατι το πολυ μαζι μας εκαψε. Αυτο το κλασσικο δηλ που γινεται σ ολες τις σχεσεις.
    Και απο πλευρας ψυχολογιας υπαρχουνε βιβλια που εξηγουνε πως η συγκατοικηση επιφερει τα προβληματακια της κλπ. Ειναι που δεν αντεχες και συ και αυτο εφερε μια πιεση. Ξερεις τωρα ο αντρας αμα νιωσει πιεση δυσκολευεται και αντιδρα σπασμωδικα. Εγω λεω να σου προτεινω καποιες κινησεις να ηρεμησεις κ να προσπαθησεις να τα ξαναβρεις με το φιλο σου γιατι διακρινω οτι υπαρχει συναισθημα απο αμφοτερους. Σε πρωτη φαση πρεπει πρωτα να ηρεμησεις για να λειτουργησεις ψυχραιμα. Λες οτι το κινητο του δεν το χεις το καινουργιο ουτε στο φβ μπορεις να δεις τι γινεται. Καπου εξω υπαρχει περιπτωση να βρεθειτε; καπου να τον δεις δηλαδη;

Senior Member
    Αυτο που εγω δεν μπορω να δεχτω ειναι οτι επαθα τετοια ταραχη γι αυτο το ατομο. Δηλ πως ειναι δυνατον να τα ανεχτηκα ολα αυτα ενω αλλη στην θεση μου θα τον ειχε παρατησει απο την αρχη. Ακομη δεν μπορω να δεχτω οτι του συγχωρουσα ακομη και το οτι με χτυπουσε. Δηλ ποση χαμηλη αυτοεκτιμηση μπορει να εχω? Και συναμα ποσο δυνατη αυτοπεποιθηση μπορει να εχει αυτος για να νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να φερεται ετσι. Στον απολογισμο μου βγαινω εγω η λαθος. Εγω επρεπε να εχω φυγει προ πολλου, παρολα αυτα καθομουν σαν ζωο

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Τα κανω ολα αλλα δεν παιρνω χαρα. Βγαινω εξω κανω πως χαιρομαι γελαω, αλλα παντα θελω να γυρναω σπιτι και να κοιμαμαι για να μην σκεφτομαι. Κανενας απο τους γυρω μου δεν εχει καταλαβει κατι. Ολοι θεωρουν οτι ειμαι καλα. Ειμαι συνεχεια σε μια διαδικασια προσποιησης
    και εγω ετσι εκανα...μηπως εφτασε η ωρα να προχωρησεις στη 2ωη σου? και το φλερτ παντως βοηθαει πολυ! σου ανεβα2ει το ηθικο και τη ψυχολογια

Senior Member
    Κερασι μου γινεται να παω να τον δω εκει που δουλευει Αλλα δεν το κανω απο εγωισμο και αξιοπρεπεια. Δεν θελω να του δειξω οτι τρεχω απο πισω του.

Senior Member
    Mε το σπιτι αυτο που μενατε τι γινεται?

Senior Member
    Ξερεις κατι? Πληγωθηκα πολυ γιατι δεν μπηκε στην διαδικασια να με βαλει κατω και να μου πει τα προβληματα του. Παρα σηκωθηκε και εφυγε σαν το 15 χρονο παιδακι που πιεστηκε. Εν τω μεταξυ ποσο μ........ς παιζει να ναι που θυσιασε μια κοπελα που τον καλυπτε σε ολους τους τομεις ενω υπηρχαν κι αλλες λυσεις. Δηλ πως μπορει να πιστευει οτι ευκολα θα βρει κατι τετοιο ξανα. Εδω ακομα και οι γονεις του φοβοντουσαν μη με χασει. Πιστευω περισσοτερο το θεμα μου ειναι θεμα εγωισμου

Senior Member
    Μενει εκεινος. Το σπιτι του ηταν.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Αλεξανδρε μπορεις να πεις εδω αυτα που θες , δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια επικοινωνιας και να προτρεπεις μελη να σου στειλουν μειλ.
    καταρχην θα πρεπει να ξερεις οτι το θεμα αυτο δεν αφορα εμενα για να με απασχολει τοσο αυτο που λες αλλα επειδη γνωριζω οτι καπιος μπορει να νιωσει αβολα αναλυοντας προσωπα κ καταστασεις για αυτο το λεω.
    επισης με πιο τροπο θα χαρακτηρισουν εμενα αυτο δεν με ενδιαφερει καν με ενδιαφερει περισσοτερο να ειμαι δικαιος κ να βλεπω τα πραγματα οσο πιο αντικειμενικα μπορω.
    επισης το βρισκεις κομψο αλλα κ διακριτικο να αναφερθω σε καταστασεις που προφανως θα επειρασαν το αγορι της που θα ειχαν σχεση με το πως μεγαλωσε αλλα κ τι τον οδηγησε να διαμορφωσει σημερα αυτο το χαρακτηρα?
    σαφως θα υπηρξαν καπιοι λογοι που αυτος θα της συμπριφεροταν με αυτο το τροπο.
    κ μη νομιζεις οτι εμενα με ενδιαφερει να αποκρυψω κατι για αυτη το κανω καθαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    ... Εν τω μεταξυ ποσο μ........ς παιζει να ναι που θυσιασε μια κοπελα που τον καλυπτε σε ολους τους τομεις ενω υπηρχαν κι αλλες λυσεις. Δηλ πως μπορει να πιστευει οτι ευκολα θα βρει κατι τετοιο ξανα. Εδω ακομα και οι γονεις του φοβοντουσαν μη με χασει. Πιστευω περισσοτερο το θεμα μου ειναι θεμα εγωισμου
    Koιταξε αιφελ δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εχεις καποια καλα στοιχεια οπως ειπες, ομορφια κλπ αλλα οταν γινεσαι δεδομενη απ τη φθορα της καθημερινοτητας, χανεται αυτη η αξια και πρεπει να επαναπροσδιοριστει. Δεν παει οπως το λες εσυ. Σιγουρα ειναι κ θεμα εγωισμου αλλα εκανες κ συ αρκετα λαθη. Αγχωνοσουνα παρα πολυ και φαινοταν. Κατι αλλο, υπαρχουν ετσι κοινοι γνωστοι, φιλοι που μπορει να μεταφερουν καποια νεα κατι;

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    συμφωνα λοιπον με τη προτροπη σου εγω θα γραψω τι ενοουσα..

