Results 16 to 25 of 25
-
18-05-2015, 18:16 #16
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,143
Αχ...τι να σου πω τώρα...μιλάς σε κάποια που είναι τόσο φοβιτσιάρα που αν της έριχνε σφαλιάρα ο φίλος της θα ζητούσε και συγγνώμη για να μην φάει άλλο ξύλο...αλλά αν παραμερίσω αυτό το συναίσθημα και σκεφτώ με την λογική ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπάρχει δικαιολογία για κάποιον που χτυπάει...και θα σου πω και κάτι δικό μου μήπως και σε βοηθήσει: εγώ έχω φάει ξύλο κάποιες φορές από τον πατέρα μου ως ενήλικη...το ανέχτηκα μία, το ανέχτηκα δύο κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι και φώναζα τόσο δυνατά που ξεσήκωσα όλη την πολυκατοικία και το έκανα επίτηδες για να πάψει να με χτυπάει επειδή είχα αγανακτήσει και του το φώναξα κιόλας "θα τους ξυπνήσω όλους"! Ακόμα δεν ξέρω πως βρήκα το θάρρος να το κάνω αυτό αλλά ελπίζω απ΄αυτό το γεγονός να καταλαβαίνεις καλύτερα την άποψη μου...
Και τέλος (δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το ινσταγκραμ γιατί δεν έχω) σβήσε το λογαριασμό του από τις επαφές σου, όσο κοιτάς φωτογραφίες του τόσο δεν θα ξεκολλάς κι είναι κρίμα να χαραμίζεις τη ζωή σου έτσι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 18-05-2015, 18:22 #17
- Join Date
- May 2015
- Posts
- 170
Εγω αν μου ριχνε σφαλιαρα τον σφαλιαριζα κι εγω. Γενικοτερα δεν καθομουνα ησυχη να τις τρωω εδερνα κι εγω, προσπαθουσα τουλαχιστον γιατι ειναι και ολοκληρο θηριο.
18-05-2015, 20:43 #18
- Join Date
- May 2015
- Posts
- 234
Κι έκανες πολύ καλά! Σβήσε τώρα τις φωτογραφίες και ο,τιδήποτε σχετικό και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.
Οπως όμως διάβασα πριν λίγο, από την πρώτη βδομάδα συγκατοικήσατε;; Αυτό είναι λάθος!
Μέγα λάθος να εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις τόσο νωρίς. Εκτός κι αν τον ήξερες από πριν.
Δεν πειράζει, τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Από δω και μπρος θα ξέρεις!
22-05-2015, 00:55 #19
- Join Date
- Jul 2010
- Posts
- 215
Γιατί σε εδερνε? ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ?????? Δεν μπορει να σε βαραγε στα καλα καθουμενα.
1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
22-05-2015, 01:45 #20
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
κοπελια λυπαμαι που περνας αυτες τις μερες ετσι, συγουρα θα ερθει η μερα που θα θυμασαι αυτες τις μερες κι θα τις κοροιδευεις σαν θα εισαι στην αγγαλια καποιου αλλου ανδρος! σαν θα ξανα εισαι ερωτευμενη με τον νεο ανδρα που θα σε αγαπα κι αυτος!
Απο την αλλη ομως βρε κοπελια δεν μπορω να καταλαβω κατις ! γιατι δεχοσουνα την βια? την δεχοσουνα διοτις δε χωρησες με την πρωτη μπουνια!
Προσωπικα ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟς ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ! ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΥΔΕΠΩΤΕς ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗΜΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΙ ΠΟΘΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗς ΚΟΠΕΛΑς ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑΖΩ! ετσι λοιπον στα λεω ολα αυτα για να μην νομιζεις οτι συμφωνω με την βια! αλλα επειδη ειναι κατι που συμβαινει αρκετα στην κοινωνια μας,γνριζω πολλα ζευγαρια που υπαρχει αρκετη βια αναμεσα τους! Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τελικα αρκετες κοπελες απο αυτςς που τρωτε ξυλο - βαζω κι εσενα μεσα- μαλον το ψυλο γουσταρετε! αν δεν ειναι ξυλο πολυ δυναμικο, δλδη αν δεν σου σπαει μητες κι πλευρα τωτες το ανεχεστε καπως, ποσο μαλον κι αν εχετε αδικο τωτες ειναι που οι τυψεις σας κανουν να ανεχεστε ολη αυτην την ζωη!
Το οτι σε χωρισε αυτος! κι οχι εσυ, το οτι εσυ τον αγαπας ακομα κι θα τον ηθελες πισω δειχνει αντικειμενικα το οτι κι να σου εδηνε μια μπουνια στο προσωπο με ανταλλαγμα να σε αγγαλιασει μετα θα το ανεχοσουνα! κι απο το τροπο που γραφεις, απο το οτι δειχνεις σαν να εχεις φταιξει σε κατις, παει να πει μαλον οτι του εκανες κατι που ξερεις κι εσυ οτι ηταν λαθος σου αρα δεχοσουν την τιμορια σου! δεχεσαι το να σε χτυπα αφου εφταιγες!!
Λυπαμαι που στο 2015 υπαρχουν ακομα τετοια πραματα αλλα οσο τα δεχεσε θα υπαρχουν! το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Last edited by Aeon; 22-05-2015 at 14:53.
22-05-2015, 11:26 #21
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
αμ δεν θυμασαι καλα, πανου, εκτος αν δεν το θυμασαι ,αλλα ως συνηθως συκοφαντεις...
αφενος ουδεποποτες με εχει ακουμπησει βιαια ανδρας, οχι τυχαια η γιατι ειμαι γυμνασμενη (δεν ειμαι), αλλα γιατι δεν ενδιαφερομαι , δεν συναναστρεφομαι, δεν εχω στον κυκλο μου, ουτε γνωριζω καν τετοιου ειδους σκουπιδια του ανθρωπινου ειδους, παραβατικους η φυλακοβιους, και βεβαια δεν θα ελεγα τετοιο ψεμα ουτε δημοσια ουτε ιδιωτικα.
αφετερου,
ο ανδρας που θα σηκωνε χερι επανω μου, δεν εχει γεννηθει ακομα,
και αφετριτου, αν υποθετικα υπαρχει αυτος ο ανδρας, καταφερει να με γνωρισει και να βρεθει τοσο κοντα μου ωστε να μπορεσει να με χτυπησει, δε πα ναναι 2 μετρα και εκατονογδοντα κιλα κιλα, να εισαι σιγουρος οτι θα φυγει με το τραπεζι κολαρο την ιδια στιγμη, αν δεν μεινει στον τοπο.
δεν με εχεις καταλαβει καθολου καλα...
να εχεις ενα ευχαριστο απογευμα :)Last edited by Aeon; 22-05-2015 at 14:53.
22-05-2015, 13:30 #22
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
καλησπέρα κυρια Remedy , χαιρομαι που εχεις τετοια αποψη για την βια εναντι των γυναικων με βρησκει συμφωνο! εμενα με βρησκει συμφωνο κι στα λογια -στο τι γραφουμε εδώ μεσα - αλλα κι στην πραξη! θελω να πω ότι κι στην ζωη μου ετσι είμαι! διοτις δυστυχως καμια φορα γραφοντε εδώ η λεγοντε κι αλλα γινοντε στην πραξη!
Οσο για το τι θα εκανες αν σου τυχη κανας τέτοιος ¨)¨), τα γραφεις πολύ παραστατικα! περιγραφεις τις στιγμες της βιας με παθος! λυπάμαι αλλα όπως γνωρίζεις καλα ,όταν περιγράφουμε κατι τοσο αναλυτικα! με τοσο παθος συνηθως παει να πει ότι το γουστάρουμε!αντίθετα θα το εγραφες με απλο κι λιγα λογια! εσυ πλιαταζειςκι γραφεις με ζωντανια! σαν να σου αρεσει βρε ΡΕΜΕΝΤΥ.
Λυπάμαι βρε ΡΕΜΕΝΤΥ! αλλα θα γνωρίζεις ότι τα ατομα που εχουν μια ικιοτητα με την βια! που τους ψυλο αρεσει δλδη , αυτά τα ατομα! - κι αληθεια στο ευχομαι να μην εισαι εσυ μεσα σε αυτά αλλα κι να εισαι ταχύτατα να ξεμπερδεψεις - αυτά τα ατομα λοιπον κι είναι βιαια προς αλλους η μπορουν να γινουν ανετα - όπως εσυ δλδη! συμφωνα με την τρομερη περιγραφή που εκανες πιο πριν - αλλα κι ανεχοντε προς τον εαυτο τους την βια!
Σχετικα με την συκοφαντια! όπως ειπα δεν είμαι συγουρος! απλα αν θυμαμαι καλα ειχες αναφερθεί πριν καιρο σε ένα προσωπικο σου θεμα σχετικο με βια!
Αν θες μπορεις να μας το ξαα πεις , δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι! ολοι μας εδώ μεσα ανιγουμε την ψυχη μας κι λεμε τι μας βασανιζει! Αν κανω λαθος κι δεν ειχες καποιο τετοιο περιστατικο σορρυ, απλα νομιζω ότι ειχες περασει καποιο συμβαν ου σε ειχε πικρανει με καποιον ανδρα .Τωρα αν δε θες να αναφερθείς ξανα στο θεμα αυτό, αν δλδη νιώθεις ασχημα ζητω συγνωμη κι μονο που στο θυμησα!
Το θεμα μας είναι η κοπελιτσα που εχει σημερα το πρόβλημα να μπορεσει κι αυτή να το ξεπερασει!! να βρει την δυναμη ! να πει όχι στην βια!
ΡΕΜΕΝΤΥ το ότι ενδιαφέρθηκες με τοσο εντονο τροπο σε αυτό το θεμα δειχνει το ποσο σε αγγιζει! κι μπραβοσου που δινεις συμβουλες κι βοηθάς την κοπελιτσα να γινει κι αυτή δυνατη σαν εσενα!
Τελος όμως επειδή κανεις δεν ξερει τι πραματι συμβαινει στο ζευγαρι αυτό, αφου εχουμε μονο την μια πλευρα ας ειμαστε λιγο πιο χαλαρη προς στο παλικαρι! μπορει να εχουν γινει πραγματα, μπορει το παλικαι να είναι το θυμα! κανεις δε μπορει να ξερει από εδώ μεσα τι παιζει
22-05-2015, 14:35 #23
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
αχαχαχαχαχαχαχαχ!!! πας καλα?
εγω θα πω κατι που δεν υπαρχει ?
εσυ μπορει να ησουν ζαλισμενος και να θυμασαι και ροζ φλαμιγκος να περνανε απ το φορουμ...
να το αποδειξεις εσυ που λασπολογεις κατα την αγαπημενη σου συνηθεια , και το θυμασαι "αλλα δεν εισαι και σιγουρος". βρες το αποσπασμα το οποιο "σαν να θυμασαι", να το συζητησουμε.
μαλλον δεν καταλαβες καλα,
να το επαναλαβω λοιπον και γραψτο να μην το ξεχασεις.
ουδεποτε εχω δεχτει η εφαρμοσει φυσικη βια, ουτε απο ανδρα ουτε απο γυναικα, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ (και δεν σκοπευω και να αποκτησω).
αν ποτε γινει κατι τετοιο, οπωσδηποτε θα αντιδρασω και οσον αφορα τα σχολια σου για το ποσο ευχαριστηθηκα την περιγραφη 'αντιποινων", μπερδευεις την επιθεση με την αμυνα.
δεν ειμαι ο γκαντι να ανεχομαι συμπεριφορες τσογλανιων του υποκοσμου, η να γυρισω το αλλο μαγουλο...
δεν βιαιοπραγω ποτε και δεν χρειαστηκε και ποτε, αλλα αν βρεθω ποτε σε τετοια θεση, θα βρω τον τροπο να προστατευθω, να εισαι βεβαιος.Last edited by Remedy; 22-05-2015 at 14:54.
22-05-2015, 16:15 #24
22-05-2015, 20:24 #25
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
aifel! Κοπελια ,σου ευχομαι μεσα από την καρδουλαμου να μπορέσεις να βρεις την λυση σε οσα κι ότι σε βασανιζει! αν θα είναι λυση να χωρισεις με τον αγαπημενοσου καντω με τον σωστο τροπο! δλδη χωρις ενδιασμους, χωρις πισωγυρισμτα! αν από την άλλη αποφασησεις να ξανα γινετε ζευγαρι! να ξανα σμιξετε τ δυο σας! ο ερωτας που τοσο καιρο σας προσφερε χαρα, χαμογελα κι ρομαντικες στιγμες είναι κριμας να τον χαραμησεις επειδή εγιαναν καποια ασχημα πραματα!
Δεν ξερω ουτε θελω να μπω σε λε[τομεριες ,ουτε κι σε λεπτα θεματα που αφορουν τους δυο σας! αλλα πιστεψεμε σε πολλα ζευγάρια συμβαινουν αυτά! δυστυχως καποιες φορες τ παθος μπορει να κανει τον ερωτυμενο να παραφερθεί! ο λογος που το εκανε συγουρα θα ηταν μεαλος! εξου κι οι τυψεις που φενετε να εχεις! όπως κι το ότι ακομα ανθυταλαντευεσαι να τον αφησεις λενε πολλα! από τα οσα γραφεις δειχνεις ότι μεσα σου, η καρδουλασου είναι ακομης κοματι με τον ανδρα αυτόν!! από οσα λες δειχνει ότι ακομα η αγαπησου για αυτόν υπαρχει!!
Ότι κι να αποφασησεις να κανεις καντω!! Ξερω ότι ισως είναι πολύ αργα! ότι ειστε χορια!!αλλα εάν υπαρχει εστο κι μια ευκερεια μην κανεις το λαθος να σε στιχιωνει μια ζωη!! για αυτό σου ξανα λεω ειτε βγαλτον μια κι εξω από την καρδιασου! προχορα σε μια άλλη σχεση! η ξανα γυρνα πισω! ζητα άλλη μια ευκερια, ισως υπαρξει συγχωρεση
Similar Threads
-
Πρεπει καπου να τα πω.
By jimmaster in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 18Last Post: 04-07-2019, 18:53 -
γιατι απλα γιατιι
By psuxodrama07 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 5Last Post: 26-11-2014, 15:16 -
Θα βγαλει καπου ???
By aliki23 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 17Last Post: 26-10-2012, 07:58 -
απλά κάπου ήθελα να το πω ξανά..χρειάζομαι την στηριξή σας. . !
By Φελίσιτι in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 130Last Post: 17-12-2011, 21:17 -
ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...
By matina24 in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 17Last Post: 14-06-2011, 13:01
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....