-
ξεκινησα με ζυπρεξα 5 μλγκραμ μετα απο 10 μερες τα σταματησα σε 40 μερες εκανα αποπειρα και μετα 30 μλγκραμ ζυπρεξα η μεγιστη ειναι 20 και μετα την μεγιστη τζεοντον 160 το μυαλο μου μια πενταετια εχει γινει πουρες τωρα στα τελειωματα καθαρισε αρκετα.εσυ τι παιρνεις και ποσο?
-
Ποτέ δεν πήρα υψηλές δοσολογίες Δυο χρονια ζυπρεξα 10mg,ενα χρονο σολιαν 300mg k tώρα 6 μήνες clopixol 50μγ
-
Καλο αυτο το οτι δεν πηρες μεγαλες δοσεις.δεν υπαρχει περιπτωση να τα κοψεις οριστικα.εκανες ανεπανορθωτη ζημια απο τα ντρογκια;
-
Δεν πιστεύω ότι φταίνε τα Ντράγκς Όλοι κάτι κάνουνε δε πάθανε αυτό που περνάω εγωΛες κ δε μπορώ να ξεκολλησω
-
Και εγω για μενα δεν πιστευω οτι εφταιξε αποκλειστικα τα ντραγκς αλλα οι στρεσογονες καταστασεις που βιωνα τοτε.ολα μαζι συν το πιο πιθανο οτι υπηρχε μια προδιαθεση .εαν ηταν καθαρα απο τα ντραγκς γιατι δεν το επαθα οταν πηγαινα στα φεστιβαλ;
-
Έτσι λέω κ εγω!οι γονείς σου καταλαβαίνουν το θέμα η ειναι εντελώς συμβατικοι;πιστεύουν στη χρήση CBD?Η μητέρα μου εγραψε κ στο πανεπιστήμιο στη Κολωνια για να μπω στο ερευνητικό προγράμμα -αντικατάσταση σολιαν με χάπι CBD alla δεν πήρε απάντηση
-
τι εννοεις συμβατικοι?δεν γνωριζουνε για την χρηση κανναβολαδου.εμενα και την οικογενεια μου μας ενδιαφερει να ειμαι καλα ειτε με την ελαχιστη ειτε με την μεγιστη ειτε χωρις και προπαντως να μην ξανακανω αποπειρα.γιατι πιστεψε με ποναει πολυ να πηδας απο μπαλκονι.στειλε με λινκ εαν θελεις με το ερευνητικο προγραμμα στην κολωνια ξερω αρκετα καλα γερμανικα.
-
Ψάξε εδώ το 2012 η 2013 για CBD υπαρχει link για αυτή την έρευνα Αν δεν το βρεις θα σου στείλω Μου ειναι λίγο δύσκολο να το βρω γιατι εχει χαλάσει το laptop k γράφω απο iphone
-
Ο maid γνωρίζει καλα!στειλε του πμ
Εγω δεν μπορώ να στείλω πμ γιατι δεν έχω συμπληρώσει τα 50 η κάτι τετοιο
-