η μυστικη δυναμη της καταθλιψης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sherlock View Post
    Μαχη..μεγαλη μαχη..
    Αλλα διαφωνω οτι μας κανει δυνατοτερους ή καλυτερους..
    Απλα μας μαλακωνει..
    ο...
    Ναι , οταν πασχεις απο την τρομερη αυτην ασθενεια , εισαι σαφως πιο ευαλωτος , οταν ομως αρχιζει και περναει , τοτε μπορεις να δεις τα οφελη που μπορεις να αποκομισεις , οχι κατα την διαρκεια..............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω παντωσ ρε παιδια μετα απο ολα αυτα που μου συνεβησαν συν καταθλιψη συν κατι μαλακιεσ ακομα εχω δυναμη εχω σκληραδα αλλα βαρεθηκα να ζω δηλαδη τωρα αμα μ πεισ οτι θα φυγω στον υπνο μου θα σ πω ενταξει κατα τα αλλα αφου ξυπναω το πρωι αρχιζω τον αγωνα μεχρι να κοιμηθω το βραδυ μετα την αλλη μερα τα ιδια υποχρεωθηκα να προσπαθω για κατι που παλια ηταν αυτονοητο δηλαδη να σηκωθω να πιω ενα καφε η να δουλεψω λιγο τελοσ παντων παραπονο δεν εχω αλλα ειναι κι οτι δεν εχω κ λεφτα να παρω κανενα γκατζετακι να ασχοληθω κ μου τη βαραει ολο αυτο
    Elis , 20 χρονια κτθλψη , παραειναι πολλα , λογικο ειναι να σε εξοντωνουν , ο καθεις εχει τα ορια του ...............

Senior Member
    Κοιτα ειμαι τριαντα πεντε δεκα χρονια παιρνω φαρμακα βαλε κ μια πεντετια μεχρι να το παρω αποφαση δεκαπεντε δε βαζω παιδικη ηλικια που ειχα προβληματα απο εφηβεια κ μετα ομωσ το μετραω αμα το μετρησω κανονικα ειναι απο πεντε χρονων περιπου τα προβληματα γενικα μεχρι τωρα δεν παει αλλο κουραστηκα αμα πηγαινα σε γιατρουσ θα χα δωσει ενα καρο λεφτα κι ενδεχομενωσ να ειχα αλλη ζωη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ε , ναι, ειναι πολλα τα χρονια , και παλι καλα που το αντεχεις , πολυ ζορικη κατασταση .........λογικο ναχεις κουραστει , εδω εχω αποκαμει εγω , που εχω7-8 χρονια γερης κτθλψης ........................ευτυχως που αναρρωνω, γιατι ταχα παιξει ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παιδια , αναρτω αυτο το θεμα , γιατι διαπιστωνω οτι η καταθλιψη δεν εχει μονο αρνητικες επιπτωσεις , αλλα και θετικες , αμα μπορεσεις και βγεις βεβαια απ αυτην , που φυσικα , ειναι δυνατον .
    Τραβολογιεμαι με αυτην την ασθενεια κοντα στα 10 χρονια , τα 5 πιο σοβαρα , δλδ μειζων κλινικη καταθλιψη , μεσαιου βαθμου , με εξαρσεις πιο σοβαρης .
    Τωρα που ειμαι σε καλυτερη φαση , εδω κι ενα χρονο , διαπιστωνω οτι ,
    1) Εχω γινει πολυ πιο υπομονετικος , αφου υπεμενα ολα αυτα τα χρονια ποτε θα συνελθω
    2) Εχω γινει πιο δυνατος , διοτι απαξ και αντεξα 8-9 χρονια κλεισουρα , σιγουρα αντεχω περισσοτερα πραματα
    3) Εχω γινει λιγοτερο νευρικος , οχι οτι ημουν ιδιαιτερα , αλλα απαξ και δεν μουσπασαν τα νευρα απο το μακροχρονιο βασανιστηριο , εχω γινει καπως ΖΕΝ κατασταση
    4) Εχω αποκτησει περισσοτερη αυτοπεποιθηση , για τον λογο Νο2
    5 ) δεν ταραζομαι για τιποτα σχεδον , αφου υπεφερα τα πανδεινα απο την τρομερη αυτη ασθενεια , και δεν εχασα το σθενος μου
    6) εμαθα να εκτιμω και τα μικροπραματα στην ζωη , που πριν θεωρουσα δεδομενα , αφου δεν μπορουσα για χρονια να παω εναν απλο περιπατο
    7) φιλοσοφω τις καταστασεις , και λεω , και αυτο θα περασει , αφου μετα απο πολλα χρονια , περναει η τρομερη αυτη ασθενεια
    8 ) σε συναρτηση με το Νο6 , δεν χρειαζομαι και πολλα πολλα για να καλοπερασω , αφου και επι οξειας καταθλιψης , μου αρκουσε ναχω μονο μια καλη διαθεσουλα , κι ημουν ευχαριστημενος
    9) συνειδητοποιησα οτι εμεις οι ανθρωποι εχουμε πολυ περισσοτερες δυναμεις κι αντοχες , απ οσες φανταζομουν
    10) εχω γινει στωικος , οχι παθητικος , μεγαλο προσον
    11) τελευταιο και σημαντικο , εμαθα να στηριζομαι περισσοτερο στον εαυτο μου , να μην περιμενω και πολλα απ τους αλλους , αφου δεν βοηθηθηκα ουσιαστικα απο κανεναν , παρα απο τον ιδιο μου τον εαυτο

