Μα να ετοιμάζεται πιο πολλές ώρες από εμάς? ?? Αυτοι οι ερωτευμένοι με τον καθρέφτη τους είναι τόσο ασεξουαλ! !! Όσο ωραίος και να ναι δεν μου λέει τίποτα. Θα συμφωνήσω απόλυτα!
Printable View
Εμένα με διεγείρει λοιπόν. .. Η ευγένεια! !! Η ευγένεια η βαθιά που πηγάζει από μέσα. Ένας ευγενής άνθρωπος έχει και ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια και σεβασμό για την γυναίκα! !!! Οπότε καλύπτομαι αρκετά και θαυμάζω έναν άνθρωπο που είναι ευγενής νομίζω! Σίγουρα μου τραβάει πολύ την προσοχή!
Μoonlight , αναιρεσα , ηταν λαθος μου να συνδεσω την αυτοπεποιθηση με την εξυπναδα , ετερον εκατερον . Και συμφωνω οτι οι βασεις της αυτοπεποιθησης μπαινουν σε ηλικια κατω των 8 ετων , ποση αγαπη , αποδοχη και σημασια εχεις δεχτει σε αυτες τις ηλικιες . Αλλα οι βασεις , δεν σημαινει οτι οι καλες βασεις συνεπαγονται και αυτοπεποιθηση στην ενηλικη ζωη σου , εκει πρεπει να εχεις επιτυχιες λογιων λογιων για να καλλιεργηθει η αυτοπεποιθηση σου .
Καλησπέρα cc! :) Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με το " ψυχικοί ουσιαστικοί μηχανισμοί";
Γεια σου Κυκνε μου γλυκε, τι εννοω ε ?
Χμ, ενας αντρας που δεν ειναι σιγουρος για το τι κανει μαζι μου ή ποιος ειναι,που παει, τι κανει, ουσιαστικα συμπεριφερεται με πολλους και αρνητικους τροπους.
-Παθολογικη ζηλια, ξεσπασματα θυμου, αρνηση, αναβλητικοτητα ειναι μερικοι μηχανισμοι μη υγιεις, μη παραγωγικοι.
Ενας αντρας που γνωριζει που παταει και που βρισκεται αντιθετως, ακομα και λαθη να κανει απο ερωτα σου εκπεμπει οτι σεβεται στον εαυτο του πανω απο ολα αρα και μπορει να διαχειριστει τις εσωτερικες του συγκρουσεις.
Αυτο εννοω πως με διεγειρει, ουσιαστικα ενας ανθρωπος που γνωριζει τι ζητα και δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.