Σταυρο η παρατηρητικοτητα σου πλας την εμπειρια σηκωνει χειροκροτημα, δεν το λεω ειρωνικα, μου αρεσουν τα τεκμηρια που εχεις.
Printable View
Σταυρο η παρατηρητικοτητα σου πλας την εμπειρια σηκωνει χειροκροτημα, δεν το λεω ειρωνικα, μου αρεσουν τα τεκμηρια που εχεις.
Ευχαριστώ τους Διαχειριστές για την (μη) απάντηση τους.
Κλειδώστε το Thread.Δεν έχει νόημα πια.Ευχαριστώ.
(ειπε το μελος που συμμετεχει 10 χρονια κι αρχισε να μιλαει τωρα)
το οτι δεν σε βολευουν οι αποψεις μου, ειναι δικο σου προβλημα, οχι δικο μου.
οσο για το "συνολο των μελων", μονο γελια προκαλει οπως και η μονιμα ανυπαρκτη επιχειρηματολογια σου.
το τι γινεται στα φορουμς που συμμετεχεις δεν ειναι κανονας για αυτο το φορουμ. αλλο ενα αστηριχτο επιχειρημα σου...
συμφωνω οτι ειναι καλο να ανακοινωνονται τα μπαν, οπως και τα διπροφιλα που ανακαλυπτει το συστημα και οι διαχειριστες και ποτε δεν ανακοινωνονται, απλα εξαφανιζονται, και το εχω ξαναπει.
απλα εσυ τα προσωποιποιεις στην ρεα ολα αυτα, αλλα δεν ειναι καθολου προσωπικα μιας και ισχυουν εξισου για ολα τα μελη.
δεν εγινε καποια μεταχειριση ειδικα για την ρεα.
μην μου μιλας στο δευτερο πληθυνιτκο. δεν συμμετεχω στην διαχειριση.
καμια σκασιλα δεν εχω τι θα σου στειλουν και τι οχι.
καλο απογευμα :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ολοι οι παλιοι βριζομαστε μεταξυ μασ εσυ γιατι συμετεχεισ στα κουτσομπολια μπορεισ να μου εξηγησεισ;
κι επισησ κανε μια απλη αντιγραφη επικοληση το ποστ του διαχειριστη να δω κι εγω τι λεει γιατι με τισ φωτογραφιεσ δεν εβγαλε ακρη κανεισ ποτε
ρεμ να ξερεισ αυτο μου το καναν και μενα οι παλιοι ειστε γατονια οι παλιοι
ελεγα κι εγω μαλακιεσ φταιω κι εγω δε λεω
αυτο το κολπο με τα κουτσομπολια αλλα εκοψα απο ολουσ και ησυχασα
εγω το περασα για κολπο παντωσ και εφυγα
καλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εφταιγα κι εγω λιγακι αλλα δεν ημουνα καλα
εχω δικαιολογια αλλα απο κουτσομπολια φουλ μετα βαρεθηκα κι απειχα και ησυχασε το κεφαλι μου
αλλα ολο μαλακιεσ μου λεγανε φταιω κι εγω ομωσ ολοι με περνανε για ηλιθιο λογω ψυχωσησ
και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι απο το προβλημα κι δεν ειμαι ηλιθιοσ στην πραγματικοτητα
οπωσ το πεσ εχω απλα πεντε δραμια μυαλο δεν ειμαι σαινι