εμενα η δικη μου αποψη ειναι οτι το αγορι σου δε θα πηρε αγαπη απο την οικογενεια του γιατι αν ειχε παρει αγαπη δεν θα εφτανε στο σημειο να σε χτυπουσε..

θα μπορουσε ενας ανθρωπος που σεβετε τον εαυτο του να φτασει σε αυτο το σημειο? ασφαλος οχι... οταν λοιπον καπιος δε διδαχτηκε το σεβασμο κ μεγαλωσε σε ενα περιβαλον που τον εκανε να μη νιωθει ανετα στο να ειναι κοντα στους αλλους προφανος μετα κ αυτος θα δυσκολευεται να ερθει κοντα κ νιωσει ανετα σε μια σχεση γιατι φαντασου τωρα καπιον που μια ζωη μεγαλωσε μονος του σε ενα περιβαλον που τιποτα δε τον ενθαρυνε να αναπτυξει σχεσεις σε βαθος με τους αλλους μετα ειναι επομενο κ αυτος να ζοριζετε να ερθει κοντα στους αλλους..

τωρα σχετικα με τη δικη σου περιπτωση προφανος δε θα εμενες σε μια σχεση που θα τη χαρακτηριζε η βια αν ειχες αυτοσεβασμο... προφανος μπορει τιποτα να μη σε προετρεψε απο το γενικοτερο περιβαλον που βρισκοσουν να εχεις αυτοσεβασμο γιατι υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειχες φρικαρει με ολη αυτη τη κατασταση.

επισης λυπαμαι για τη πληρη ελειψη διακριτικοτητας που μπορει να εχουν οσα γραφω ειναι κατι που δε το συνηθιζω στη ζωη μου γενικοτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συμφωνα λοιπον με τη προτροπη σου εγω θα γραψω τι ενοουσα..

εμενα η δικη μου αποψη ειναι οτι το αγορι σου δε θα πηρε αγαπη απο την οικογενεια του γιατι αν ειχε παρει αγαπη δεν θα εφτανε στο σημειο να σε χτυπουσε..

θα μπορουσε ενας ανθρωπος που σεβετε τον εαυτο του να φτασει σε αυτο το σημειο? ασφαλος οχι... οταν λοιπον καπιος δε διδαχτηκε το σεβασμο κ μεγαλωσε σε ενα περιβαλον που τον εκανε να μη νιωθει ανετα στο να ειναι κοντα στους αλλους προφανος μετα κ αυτος θα δυσκολευεται να ερθει κοντα κ νιωσει ανετα σε μια σχεση γιατι φαντασου τωρα καπιον που μια ζωη μεγαλωσε μονος του σε ενα περιβαλον που τιποτα δε τον ενθαρυνε να αναπτυξει σχεσεις σε βαθος με τους αλλους μετα ειναι επομενο κ αυτος να ζοριζετε να ερθει κοντα στους αλλους..

τωρα σχετικα με τη δικη σου περιπτωση προφανος δε θα εμενες σε μια σχεση που θα τη χαρακτηριζε η βια αν ειχες αυτοσεβασμο... προφανος μπορει τιποτα να μη σε προετρεψε απο το γενικοτερο περιβαλον που βρισκοσουν να εχεις αυτοσεβασμο γιατι υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειχες φρικαρει με ολη αυτη τη κατασταση.

επισης λυπαμαι για τη πληρη ελειψη διακριτικοτητας που μπορει να εχουν οσα γραφω ειναι κατι που δε το συνηθιζω στη ζωη μου γενικοτερα.
    Αλεξανδρε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Δεν θα ηθελα να νιωθεις αδιακριτος, μια χαρα τα ειπες. Ακριβως αυτα μου λεει και η ψυχολογος μου. Μονο που τα κατανοω οσον αφορα το αντιληπτικο μου πεδιο.,αλλα το μυαλο απο την καρδια απεχει χιλιομετρα.

Banned
    Βρε κοπελιά, και εσύ μαζόχα ήσουν πιά?? Τι τον ήθελες τον τρελό δίπλα σου??:confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Βρε κοπελιά, και εσύ μαζόχα ήσουν πιά?? Τι τον ήθελες τον τρελό δίπλα σου??:confused:
    Οχι μονο τον ηθελα διπλα μου νιλαμε για μεγαλο κολλημα. Να τον σκεφτομαι μερονυχτα. Να τρωω ξυλο κ να στεναχωριεμαι που απο αξιοπρεπεια κ μονο πρεπει να τον διωξω. Αστα. Αυτοεκτιμηση στον πατο.

Banned
    Τσς τσς δηλαδή και έδερνε και στην συνέχεια περνούσε και καλά με μία συγνώμυ, καλός και αυτός του λόγου του το'χε βρει το συστημα!
    Πάρε εκδίκηση εδώ και τώρα, φτιάξ'τα με άλλον και άσε τις θλίψες και τις βλακείες, κανέναν δεν οφέλησαν! Και να κάνεις και κανά καλό ψυχιατρικό check up στους υποψηφιους για σχέση από τούδε και στο εξής, μην την ξαναπατάμε...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast