Results 16 to 30 of 40
Thread: Υπάρχει ελπίδα η απλά χανόμαστε
-
23-11-2015, 16:30 #16
Συγγνώμη Rockroad αλλα και σχιζοφρενεια να έχεις τι θα γίνει? Ήρθε η καταστροφή του κόσμου?
Οτι και να έχεις αντιμετωπίζεται πάντως....η επιστήμη έχει προχωρήσει....αλλοι δεν έχουν να φανε, ειναι ανάπηροι,κ.λ.π εε εσυ και εμειςεχουμε ψυχολογικά.....τι να κάνουμε....θα επιβιωσουμε......αλλα οτι έχεις τώρα το έχεις...απλα πρέπει να γίνει η σωστή διαγνωση....και η γνώμη μου είναι να πας και σε δευτερο γιατρό......
- 23-11-2015, 16:57 #17
έχω πάει σε τρεις ψυχιάτρους ο πρώτος μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και με έστειλε σε μία ψυχολόγο μόνο μία φορά πήγα , μετά ο δεύτερος δεν μου είπε τι έχω απλά μου είπε ότι αν δεν πάρω τα χάπια που μου έγραψε ότι θα χάσω κάθε επαφή με την πραγματικότητα και μου έδωσε να πάρω zyprexa 5 mg και ο τρίτος μου είπε ότι πάσχω απο ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και μου έδωσε και αυτος zyprexa 5 mg.
23-11-2015, 17:03 #18
Και εμείς εδώ τι θέλεις να σου πούμε τι ακριβώς έχεις?
23-11-2015, 17:33 #19
δεν θέλω να μου πεις τίποτα απλά έγραψα για το θέμα μου όπως αρκετοί εδώ μέσα.
23-11-2015, 18:35 #20
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Εγω τα συμπτωματα μαλλον τα ειχα απο παντα αλλα πηγα προσφατα σε ψυχολογο φιλους εχεις? Εγω κανεναν εκτος απο τα ατομα που γνωρισα εδω
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
23-11-2015, 19:09 #21
εγω να σασ πω τι ξερω γι αυτα τα συμπτωματα μπασ και σασ βοηθησω μπορει να ειναι ψυχωση μπορει να ειναι και νευρωση
δηλαδη να μην εχετε τιποτα με ενα ψυχιατρο χωρισ φαρμακα θα βρειτε ακρη καποια στιγμη αλλα ποιοσ θα ασχοληθει τοσο πολυ ειναι το θεμα
επισησ το ζυπρεξα απο οσο ξερω ειναι μια καλη αγωγη για αρχη αμα ποτε ξεφυγετε πολυ γενικα μετραει πριν παρεισ φαρμακα τι εκανεσ πριν
δηλαδη αμα δουλευεσ παλι θα δουλευεισ αλλα λιγοτερο αλλα αμα καθοσουνα και θεσ να δουλεψεισ νομιζω εκει ειναι το ζορι
οχι για κανενα αλλο λογο αλλα με τα φαρμακα προχωρασ δυσκολοτερα εγω πιστευω αμα τα παιρνεισ σα να σε κλειδωνουν σε μια κατασταση
και θελει πιο πολυ προσπαθεια για να προχωρησεισ να ξεφυγεισ απο αυτην γιατι ολα στη ζωη καταστασεισ ειναι και για να κανεισ κατι καλυτερο για σενα πρεπει να σκεφτεισ κατι να κανεισ κατι να ακουσεισ κατι κλπ να ζησεισ δηλαδηΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-11-2015, 22:42 #22
Καλησπέρα, λογικό να είσαι κάπως μπερδεμένος αφού τρεις ψυχίατροι σου είπαν διαφορετικά πράγματα, επίσης λογικό να σκέφτεσαι και προδιάθεση ψύχωσης λόγω του θείου, αν και εγώ πιστεύω παίζουν πολλά πράγματα ρόλο να εκδηλωθεί κάτι, ακόμα και αν υπάρχει μια προδιάθεση στον οργανισμό. Εμένα η γνώμη μου είναι αν εμπιστεύεσαι τον τελευταίο γιατρό συνέχισε με αυτόν, τι εξετάσεις ακριβώς σου συστήνει για να δει το παθολογικό κομμάτι? αν θες πες. Και μίλησε του όσο μπορείς για τα συμπτώματα ακριβώς όπως τα έχεις, όπως μας τα περιγράφεις και εδώ. Σκέψου και την περίπτωση να πας συστηματικά σε ψυχολόγο και να κάνεις μια ψυχοθεραπεία, ειδικά αφού θέλεις να το παλέψεις χωρίς