πόση παραπάνω πια!! Με τόσο άγχος τον έχουμε κάψει από παντού! :p
Printable View
πόση παραπάνω πια!! Με τόσο άγχος τον έχουμε κάψει από παντού! :p
Ρε παιδια , τι βαλεριανες , μελατονινες και σαχλες , εχω παρει τα τελευταια 12 χρονια περιπου 32.000 ζαναξ , κι ακομα εδω ειμαι , ακμαιος και δυνατος ( γυμναζομαι ) !
πες τα βρε Άγγελε! Όλα μας πειράζουν, το ότι ζούμε μέσα στα χημεία γενικότερα δεν μας πειράζει. Τώρα μεταξύ μας όλο αυτό κάπου θα οδηγήσει. Η παρέμβαση στη φύση οδηγεί σε λάθος δρόμο. Οι φαρμακοβιομηχανίες επίσης. Μεγάλη κουβέντα άνοιξα και δεν έχω χρόνο να γράψω αλλά όλοι πολλοί το γνωρίζουμε
Ετσι ειναι Δημητρα . Ο καρκινος εχει 5πλασιαστει τα 15 τελευταια χρονια , λογω μολυνσης της ατμοσφαιρας , τα ζωα που τρωμε τρεφονται με μεταλλαγμενες ζωοτροφες , κι εμεις επισης , δλδ διυλιζουμε τον κωνωπα , και καταπινουμε την καμηλο . Τον χαλασαμε τον πλανητη . Τετοιοι ειμαστε .
Οοοοολα για το χρημα , ο απολυτος αρχων .
δεν πολυ το πιστευω, ηρεμησε! η βαλεριανα βοηθαει στον υπνο και στο αγχος. στην θεραπεια μου εχει βαλει μεσα βαλεριανα 2 χαπακια 1 ωρα πριν κοιμηθω. Αλλα επειδη εγω ειμαι κατα των χαπακιων την εχω σταματησει και τωρα ξανα αρχισα την βαλεριανα για να ειμαι ξεκουραστος την επομενη μερα. την βαλεριανα δεν την ειχα ακουσει και οταν πηγα στο φαρμακειο μου ειπαν οτι υπαρχουν πολλες μαρκες απο βαλεριανες, δε ξες τι να εμπιστευτεις απο εταιριες
μπορώ να γράψω ποια βαλεριάνα παίρνω εδώ?
Ναι Δημητρα , γραψε εγω παιρνω την ταδε , αλλα δεν σημαινει οτι την συστηνω .
παντως παιδια εγω επαιρνα σιρκαντιν (μελατονινη) και δε μου εκανε τιποτα και το γυρισα στα ταβορ
Συμπληρώματα είναι όλα αυτά οπότε το θέμα είναι το πόσο βοηθάς τον οργανισμό σου ώστε να δεχθεί τα συμπληρώματα.Τι θέλω να πω.Τι να το κάνεις αν πάρεις μελατονίνη και πίνεις 10 καφέδες την ημέρα ή 10 μπύρες.Δεν υπάρχει νόημα.Για να βοηθήσουν όλα αυτά χρειάζεται κι ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής,όπως και πρόγραμμα ύπνου που είναι απαραίτητο για την παραγωγή μελατονίνης από τον οργανισμό.
Όσο για τους εφιάλτες μπορεί να είναι και λόγω βαθύ ύπνου μετά από καιρό.
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι αυτά τα συμπληρώματα χρειάζεται χρόνο για να ''δράσουν'' και να φέρουν τις φυσιολογικές τιμές στον οργανισμό.Πάντα με την βοήθειά μας όπως είπα.Δεν είναι ντεπόν αναβράζον ,ούτε και ηρεμιστικό για να το πάρεις να κοιμηθείς.Πρέπει να τα ξεχωρίσει κάποιος αυτά....
Εγω παιδια χρησιμοποιω μελατονινη , την γνωριζω καμμια 20ετια , ουτε εφιαλτες , ουτε παρενεργειες μου φερνει , μια χαρα κοιμαμαι , την χρησιμοποιω μονο για να επαναφερω τον κιρκαδιακο ρυθμο στα ισα του , οχι για χορταση !!! παντως ενα κουτακι , το καθαριζω σε 2-3 μηνες .