Originally Posted by
giorgos panou
καλησπέρα κυρια Remedy , χαιρομαι που εχεις τετοια αποψη για την βια εναντι των γυναικων με βρησκει συμφωνο! εμενα με βρησκει συμφωνο κι στα λογια -στο τι γραφουμε εδώ μεσα - αλλα κι στην πραξη! θελω να πω ότι κι στην ζωη μου ετσι είμαι! διοτις δυστυχως καμια φορα γραφοντε εδώ η λεγοντε κι αλλα γινοντε στην πραξη!
Οσο για το τι θα εκανες αν σου τυχη κανας τέτοιος ¨)¨), τα γραφεις πολύ παραστατικα! περιγραφεις τις στιγμες της βιας με παθος! λυπάμαι αλλα όπως γνωρίζεις καλα ,όταν περιγράφουμε κατι τοσο αναλυτικα! με τοσο παθος συνηθως παει να πει ότι το γουστάρουμε!αντίθετα θα το εγραφες με απλο κι λιγα λογια! εσυ πλιαταζειςκι γραφεις με ζωντανια! σαν να σου αρεσει βρε ΡΕΜΕΝΤΥ.
Λυπάμαι βρε ΡΕΜΕΝΤΥ! αλλα θα γνωρίζεις ότι τα ατομα που εχουν μια ικιοτητα με την βια! που τους ψυλο αρεσει δλδη , αυτά τα ατομα! - κι αληθεια στο ευχομαι να μην εισαι εσυ μεσα σε αυτά αλλα κι να εισαι ταχύτατα να ξεμπερδεψεις - αυτά τα ατομα λοιπον κι είναι βιαια προς αλλους η μπορουν να γινουν ανετα - όπως εσυ δλδη! συμφωνα με την τρομερη περιγραφή που εκανες πιο πριν - αλλα κι ανεχοντε προς τον εαυτο τους την βια!
Σχετικα με την συκοφαντια! όπως ειπα δεν είμαι συγουρος! απλα αν θυμαμαι καλα ειχες αναφερθεί πριν καιρο σε ένα προσωπικο σου θεμα σχετικο με βια!
Αν θες μπορεις να μας το ξαα πεις , δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι! ολοι μας εδώ μεσα ανιγουμε την ψυχη μας κι λεμε τι μας βασανιζει! Αν κανω λαθος κι δεν ειχες καποιο τετοιο περιστατικο σορρυ, απλα νομιζω ότι ειχες περασει καποιο συμβαν ου σε ειχε πικρανει με καποιον ανδρα .Τωρα αν δε θες να αναφερθείς ξανα στο θεμα αυτό, αν δλδη νιώθεις ασχημα ζητω συγνωμη κι μονο που στο θυμησα!
Το θεμα μας είναι η κοπελιτσα που εχει σημερα το πρόβλημα να μπορεσει κι αυτή να το ξεπερασει!! να βρει την δυναμη ! να πει όχι στην βια!
ΡΕΜΕΝΤΥ το ότι ενδιαφέρθηκες με τοσο εντονο τροπο σε αυτό το θεμα δειχνει το ποσο σε αγγιζει! κι μπραβοσου που δινεις συμβουλες κι βοηθάς την κοπελιτσα να γινει κι αυτή δυνατη σαν εσενα!
Τελος όμως επειδή κανεις δεν ξερει τι πραματι συμβαινει στο ζευγαρι αυτό, αφου εχουμε μονο την μια πλευρα ας ειμαστε λιγο πιο χαλαρη προς στο παλικαρι! μπορει να εχουν γινει πραγματα, μπορει το παλικαι να είναι το θυμα! κανεις δε μπορει να ξερει από εδώ μεσα τι παιζει