χάπια. Θέλει αντοχές το χωρίς χάπια ακόμα και στην ιδεοψυχαναγκαστική, να το έχεις υπόψη σου αυτό, σου μιλάω εκ πείρας, αλλά γίνεται, αγώνας είναι όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Και μην τον εγκαταλείψεις εύκολα αυτόν τον αγώνα. Και γενικά ήθελα να πω για κάθε ψυχική πάθηση που παρουσιάζεται, όχι δεν είναι ένα άσχημο όνειρο από το οποίο θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα τέλεια πάλι (όχι ότι είναι ποτέ τέλεια τα πράγματα σε κανενός τη ζωή), είναι μια πραγματικότητα, δύσκολη μεν αλλά όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς τόσο πιο πολύ θα μπορείς να προχωράς και να καλυτερεύεις, έχει δίκιο ο elis όσον αφορά την εργασία, τις δραστηριότητες, τις γυμναστικές, γενικά το να κάνεις κάτι κλπ Δεν θέλει αδράνεια, θέλει προσπάθεια για να μην κουμπωθείς σε μια κατάσταση στην οποία δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα, ανεξαρτήτως αν είναι νεύρωση, ψύχωση ή οτιδήποτε άλλο.
23-11-2015, 22:47 #23
Breath λεγοντας ονειρο δεν ενουσα να μεινουμε ανδρανεις εσυ μενεις αδρανεις στα ονειρασου? Εγω παντως τα ζω με καθε κυτταρο μου...
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
23-11-2015, 22:53 #24
23-11-2015, 23:02 #25
Εγώ θα έλεγα ναι στα φάρμακα μέχρι να ισορροπήσουν και οι ουσίες στον εγκέφαλο, οι οποίες ευθύνονται για ολαυτα......
Αλλιώς θα την παλεψεις πολυυυυυ δυσκολα μόνος σου, όταν δεν υπάρχει πολυ σεροτονινη για παράδειγμα, στον οργανισμό....
Θα χαθείς τελείως!!!! Θα ταλαιπωρηθεις πολυ και είσαι μικρός ακόμη, αμαρτία ειναι..
23-11-2015, 23:08 #26
δεν έχω φίλους αυτήν την περίοδο , είχα παλιά, έχω βεβαία ανθρώπους που με νοιάζονται και θέλουν να είμαι καλά, όπως φαντάζομαι όλοι μας έχουμε. Στο σχολείο αντιμετώπιζα προβλήματα bullying, ήμουν κάπως κλειστός και ήσυχος και αυτό με έκανε ακόμα πιο κλειστό άνθρωπο αλλά έβγαινα με τους 1, 2 φίλους που είχα μετά όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν πήγα λύκειο φοβόμουν ότι θα με κορόιδευαν και θα με χτυπούσαν και όλα αυτά. έμεινα ένα χρόνο στο σπίτι μου και μετά πήγα σε εσπερινό λύκειο εκεί σαν κάπως να βρήκα την ηρεμία μου, γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους. τώρα προσπαθώ να βγαίνω έξω πιο συχνά και να γνωρίσω ανθρώπους και πάλι.
23-11-2015, 23:14 #27
Θες να μιλαμε μεσω μειλ ταιριαζουμε αρκετα και θα σε ηθελα για φιλο μου αν θες κι εσυ βεβαια ( εδω εχω γνωρισει πολυ αξιολογα ατομα ισως και τα καλυτερα που μπορουσα να βρω)
Αν και οποτε θελεισεις το μειλ μου ειναι [email protected]
( σορυ για το εκτος τοπικ αλλα δεν μπορω να σου στειλω πμ)Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
23-11-2015, 23:16 #28
Ο γιατρός μου είπε να κάνω ένα εγκεφαλογράφημα και άλλη μία εξέταση που δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι για να δει αν πάσχω και από τίποτα άλλο, τώρα δεν τον συμπάθησα τον τρίτο ψυχίατρο, μου είπε πριν φύγω ότι αν δεν πάρω τα χάπια δεν μπορεί να με βοηθήσει, και για αυτό μάλλον θα αναζητήσω έναν ψυχίατρο , ψυχολόγο που να μπορεί να με βοηθήσει.
23-11-2015, 23:22 #29
23-11-2015, 23:41 #30