Εν κατακλειδι , ο ανθρωπος μονον ωφελειται και μαθαινει μεσα απο τις δυσκολιες και τρικυμιες που σιγουρα θα του φερει η ζωη , σε καιρο ειρηνης , δεν μαθαινεις τιποτα ............
    ωραιο το αρθρο σου. κ γω νιοθω αυτα που γραψεις κ ειδικα αυτο με τα μικροπραμματα. αλλα κ οταν καταλαβαινω οτι απεναντι μου εχω ενα ατομο που εκτμαει τα μικροπραμματα νιοθω πραγματικα υπεροχα. μακαρι να μπορουσα ευκολα να βρω τετοια ατομα. θα μου πει ναι οκ συνηθως αυτοι τρυγυρναν εκει που δεν παει κ πολυ η μαζα αλλα κ παλι ειναι δυσευρετα...

Senior Member
    ωριστε κ ενα καναλι για εμψυχωση...
    https://www.youtube.com/user/TheMiro0r/videos

Senior Member
    Καλα εκανες Γιαννη και ανεβασες το θρεντ μου , εχει μεγαλες αληθειες μεσα πιστευω , αλλα ειμαι αρκετα μεγαλος , και εχω διαφορετικη οπτικη γωνια απο τον Μ.Ο. του φορουμ , που ειναι 25 πρπ χρονων ,........Αγγελος ....

πραματι , σε μικρη ηλικια ειναι δυσευρετα τα ατομα που εκτιμουν τα μικροπραματα , σε μεγαλυτερη , οχι τοσο .....

Senior Member
    Καλα εκανες Γιαννη και ανεβασες το θρεντ μου , εχει μεγαλες αληθειες μεσα πιστευω , αλλα ειμαι αρκετα μεγαλος , και εχω διαφορετικη οπτικη γωνια απο τον Μ.Ο. του φορουμ , που ειναι 25 πρπ χρονων ,........Αγγελος ....

πραματι , σε μικρη ηλικια ειναι δυσευρετα τα ατομα που εκτιμουν τα μικροπραματα , σε μεγαλυτερη , οχι τοσο .....
    τουλαχιστον ο χρονος απο δω κ περα ειναι με το μερος μου

