Originally Posted by
fenia99
engliscp καταρχας καλησπερα :D εμμ ισως να σοκαριστεις με αυτο που θα σου πω αλλα πριν απο περιπου 3 χρονια(ημουν 12 :p ) πιστευα κι εγω τα ιδια,και ειχα κι εγω αυτην την εμμονη ιδεα οτι εχω καρκινο τον εγκεφαλο..θυμαμαι χαρακτηριστικα μια μερα σηκωθηκα και ειπα "ας ψαξω τα συμπτωματα του καρκινου να δω ποια ειναι" και τα βλεπω και παγωσα ολοκληρη..(εχω κληρονομικους πονοκεφαλους απο τον πατερα μου) και βλεποντας στα συμπτωματα πονοκεφαλος ισχυρος εε το ταυτισα με τον δικο μου και εβαλα τα κλαμματα...θυμαμαι ανεβηκα στην ταρατσα και εκλαιγα επι 1 ωρα και φωναζα,ελεγα γιατι θεε μου κτλ..μετα απο εκεινη την ημερα,η μοναδικη μου εγνοια ηταν αυτη,σηκωνομουν και εκλαιγα για αυτο,δεν μπορουσα να το ξεχασω με τιποτα με αποτελεσμα να παραμελω και διαφορες αναγκες...ετρεχα καθε μερα εκκλησια και προσκυνουσα πρωι βραδυ,εκανα προσευχες,ειχα παει σε ενα εκατομμυριο γιατρους οπου ολοι ελεγαν το ιδιο(οτι ειμαι καλα) αλλα εγω ακομα συνεχιζα να πιστευω οτι εχω καρκινο..εε τελικα απο τις πολλες φορες που πηγα νοσοκομειο,ηρθε μια παιδοψυχολογος και μου μιλησε επι πολυ ωρα και με καποιον μαγικο τροπο με επεισε οτι δεν ειχα τιποτα...η αποψη μου ειναι να επισκεφτεις ψυχολογο,βεβαια η δικη σου αποψη :)