Originally Posted by
pillow
Απαντάω εγώ στη θέση της girl, γιατί δεν έχετε ιδέα τι γίνεται, καταρχάς δεν ξέρεις τι είναι η ψύχωση ούτε εσύ ούτε ο Macgyver όπως είπε, επειδή εγώ το ανέφερα πρώτη, άμα δεν το έχεις ζήσει δεν ξέρεις πόσο βάρβαρο είναι!!!!!!! Θα έκανες παρέα κάποιον με σχιζοφρένεια; Εκεί να σε δω!
Δεν με πειράζουν αυτοί που λένε ότι έχουν κατάθλιψη, αλλά αυτοί που πάνε να το παίξουν έξυπνοι και δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε και μας στιγματίζουν, από μια απλή φράση μέχρι απόρριψη και μέχρι να μην αφήνουν άλλους να μας κάνουν παρέα........μου 'χει τύχει κι αυτό. Θα έπρεπε βέβαια να είναι αποδεκτή από την κοινωνία η κατάθλιψη, όπως και η ψύχωση-σχιζοφρένεια, γιατί δεν είναι κάτι άλλο παρά αρρώστια του μυαλού, δεν υπερτερούν δηλαδή σε κάτι οι άλλοι, ούτε είναι ανώτεροι όπως θέλουν να νομίζουν........Το πιο σωστό νομίζω το είπες πριν, ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοια άτομα, γιατί μόνο κακό κάνουν. Έλα όμως που είναι το 70% του πληθυσμού, μπορεί και παραπάνω η λιγότερο, στο περίπου λέω, με βάση δικές μου εμπειρίες!! Οπότε τι κάνουμε, αυτοκτονούμε ή ευχόμαστε να πάθουν αυτοί κακό ώστε να πάρουν τουλάχιστον αυτό που τους αξίζει;