Senior Member
    με θυμαμαι να κοβω τις φλεβες μου κ παθαινω καταγματα επειδη κλοτσουσα κ βαρουσα οτι εβρισκα στο σπιτι κ καταπινω κ να [τροω οτι οτι μπορουσε να μεκαψει προκειμενου να καψει τον πονο που ειχα στο στοιθος μου κ μεσα μου κ να παιρνω ποσα ψθχοφαρμακα κ μια βδομαδα κληνικη κ γενικα να θελω να φυγω απο τον κοσμο. δεν το θελω αλλο αυτο. νομιζω οτι οφειλα να δω τι καταλαβα κ εμαθα κ να προχωρισω. κ να κανω τα παντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    τουλαχιστον ο χρονος απο δω κ περα ειναι με το μερος μου
    Νομιζω οτι εισαι ηδη αρκετα ωριμος αφου εκτιμας τα μικροπραματα , και εχεις παρει σκληρα μαθηματα , οποτε εισαι σε πολυ καλο δρομο ....................οχι οτι δεν υπαρχουν παιδια που ειναι αρκετα ωριμα για την ηλικια τους , εχω μιλησει στο φορουμ με αρκετες μικρες κοπελες που ειναι ωριμοτατες .....και αντρες , περισσοτερο ομως κοπελες .......μην τους τσουβαλιαζουμε ολους .....

Senior Member
    Νομιζω οτι εισαι ηδη αρκετα ωριμος αφου εκτιμας τα μικροπραματα , και εχεις παρει σκληρα μαθηματα , οποτε εισαι σε πολυ καλο δρομο ....................οχι οτι δεν υπαρχουν παιδια που ειναι αρκετα ωριμα για την ηλικια τους , εχω μιλησει στο φορουμ με αρκετες μικρες κοπελες που ειναι ωριμοτατες .....και αντρες , περισσοτερο ομως κοπελες .......μην τους τσουβαλιαζουμε ολους .....
    σωστα. αυτο που ειπες ειναι σωστο. αν θες να βρεις οριμους ανθρωπους πρεπει να πας εκει που συχναζουν. το φορουμ αυτο ειναι ενα τετοιο μερος. μακαρι να υπυρχαν κ μεροι πραγματικα τετοια. στο ιντρενετ εχει σελιδες που μαζευωνται αξια ατομα. αλλα που να βρεις που τωρα συχναζουν αυτοι στον πραγματικο κοσμο. παντος κ οτι βρικα ωριμα ατομα εδω σημενει πολλα για μενα...

Senior Member
    Εμένα με βοήθησε στο να είμαι προνοητικη. Να προσέχω τις κινήσεις για να γλιτώνω την ταλαιπωρία.

Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Σχεδόν πάντα βγαίνει κάτι θετικό, από μία οποιαδήποτε δυσκολία. Το κλειδί, είναι να μην φτάσει κανείς στην κατάθλιψη, για να αποκτήσει τα παραπάνω προτερήματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Σχεδόν πάντα βγαίνει κάτι θετικό, από μία οποιαδήποτε δυσκολία. Το κλειδί, είναι να μην φτάσει κανείς στην κατάθλιψη, για να αποκτήσει τα παραπάνω προτερήματα...

ακριβως επειδη δε βρεθηκε το κλειδι, καταληγουμε εκει... Δυστυχως

απο την αλλη το καθε κλειδι ειναι διαφορετικο κ μονο ο καθενας μονος του ξερει ποιο ειναι για να σωθει
    απλα γιατι να διαρκει τοσα χρονια δε καταννοω προσωπικα

Banned
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    ακριβως επειδη δε βρεθηκε το κλειδι, καταληγουμε εκει... Δυστυχως

απο την αλλη το καθε κλειδι ειναι διαφορετικο κ μονο ο καθενας μονος του ξερει ποιο ειναι για να σωθει
    απλα γιατι να διαρκει τοσα χρονια δε καταννοω προσωπικα
    Δεν γνωρίζω για την κατάθλιψη, αυτό που γνωρίζω είναι, ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή, για να ασχολούμαστε γενικότερα με αισθήματα και καταστάσεις, που μας στεναχωρούν και μας εκνευρίζουν. Νομίζω, πως μόνο αυτή η σκέψη, είναι ικανή να βρεθεί το ερέθισμα, να έχει τα προτερήματα, χωρίς να φτάσει κανείς στην κατάθλιψη ή σε οποιαδήποτε άλλη ψυχική ασθένεια.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast