Μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας!! :D - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    .Ευτυχώς για μένα πλέον τα πράγματα είναι υποφερτά.Ο χρόνος κυλάει πάντως πολύ γρήγορα.

Χαιρομαι serios , και αμα παρεις την πανω βολτα , θα δεις οτι μηνα με το μηνα θασαι πιο καλα ! και για μενα πλεον τα πραματα ειναι καλυτερα , περασαν τα πολυ δυσκολα , σευχαριστω για το ενδιαφερον .

Senior Member
    Ευχαριστώ παιδιά...εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να είναι περασμένα όλα αυτά που περνάμε.Πηγαίνω καλά αλλά γνωρίζω ακόμα πως τώρα ξεκινά ο αγώνας.Έχω να καλύψω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσω σε ένα σημείο ανεξαρτησίας και προσωπικής βελτίωσης.Ακόμα στην αρχή του δρόμου είμαι και η ανάρρωση γίνεται μπουσουλώντας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μου αρέσει που έχω τους γονείς μου και ευχαριστιέμαι την παρέα τους.

Senior Member
    Ευχαριστώ παιδιά...εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να είναι περασμένα όλα αυτά που περνάμε.Πηγαίνω καλά αλλά γνωρίζω ακόμα πως τώρα ξεκινά ο αγώνας.Έχω να καλύψω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσω σε ένα σημείο ανεξαρτησίας και προσωπικής βελτίωσης.Ακόμα στην αρχή του δρόμου είμαι και η ανάρρωση γίνεται μπουσουλώντας.

Κι εγω serios , μπουσουλωντας παω . Σημασια εχει να κινεισαι , εστω και αργα , και να μην μενεις στασιμος . Καθε βημα ειναι και μια νικη .

Senior Member
    Μετράνε κι οι παλιές ωραίες στιγμές; Γιατί μιλάς για την κοπέλα σου που αν κατάλαβα καλά η σχέση αυτή ανήκει στο παρελθόν...
    Όσον αφορά το τώρα δεν με ευχαριστούν πολλά πράγματα, μόνο οι έξοδοι με τον αδελφό μου ή έστω με άτομα που έχω μεγάλη οικειότητα και το να τρώω σοκολατένιες λιχουδιές (τώρα το καλοκαίρι κυρίως παγωτά). Α και το μπάνιο στη θάλασσα αν και δεν έχω κάνει ακόμα για φέτος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    . Α και το μπάνιο στη θάλασσα αν και δεν έχω κάνει ακόμα για φέτος...

Aν και λατρης της θαλασσας , εχω να μπω στην θαλασσα απο το 2004 !!!!! φετος ομως με βλεπω για καμμια βουτια !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aν και λατρης της θαλασσας , εχω να μπω στην θαλασσα απο το 2004 !!!!! φετος ομως με βλεπω για καμμια βουτια !!
    Πω πω, δεν θα μπορούσα τόσα χρόνια μακριά της κι εγώ είμαι λάτρης της...κι έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν τίποτα δεν με χαλαρώνει και δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα όσο η θάλασσα...
    Να κάνεις βουτιά, αρκετά χρόνια τη στερήθηκες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πω πω, δεν θα μπορούσα τόσα χρόνια μακριά της κι εγώ είμαι λάτρης της...κι έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν τίποτα δεν με χαλαρώνει και δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα όσο η θάλασσα...
    Να κάνεις βουτιά, αρκετά χρόνια τη στερήθηκες...

Αμα σε βαρεσει η καταθλιψη , δεν εχεις διαθεση για τιποτα , και οταν λεω τιποτα , εννοω τιποτα . Φετος ειμαι μακραν καλυτερα , Κυκνακο . Βεβαια εσυ βιωνεις την κτθλψη με τον τροπο σου , κι εγω με τον δικο μου , δλδ δεν εχω , ουτε ειχα ποτε μελαγχολικη διαθεση , ειχα ( και εχω υπολειμματα αρκετα )ανηδονια . Ποτε δεν εχασα το χιουμορ μου .
    Ειδες , δυο καταθλιψεις δεν ειναι ποτε ιδιες .

Ελα , τοσβησα ολο !!!!! αστειευομουν .
    Last edited by Macgyver; 13-06-2015 at 21:22.

Senior Member
    Τη λατρεύω τη θάλασσα τόσα χρόνια τέτοιο καιρό είχα κανει τουλάχιστον 10-15μπάνια από το Μάιο έτρεχα.. Κύκνε ωραία υπόγραφη το ροζ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dcat View Post
    Τη λατρεύω τη θάλασσα τόσα χρόνια τέτοιο καιρό είχα κανει τουλάχιστον 10-15μπάνια από το Μάιο έτρεχα.. Κύκνε ωραία υπόγραφη το ροζ!!
    Ευχαριστώ dcat! :)
    Με κάνεις να χαίρομαι διπλά γιατί σε μερικούς δεν αρέσει...

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα :)

Senior Member
    Μετράνε κι οι παλιές ωραίες στιγμές;
    Ναι μετράνε όλες οι στιγμές που μας έκαναν κάποτε να αισθανθούμε ωραία!!Αν το πήγαινα μόνο στο παρόν κάποιοι ίσως να μη είχαν να γράψουν κ πολλά.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ναι μετράνε όλες οι στιγμές που μας έκαναν κάποτε να αισθανθούμε ωραία!!Αν το πήγαινα μόνο στο παρόν κάποιοι ίσως να μη είχαν να γράψουν κ πολλά.
    Τότε θα πω κι εγώ τις στιγμές που κοιμόμουν και ξυπνούσα στην αγκαλιά του φίλου μου...δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μιαν αγκαλιά και μου λείπει...

Senior Member
    Τότε θα πω κι εγώ τις στιγμές που κοιμόμουν και ξυπνούσα στην αγκαλιά του φίλου μου...δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μιαν αγκαλιά και μου λείπει...

Ξεκολλα απο τοι παρελθον Κυκνακο . Μονο πισω σε παει . Εχεις ολη την ζωη μπροστα σου . Που ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ξεκολλα απο τοι παρελθον Κυκνακο . Μονο πισω σε παει . Εχεις ολη την ζωη μπροστα σου . Που ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον ?
    Προσπαθώ...τώρα απλά το θυμήθηκα από την αναφορά που έκανε ο serios στην πρώην κοπέλα του...πάντως γενικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον μιας και κλείνω τα 37 αλλά από την άλλη σήμερα πήρα λίγο θάρρος γιατί η κόρη μιας γειτόνισσας παντρεύτηκε κι είναι κι έγκυος στα 40 άρα έχω κι εγώ λίγο ακόμα χρόνο...πάντα με ανησυχεί η ηλικία κυρίως στο θέμα του παιδιού, αν προλαβαίνω να κάνω δηλαδή...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast