Φόβος για HIV - Ψυχολογικό ράκος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Αφου πηγες σε γιατρους και εκανες εξετασεις και ειναι ολα καλα τι φοβασαι? εμενα ο αρραβωνιαστικος μου δουλευε στο υγειονομικο για 4 χρονια.Ολες οι ιεροδουλες πηγαιναν εκει ηταν δηλωμενες και ειχαν χαρτια απο γιατρο οτι ειναι καθαρες και δεν εχουν σεξουαλικα μεταδηδομενα νοσηματα η aids.Εκτος αν πηγες με καμια παρανομη η τοξικομανη τοτε αλλαζει...
    Νομιζω οι δηλωμενες ειναι μειοψηφια :confused:

Τελος παντων,Μηχανικε ακομα και τα πρωτα συμπτωματα του AIDS (τα οποια BTW δεν ειναι χαρακτηριστικα της νοσου αυτης συγκεκριμενα) δεν εμφανιζονται τοσο νωρις.

Σαν τι να ξερεις .δηλωμενες και με χαρτια.ξεκολλα.

Μην φοβασαι και μην αφησεις το αγχος να σε παραλυσει.Εχεις ιστορικο ψυχικης ασθενειας? αν ναι μαλλον γι'αυτο εχεις φοβιες.

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Νομιζω οι δηλωμενες ειναι μειοψηφια :confused:

Τελος παντων,Μηχανικε ακομα και τα πρωτα συμπτωματα του AIDS (τα οποια BTW δεν ειναι χαρακτηριστικα της νοσου αυτης συγκεκριμενα) δεν εμφανιζονται τοσο νωρις.
    Πάνω σε αυτό, ενώ έψαχνα online, όντως η πλειοψηφία έγραφε ότι τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά από 2 - 6 εβδομάδες, αλλά μερικά έγραφαν 1 εβδομάδα ή κάποιες μέρες.

Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Μην φοβασαι και μην αφησεις το αγχος να σε παραλυσει.Εχεις ιστορικο ψυχικης ασθενειας? αν ναι μαλλον γι'αυτο εχεις φοβιες.
    Πριν 2.5 χρόνια είχα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για έναν χρόνο διότι είχα μυϊκούς σπασμούς και πίστευα ότι είχα αδυναμία νομίζοντας ότι έχω κάποια ασθένεια του τύπου MS ή ALS. Αφού πήγα σε 7 γιατρούς και μετά από μαγνητικές και μυογραφήματα καθαρά, ο νευρολόγος μου συνέστησε να ακολουθήσω αγωγή με ήπια ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά, τα οποία και πήρα, και έχω σταματήσει εδώ και 1.5 χρόνο.

Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Σαν τι να ξερεις .δηλωμενες και με χαρτια.ξεκολλα.
    Λογικά ναι, αυτή η οδός είναι η γνωστότερη της Αθήνας. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Γι αυτό και το μετανιώνω, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι είναι απέναντί σου.

Senior Member
    Να μην πηγαινεις με ιεροδουλες...και γενικά μην πηγαινεις με πολλές γτ κάποιος ιος μπορεί να κολλήσει κ με σωματικα υγρά,που βρίσκονται στην γύρω περιοχή των γεννητικών οργάνων.
    Κατα τα άλλα-αφού το τεστ βγήκε αρνητικό,γιατί αγχώνεσαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Mechanic View Post
    Πριν 2.5 χρόνια είχα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για έναν χρόνο διότι είχα μυϊκούς σπασμούς και πίστευα ότι είχα αδυναμία νομίζοντας ότι έχω κάποια ασθένεια του τύπου MS ή ALS. Αφού πήγα σε 7 γιατρούς και μετά από μαγνητικές και μυογραφήματα καθαρά, ο νευρολόγος μου συνέστησε να ακολουθήσω αγωγή με ήπια ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά, τα οποία και πήρα, και έχω σταματήσει εδώ και 1.5 χρόνο.
    Και ξαναρχισαν τα συμπτωματα.πρεπει να ξεπεράσεις την αρρωστοφοβία σου με κάποιο τρόπο.

Diana ρωτας ενα νοσοφοβικο γιατι αγχωνεται;και γω ειμαι.για τα παντα και για το τιποτα.

Diana ρωτας ενα νοσοφοβικο γιατι αγχωνεται;και γω ειμαι.για τα παντα και για το τιποτα.
    Mechanich αυτο που φοβοσουν φοβαμαι εγω τωρα als εχω καιγω σπασμους περισοτεροστις γαμπες εκανα 3μυογραφηματα σε2μηνες ολα καλα αλλά. Οι περιεργες αυτες συσπασεις εκει.λες και χουν κατι οι γαμπες μεσα τους .τι εχεις να μου πεις ευχαριστω.

Member
    Mechanich αυτο που φοβοσουν φοβαμαι εγω τωρα als εχω καιγω σπασμους περισοτεροστις γαμπες εκανα 3μυογραφηματα σε2μηνες ολα καλα αλλά. Οι περιεργες αυτες συσπασεις εκει.λες και χουν κατι οι γαμπες μεσα τους .τι εχεις να μου πεις ευχαριστω.
    Τους τελευταίους 8-9 μήνες είχα ξεχάσει τι σημαίνει σύσπαση μυών. Τώρα που περνάω αυτήν την φάση, τα χέρια, τα πόδια και κάποια σημεία της πλάτης μου παρουσιάζουν αυτήν την σύσπαση καθημερινά. Αλλά δεν με φοβίζει αυτό καθώς το έχω ξεπεράσει πριν δυόμιση χρόνια. Ούτε εσύ πρέπει να ανησυχείς με τόσες καθαρές εξετάσεις και με τόσες επισκέψεις σε γιατρούς.

Banned
    ολα (ξανα) ξεκινησαν μετα τις διακοπές σου... αν καταλαβα καλα... ακομα και κατι ασημαντο που σε αγχωσε ...κατι ξυπνησε το τερας... συνηθως το βρισκουμε μετα την υστερια...ισως σε βοηθησει αν το βρεις ...

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ολα (ξανα) ξεκινησαν μετα τις διακοπές σου... αν καταλαβα καλα... ακομα και κατι ασημαντο που σε αγχωσε ...κατι ξυπνησε το τερας... συνηθως το βρισκουμε μετα την υστερια...ισως σε βοηθησει αν το βρεις ...
    Πολύ σωστά το προσδιόρισες, ένα προσωπικό τέρας είναι αυτό το πράγμα.

Senior Member
    δεν εχεις ηρεμισει καθολου;

Αυτο το τερας εχουμε ολοι μεεσα μας.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast