τι σας διεγειρει στο αλλο φυλο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η ελλειψη ναρκισισμου. δεν εχω χειροτερο απο ανδρα ερωτευμενο με την εικονα του. ξενερα, μεγαλη.
    Μα να ετοιμάζεται πιο πολλές ώρες από εμάς? ?? Αυτοι οι ερωτευμένοι με τον καθρέφτη τους είναι τόσο ασεξουαλ! !! Όσο ωραίος και να ναι δεν μου λέει τίποτα. Θα συμφωνήσω απόλυτα!

Senior Member
    Εμένα με διεγείρει λοιπόν. .. Η ευγένεια! !! Η ευγένεια η βαθιά που πηγάζει από μέσα. Ένας ευγενής άνθρωπος έχει και ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια και σεβασμό για την γυναίκα! !!! Οπότε καλύπτομαι αρκετά και θαυμάζω έναν άνθρωπο που είναι ευγενής νομίζω! Σίγουρα μου τραβάει πολύ την προσοχή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherry08 View Post
    επισης μακγκαιβερ εχω δει κ εγω και εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους πραγματικα με τρελη αυτοπεποιθηση.
    κ"

Γι αυτο ανεφερθην σε φεικ αυτοπεποιθηση . Η υπερβολικη αυτοπεποιθηση δειχνει αλαζονεια , αρα οχι εξυπναδα . Ο-η οριτζιναλ με αυτοπεποιθηση ,ειναι και σεμνος , δεν κανει μπαμ η αυτοπεποιθηση του .

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Καλημερα δεν συμφωνω μαζι σου εγω αν και ειχα πολυ καλη εμφανιση δεν ειχα καθολου αυτοπεποιθηση φταιει κατι φυσικα πχ ο τροπος που μεγαλωνει κανεις τωρα στα 50 μου εχω αποκτησει πια αυτοπεποιθηση αλλα δεν οφειλεται στην εμφανιση μου αλλα στ στην εμπειρια

Παυλινα , αυτη ειναι η αυτοπεποιθηση που αποκτας σαν ατομο λογω εμπειριων , οχι σαν γυναικα η αντρας . Ειμαι 54 , και ξερω για τι πραμα μιλας .

Senior Member
    η ηρεμια. δεν αντεχω υστερικο και φωνακλα ανδρα ουτε στο κτιριο, οχι διπλα μου.
    η καλωσυνη.

Κι εγω δεν αντεχω την παραμικρη φωνη , ουτε σκηνες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Mac συνηθως πολυ αυτοπεποιθηση εχουν οι βλαμενοι-ες και οχι το αντιθετο, ισα ισα που υπαρχουν εξυπνοι χωρις αυτοπεποιθηση, εχω δει πολλους χαζους με αυτοπεποιθηση αλλα και εξυπνους δεν λεω.α.

Δεν μπορω να συμφωνησω , Anakin , οτι αυτοπεποιθηση , οχι πολυ , εκει παει στην αλαζονεια , εχουν οι βλαμμενοι-ες , αλλα πραγματι υπαρχουν εξυπνοι χωρις αυτοπεποιθηση , το πρωτο δεν συνεπαγεται το δευτερο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    Το συμπέρασμα ότι όποιος έχει αυτοπεποίθηση είναι και έξυπνος πώς προκύπτει? Δε νομίζω ότι έχει σχέση, η αυτοπεποίθηση καλλιεργείται από μικρή ηλικία και θεμελιώνεται στην ενήλικη ζωή μέσα από εμπειρίες και καταστάσεις. Έχει να κάνει με την αυτοεικόνα και την αυτοεκτίμηση. Για παράδειγμα κάποια μπορεί να είναι 1.50 μπάζο και να έχει την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της Ζιζέλ μόνο και μόνο επειδή νιώθει καλά με τον εαυτό της. Αυτό είναι μεγάλη μαγκιά κατά τη γνώμη μου γιατί αυτή η γυναίκα μόνο κερδισμένη είναι νιώθοντας σιγουριά για τον εαυτό της.
    για.

