Ναι , οταν πασχεις απο την τρομερη αυτην ασθενεια , εισαι σαφως πιο ευαλωτος , οταν ομως αρχιζει και περναει , τοτε μπορεις να δεις τα οφελη που μπορεις να αποκομισεις , οχι κατα την διαρκεια..............................
Printable View
Κοιτα ειμαι τριαντα πεντε δεκα χρονια παιρνω φαρμακα βαλε κ μια πεντετια μεχρι να το παρω αποφαση δεκαπεντε δε βαζω παιδικη ηλικια που ειχα προβληματα απο εφηβεια κ μετα ομωσ το μετραω αμα το μετρησω κανονικα ειναι απο πεντε χρονων περιπου τα προβληματα γενικα μεχρι τωρα δεν παει αλλο κουραστηκα αμα πηγαινα σε γιατρουσ θα χα δωσει ενα καρο λεφτα κι ενδεχομενωσ να ειχα αλλη ζωη
Ε , ναι, ειναι πολλα τα χρονια , και παλι καλα που το αντεχεις , πολυ ζορικη κατασταση .........λογικο ναχεις κουραστει , εδω εχω αποκαμει εγω , που εχω7-8 χρονια γερης κτθλψης ........................ευτυχως που αναρρωνω, γιατι ταχα παιξει ............
ωραιο το αρθρο σου. κ γω νιοθω αυτα που γραψεις κ ειδικα αυτο με τα μικροπραμματα. αλλα κ οταν καταλαβαινω οτι απεναντι μου εχω ενα ατομο που εκτμαει τα μικροπραμματα νιοθω πραγματικα υπεροχα. μακαρι να μπορουσα ευκολα να βρω τετοια ατομα. θα μου πει ναι οκ συνηθως αυτοι τρυγυρναν εκει που δεν παει κ πολυ η μαζα αλλα κ παλι ειναι δυσευρετα...
ωριστε κ ενα καναλι για εμψυχωση...
https://www.youtube.com/user/TheMiro0r/videos
Καλα εκανες Γιαννη και ανεβασες το θρεντ μου , εχει μεγαλες αληθειες μεσα πιστευω , αλλα ειμαι αρκετα μεγαλος , και εχω διαφορετικη οπτικη γωνια απο τον Μ.Ο. του φορουμ , που ειναι 25 πρπ χρονων ,........Αγγελος ....
πραματι , σε μικρη ηλικια ειναι δυσευρετα τα ατομα που εκτιμουν τα μικροπραματα , σε μεγαλυτερη , οχι τοσο .....
με θυμαμαι να κοβω τις φλεβες μου κ παθαινω καταγματα επειδη κλοτσουσα κ βαρουσα οτι εβρισκα στο σπιτι κ καταπινω κ να [τροω οτι οτι μπορουσε να μεκαψει προκειμενου να καψει τον πονο που ειχα στο στοιθος μου κ μεσα μου κ να παιρνω ποσα ψθχοφαρμακα κ μια βδομαδα κληνικη κ γενικα να θελω να φυγω απο τον κοσμο. δεν το θελω αλλο αυτο. νομιζω οτι οφειλα να δω τι καταλαβα κ εμαθα κ να προχωρισω. κ να κανω τα παντα...
Νομιζω οτι εισαι ηδη αρκετα ωριμος αφου εκτιμας τα μικροπραματα , και εχεις παρει σκληρα μαθηματα , οποτε εισαι σε πολυ καλο δρομο ....................οχι οτι δεν υπαρχουν παιδια που ειναι αρκετα ωριμα για την ηλικια τους , εχω μιλησει στο φορουμ με αρκετες μικρες κοπελες που ειναι ωριμοτατες .....και αντρες , περισσοτερο ομως κοπελες .......μην τους τσουβαλιαζουμε ολους .....
σωστα. αυτο που ειπες ειναι σωστο. αν θες να βρεις οριμους ανθρωπους πρεπει να πας εκει που συχναζουν. το φορουμ αυτο ειναι ενα τετοιο μερος. μακαρι να υπυρχαν κ μεροι πραγματικα τετοια. στο ιντρενετ εχει σελιδες που μαζευωνται αξια ατομα. αλλα που να βρεις που τωρα συχναζουν αυτοι στον πραγματικο κοσμο. παντος κ οτι βρικα ωριμα ατομα εδω σημενει πολλα για μενα...
Εμένα με βοήθησε στο να είμαι προνοητικη. Να προσέχω τις κινήσεις για να γλιτώνω την ταλαιπωρία.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Σχεδόν πάντα βγαίνει κάτι θετικό, από μία οποιαδήποτε δυσκολία. Το κλειδί, είναι να μην φτάσει κανείς στην κατάθλιψη, για να αποκτήσει τα παραπάνω προτερήματα...
Δεν γνωρίζω για την κατάθλιψη, αυτό που γνωρίζω είναι, ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή, για να ασχολούμαστε γενικότερα με αισθήματα και καταστάσεις, που μας στεναχωρούν και μας εκνευρίζουν. Νομίζω, πως μόνο αυτή η σκέψη, είναι ικανή να βρεθεί το ερέθισμα, να έχει τα προτερήματα, χωρίς να φτάσει κανείς στην κατάθλιψη ή σε οποιαδήποτε άλλη ψυχική ασθένεια.