Χαιρομαι serios , και αμα παρεις την πανω βολτα , θα δεις οτι μηνα με το μηνα θασαι πιο καλα ! και για μενα πλεον τα πραματα ειναι καλυτερα , περασαν τα πολυ δυσκολα , σευχαριστω για το ενδιαφερον .
Printable View
Ευχαριστώ παιδιά...εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να είναι περασμένα όλα αυτά που περνάμε.Πηγαίνω καλά αλλά γνωρίζω ακόμα πως τώρα ξεκινά ο αγώνας.Έχω να καλύψω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσω σε ένα σημείο ανεξαρτησίας και προσωπικής βελτίωσης.Ακόμα στην αρχή του δρόμου είμαι και η ανάρρωση γίνεται μπουσουλώντας.
Μου αρέσει που έχω τους γονείς μου και ευχαριστιέμαι την παρέα τους.
Μετράνε κι οι παλιές ωραίες στιγμές; Γιατί μιλάς για την κοπέλα σου που αν κατάλαβα καλά η σχέση αυτή ανήκει στο παρελθόν...
Όσον αφορά το τώρα δεν με ευχαριστούν πολλά πράγματα, μόνο οι έξοδοι με τον αδελφό μου ή έστω με άτομα που έχω μεγάλη οικειότητα και το να τρώω σοκολατένιες λιχουδιές (τώρα το καλοκαίρι κυρίως παγωτά). Α και το μπάνιο στη θάλασσα αν και δεν έχω κάνει ακόμα για φέτος...
Αμα σε βαρεσει η καταθλιψη , δεν εχεις διαθεση για τιποτα , και οταν λεω τιποτα , εννοω τιποτα . Φετος ειμαι μακραν καλυτερα , Κυκνακο . Βεβαια εσυ βιωνεις την κτθλψη με τον τροπο σου , κι εγω με τον δικο μου , δλδ δεν εχω , ουτε ειχα ποτε μελαγχολικη διαθεση , ειχα ( και εχω υπολειμματα αρκετα )ανηδονια . Ποτε δεν εχασα το χιουμορ μου .
Ειδες , δυο καταθλιψεις δεν ειναι ποτε ιδιες .
Ελα , τοσβησα ολο !!!!! αστειευομουν .
Τη λατρεύω τη θάλασσα τόσα χρόνια τέτοιο καιρό είχα κανει τουλάχιστον 10-15μπάνια από το Μάιο έτρεχα.. Κύκνε ωραία υπόγραφη το ροζ!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα :)
Προσπαθώ...τώρα απλά το θυμήθηκα από την αναφορά που έκανε ο serios στην πρώην κοπέλα του...πάντως γενικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον μιας και κλείνω τα 37 αλλά από την άλλη σήμερα πήρα λίγο θάρρος γιατί η κόρη μιας γειτόνισσας παντρεύτηκε κι είναι κι έγκυος στα 40 άρα έχω κι εγώ λίγο ακόμα χρόνο...πάντα με ανησυχεί η ηλικία κυρίως στο θέμα του παιδιού, αν προλαβαίνω να κάνω δηλαδή...