Εχεις δικιο , Σονγκχουα , λαθος μου , μπορει ναχεις αυτοπεποιθηση και να μην εισαι εξυπνος . Ευστοχη η παρατηρηση σου , Αναιρω . Ομως 1.50 , μπαζο , δεν υπαρχει περιπτωση να εχει αυτοπεποιθηση , αλλο το να ταχεις καλα με τον εαυτο σου , και να περνας καλα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    γνωρίζω ανθρώπους με φουλ αυτοπεποίθηση που δεν την βασίζουν πουθενά (ξέρεις καμιά φορά φταίνε και οι γονείς με το χάϊδεμα αυτιών ή απλά ο χαρακτήρας) . Τελοσπάντων, δεν άντεχα να μην το σχολιάσω γιατί δεν μ' αρέσουν οι γενικεύσεις και οι αδικίες ειδικά σε ένα τέτοιο φόρουμ που σε πολλά άτομα η αυτοπεποίθηση έχει πιάσει πάτο, άρα αυτομάτως για σένα δεν είναι και έξυπνα. Φιλικά όλα αυτά. Θα απαντήσω και επί του θέματος.
    μα.
    Μoonlight , αναιρεσα , ηταν λαθος μου να συνδεσω την αυτοπεποιθηση με την εξυπναδα , ετερον εκατερον . Και συμφωνω οτι οι βασεις της αυτοπεποιθησης μπαινουν σε ηλικια κατω των 8 ετων , ποση αγαπη , αποδοχη και σημασια εχεις δεχτει σε αυτες τις ηλικιες . Αλλα οι βασεις , δεν σημαινει οτι οι καλες βασεις συνεπαγονται και αυτοπεποιθηση στην ενηλικη ζωη σου , εκει πρεπει να εχεις επιτυχιες λογιων λογιων για να καλλιεργηθει η αυτοπεποιθηση σου .

Senior Member
    η ελλειψη ναρκισισμου. δεν εχω χειροτερο απο ανδρα ερωτευμενο με την εικονα του. ξενερα, μεγαλη.
    η.

Λοιπον , για μενα , ο ναρκισσισμος , σε παθολογικη μορφη , δεν σχετιζεται με την αυτοπεποιθηση , οτι ειναι ξενερωμα , ειναι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Η ευφυια και οι ψυχικοι ουσιαστικοι μηχανισμοι.
    Την ευφυια την αντιλαμβανομαι ετσι οπως την εχω στο δικο μου νοητικο συστημα,λογικο.
    Οι μηχανισμοι φαινονται στην αλλαγη, σε στιγμες "κρισιμες", στην ελλειψη μεγαλων απωθημενων και πολλα αλλα.

Εξωτερικα τωρα, υφος-γλωσσα του σωματος, χημεια, απλα.
    Δεν με εκπλησσεις καθολου , ετσι σε ειχα ψυχολογησει .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν με εκπλησσεις καθολου , ετσι σε ειχα ψυχολογησει .
    Δηλαδη πως θα με χαρακτηριζες ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλησπέρα cc! :) Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με το " ψυχικοί ουσιαστικοί μηχανισμοί";
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα cc! :) Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με το " ψυχικοί ουσιαστικοί μηχανισμοί";
    Γεια σου Κυκνε μου γλυκε, τι εννοω ε ?

Χμ, ενας αντρας που δεν ειναι σιγουρος για το τι κανει μαζι μου ή ποιος ειναι,που παει, τι κανει, ουσιαστικα συμπεριφερεται με πολλους και αρνητικους τροπους.
    -Παθολογικη ζηλια, ξεσπασματα θυμου, αρνηση, αναβλητικοτητα ειναι μερικοι μηχανισμοι μη υγιεις, μη παραγωγικοι.

Ενας αντρας που γνωριζει που παταει και που βρισκεται αντιθετως, ακομα και λαθη να κανει απο ερωτα σου εκπεμπει οτι σεβεται στον εαυτο του πανω απο ολα αρα και μπορει να διαχειριστει τις εσωτερικες του συγκρουσεις.

Αυτο εννοω πως με διεγειρει, ουσιαστικα ενας ανθρωπος που γνωριζει τι ζητα και δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δηλαδη πως θα με χαρακτηριζες ?

To αντιθετο του ' επιφανειακη ' και ευφυης . Ανησυχο πνευμα .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    To αντιθετο του ' επιφανειακη ' και ευφυης . Ανησυχο πνευμα .
    Ναι, ειναι ορατο ακομα και απο το ψευδωνυμο.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast