Originally Posted by
Breath
Καλησπέρα, λογικό να είσαι κάπως μπερδεμένος αφού τρεις ψυχίατροι σου είπαν διαφορετικά πράγματα, επίσης λογικό να σκέφτεσαι και προδιάθεση ψύχωσης λόγω του θείου, αν και εγώ πιστεύω παίζουν πολλά πράγματα ρόλο να εκδηλωθεί κάτι, ακόμα και αν υπάρχει μια προδιάθεση στον οργανισμό. Εμένα η γνώμη μου είναι αν εμπιστεύεσαι τον τελευταίο γιατρό συνέχισε με αυτόν, τι εξετάσεις ακριβώς σου συστήνει για να δει το παθολογικό κομμάτι? αν θες πες. Και μίλησε του όσο μπορείς για τα συμπτώματα ακριβώς όπως τα έχεις, όπως μας τα περιγράφεις και εδώ. Σκέψου και την περίπτωση να πας συστηματικά σε ψυχολόγο και να κάνεις μια ψυχοθεραπεία, ειδικά αφού θέλεις να το παλέψεις χωρίς χάπια. Θέλει αντοχές το χωρίς χάπια ακόμα και στην ιδεοψυχαναγκαστική, να το έχεις υπόψη σου αυτό, σου μιλάω εκ πείρας, αλλά γίνεται, αγώνας είναι όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Και μην τον εγκαταλείψεις εύκολα αυτόν τον αγώνα. Και γενικά ήθελα να πω για κάθε ψυχική πάθηση που παρουσιάζεται, όχι δεν είναι ένα άσχημο όνειρο από το οποίο θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα τέλεια πάλι (όχι ότι είναι ποτέ τέλεια τα πράγματα σε κανενός τη ζωή), είναι μια πραγματικότητα, δύσκολη μεν αλλά όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς τόσο πιο πολύ θα μπορείς να προχωράς και να καλυτερεύεις, έχει δίκιο ο elis όσον αφορά την εργασία, τις δραστηριότητες, τις γυμναστικές, γενικά το να κάνεις κάτι κλπ Δεν θέλει αδράνεια, θέλει προσπάθεια για να μην κουμπωθείς σε μια κατάσταση στην οποία δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα, ανεξαρτήτως αν είναι νεύρωση, ψύχωση ή οτιδήποτε άλλο.