Νομιζω οι δηλωμενες ειναι μειοψηφια :confused:
Τελος παντων,Μηχανικε ακομα και τα πρωτα συμπτωματα του AIDS (τα οποια BTW δεν ειναι χαρακτηριστικα της νοσου αυτης συγκεκριμενα) δεν εμφανιζονται τοσο νωρις.
Printable View
Σαν τι να ξερεις .δηλωμενες και με χαρτια.ξεκολλα.
Μην φοβασαι και μην αφησεις το αγχος να σε παραλυσει.Εχεις ιστορικο ψυχικης ασθενειας? αν ναι μαλλον γι'αυτο εχεις φοβιες.
Πριν 2.5 χρόνια είχα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για έναν χρόνο διότι είχα μυϊκούς σπασμούς και πίστευα ότι είχα αδυναμία νομίζοντας ότι έχω κάποια ασθένεια του τύπου MS ή ALS. Αφού πήγα σε 7 γιατρούς και μετά από μαγνητικές και μυογραφήματα καθαρά, ο νευρολόγος μου συνέστησε να ακολουθήσω αγωγή με ήπια ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά, τα οποία και πήρα, και έχω σταματήσει εδώ και 1.5 χρόνο.
Να μην πηγαινεις με ιεροδουλες...και γενικά μην πηγαινεις με πολλές γτ κάποιος ιος μπορεί να κολλήσει κ με σωματικα υγρά,που βρίσκονται στην γύρω περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Κατα τα άλλα-αφού το τεστ βγήκε αρνητικό,γιατί αγχώνεσαι;
Diana ρωτας ενα νοσοφοβικο γιατι αγχωνεται;και γω ειμαι.για τα παντα και για το τιποτα.
Τους τελευταίους 8-9 μήνες είχα ξεχάσει τι σημαίνει σύσπαση μυών. Τώρα που περνάω αυτήν την φάση, τα χέρια, τα πόδια και κάποια σημεία της πλάτης μου παρουσιάζουν αυτήν την σύσπαση καθημερινά. Αλλά δεν με φοβίζει αυτό καθώς το έχω ξεπεράσει πριν δυόμιση χρόνια. Ούτε εσύ πρέπει να ανησυχείς με τόσες καθαρές εξετάσεις και με τόσες επισκέψεις σε γιατρούς.
ολα (ξανα) ξεκινησαν μετα τις διακοπές σου... αν καταλαβα καλα... ακομα και κατι ασημαντο που σε αγχωσε ...κατι ξυπνησε το τερας... συνηθως το βρισκουμε μετα την υστερια...ισως σε βοηθησει αν το βρεις ...
δεν εχεις ηρεμισει καθολου;
Αυτο το τερας εχουμε ολοι μεεσα μας.