Χαχα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, το ότι θέλω γυναίκα δηλαδή. Το πρόβλημα μου είναι πως είμαι ψυχικά άρρωστος και θέλω να θεραπευτώ.
Printable View
Ψυχικα αρρωστοσ ειμαι κι εγω ζω κι εγω σε δυσκολο περιβαλλον κ παιρνω βαρια φαρμακα αλλη λυση δεν υπαρχει να ξερεισ φαρμακα κ γιατρο ναρκωτικα μη δοκιμασεισ τσαμπα λεφτα κ δουλεια δεν κανουν εγω ειμαι υπερ των φαρμακων κ του γιατρου πλεον
Με τα φαρμακα τουλαχιστον εχουμε ενα επιπεδο οσο ζουμε
Σιγα μη θεραπευτω δε λεω εχω βελτιωση αλλα τελειωσ καλα το βλεπω δυσκολο οχι για κανενα αλλο λογο αλλα ειμαι πολυ κουρασμενοσ πλεον
Μερα μερα περιμενω να μην αντεξει η καρδια μου να στο πω απλα να το καταλαβεισ
τυροκαυτερέ, αν έχεις παιδικά τραυματα απο γονεις, είναι ακρως φυσιολογικό να είσαι κάπως. Καμια φορά κολλάει το μυαλό στα παιδικα τραυματικά βιώματα και αν δεν λυθούν, δεν πας παρακάτω, ή δεν πας με τον τρόπο που θα ήθελες. Μπορεί να μην περνάς την καλύτερη των φάσεων, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλό που σου βγαίνει η ανάγκη να τα λύσεις. Να τα πεις όλα στον ψυχίατρο σου. Όσα νοιώθεις και για την φαση που βρίσκεσαι και για τους δικους σου. Αν δεν είναι ψυχοθεραπευτής και δεν νοιωθεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις συγκεκριμένα βιώματα που σε κάνουν μη λειτουργικό στο σημείο που επιθυμείς, βρες κάποιον ψυχοθεραπευτή που να μπορεί να σε βοηθήσει.
Κατά την άποψη μου, τα φάρμακα μπορεί να βοηθούν μέχρι ενός σημείου, αλλά τα συναισθηματικά προβλήματα που γίνονται ψυχολογικά, χρίζουν όχι μόνο φαρμακευτικής θεραπείας, αλλά και ψυχοθεραπευτικής.
Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να αναγνωρίσεις, έστω και θολά, τι είναι αυτό που σε "τρώει". Σου εύχομαι το καλύτερο :)
Πηγαινε αυριο στον γιατρο σου με το καλο και πες του ακριβως πως νιωθεις και μετα γραψε μας τι σου ειπε.Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορη αναρρωση!
Καλησπέρα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Ένα πρόβλημα που έχω είναι η έλληψη συγκέντρωσης (και όχι "κακή μνήμη" όπως νόμιζα) και δυστυχώς δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε πως έχω, πάντως εκείνος ήταν πολύ αισιόδοξος και μου έγραψε κάτι αντικαταθλιπτικά, τα οποία τα είχα ξαναπάρει στο παρελθόν και δεν μου είχαν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως τώρα νιώθω καλύτερα, χωρίς να έχω σκέψεις αυτοκτονίας. Ελπίζωνα πάνε όλα καλά...