-
Kοιταξε εφοσον εκανε κατι με σενα προφανως η αλλη δε τον καλυπτει. Δηλ και να μην χωρισανε 100% του εκανες καποιο κλικ. Το θεμα ομως ειναι πες οτι δεν υπηρχε η αλλη, εφοσον γνωριζες οτι ενδεχεται να ξαναπει αγγλια, κατα ποσο θα εμπαινες σε μια διαδικασια σχεσης εξ αποστασεως? Εκει νομιζω δεν το σκεφτηκες συνειδητα οχι στα υπολοιπα. Πες δηλ οτι κοβει καθε επαφη με την αλλη, τι θα κανες εσυ αυτο το χρονο? συνεχεια απ το σκαιπ? και αν μετα το μαστερ κατσει κι αλλο εκει? θελω να πω ειναι δυσκολη υποθεση. Για την αλλη, εφοσον ειναι ελληνιδα, υπαρχει η περιπτωση οταν γυρισει ελλαδα να ξαναβρισκονται, αν ηταν αγγλιδα θα ταν καλυτερα. Ουτως ή αλλως ομως ειναι προβλημα η αποσταση.
-
Ολα αυτά μαζί και απο την Παρασκεύη που έχω να του μιλήσω απλά όλα μέσα στο κεφάλι μου γίνονται χειρότερα και τα σκέφτομαι όλα ξανα και ξανα.
-
Εγω παντως θα σου προτεινα να μην σκαλωσεις στην αλλη κ να το παλεψεις. Τωρα μιλατε στο σκαιπ με το παιδι?
-
Οχι είναι στην Αγγλια τώρα απο Παρασκεύη και θα γυρίσει Δευτέρα. Απλα 99.9% ειμαι σίγουρη οτι βρέθηκαν. Παρασκευή μιλήσαμε απο μηνύματα και 2 μερες τώρα δεν του εχω στειλει τπτ.
-
Θα ξαναφυγει μετα παλι τωρα συντομα?
-
Aν όλα πάνε καλά ίσως τον Οκτώμβριο.
-
Ναι. Τωρα τι σου ειπε, θα της πει να χωρισουνε?
-
Δεν ξέρω τι θα κάνει γιατι δεν συζήτησα τπτ αλλο μαζί του..Απλα σκεφτομαι Τρίτη η Δευτέρα θα τον δω στη δουλεία...δεν ξέρω τι να του πω, να του στείλω? να του μιλήσω? εχω μπερδευτεί
-
Γιατι δε το συζητησες παραπανω? επρεπε να του πεις τι θα κανει, αφου σ ενδιαφερει το παλικαρι. Μηπως σου ειπε για ποιο λογο δε τα βρισκουνε με την κοπελα αυτη?
-
Δεν ξέρω γιατί, ήταν αντίδραση της στιγμής προφανώς! ουτε καν ρώτησα ποτε ακριβως επιστρέφει
-
Aφου αυριο ή μεθαυριο θα τον δεις απο κοντα τωρα μη του στελνεις κατι. Αν ητανε να ερθει μετα απο καιρο θα σου λεγα να του στειλεις. Στη δουλεια που θα τον δεις προτεινω να του μιλησεις νορμαλ, οσο κανονικα μπορεις. Ουτε μουτρα ουτε χαρουλες, κανονικα και θα σου πει αυτος στην πορεια. Εγω πιστευω οτι πρεπει να το παλεψεις, μην εγκαταλειψεις απο τωρα και μη τον πιεσεις. Γραψε κ τις επομενες μερες κ θα σου προτεινω κι εγω. Θεωρω οτι υπαρχει εδαφος για μελλον.
-
Σε ευχαριστώ πολυ, έιναι η στιγμή που χάνεσαι και σε μπερδεύει τόσο πολύ μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Οι τρίτοι πάντα τα βλέπουν πιο καθαρά..
-
Μιλα του κανονικα λοιπον στη δουλεια και αναλογως τι θα σου πει θα πραξεις. Πιστευω οτι αν λειτουργησεις εξυπνα και ψυχραιμα θα αποφυγεις δυσβατες ατραπους.
-
κανονικά τι εννοείς? να ενδιαφερθώ αν πέρασε καλά και πως πήγε η συνεντευξη? και να το παίζω ότι δεν με πειράζει τπτ?
-
Ναι εννοω να τον χαιρετησεις νορμαλ, τι κανεις, πως περασες και τετοια, οπως θα μιλαγες στον οποιοδηποτε. Μη τον ρωτησεις για την αλλη τις πρωτες μερες εκει στη δουλεια. Για τη συνεντευξη ρωτα πιο μετα. Δηλ μη δειξεις εντονα το ενδιαφερον σου τις πρωτες μερες σαν οτι καιγεσαι δηλκαι θα σου πει αυτος. Εγω πιστευω θα σου απαντησει νορμαλ κι αυτος και θα σου προτεινει να βγειτε οπου εκει θα πειτε περισσοτερα. Μη δειξεις απογοητευση σε καμμια περιπτωση, μονο ευδιαθετη να εισαι. Πιστεψε με ειναι πιο ελκυστικο ουτως ή αλλως. Συνακολουθα για το θεμα πρωην, για το τι θα γινει με αγγλια κλπ παλι θα σου γραψω κι εγω καποιες ιδεες. Το χω εξαντλησει το θεμα πρωην!