Ζω στην Κόλαση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ολη αυτο που εγραψεσ ειναι οτι θεσ γυναικα κ μεισ θελουμε κ ποναμε αλλα δεν κανουμε ετσι ρε μανια τι πραγμα ειναι αυτο
    Χαχα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, το ότι θέλω γυναίκα δηλαδή. Το πρόβλημα μου είναι πως είμαι ψυχικά άρρωστος και θέλω να θεραπευτώ.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη για την ασχετη ερωτηση. αλλα πως διαλεξες αυτο το νικ?
    Δεν ξέρω... Έτσι μου' ρθε.

Υποψιν οταν λετε οτι ειστε αντρεσ κ περιγραφεται αυτα μπορειτε να τα αντεξετε δεν ειστε παιδια αμα πεισ οτι εισαι γυναικα κ περιγραψεισ αυτα τοτε ναι ειναι κολαση ολο αυτο για γυναικα μεγαλωσα κι εγω σε δυσκολο περιβαλλον αλλα παιζει ρολο νομιζω κ το φυλο γι αυτο παρτο απο την αρχη αμα θεσ
    Συγχώρεσε με, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες να το πάρω από την αρχή. Συγνώμη.

Senior Member
    Ψυχικα αρρωστοσ ειμαι κι εγω ζω κι εγω σε δυσκολο περιβαλλον κ παιρνω βαρια φαρμακα αλλη λυση δεν υπαρχει να ξερεισ φαρμακα κ γιατρο ναρκωτικα μη δοκιμασεισ τσαμπα λεφτα κ δουλεια δεν κανουν εγω ειμαι υπερ των φαρμακων κ του γιατρου πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Με τα φαρμακα τουλαχιστον εχουμε ενα επιπεδο οσο ζουμε

Ψυχικα αρρωστοσ ειμαι κι εγω ζω κι εγω σε δυσκολο περιβαλλον κ παιρνω βαρια φαρμακα αλλη λυση δεν υπαρχει να ξερεισ φαρμακα κ γιατρο ναρκωτικα μη δοκιμασεισ τσαμπα λεφτα κ δουλεια δεν κανουν εγω ειμαι υπερ των φαρμακων κ του γιατρου πλεον
    Εντάξει. Το καλο είναι πως αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα προσπαθήσω να βγάλω κάποια άκρη. Εύχομαι να σου πάνε καλά τα πράγματα και να θεραπευτείς όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Senior Member
    Σιγα μη θεραπευτω δε λεω εχω βελτιωση αλλα τελειωσ καλα το βλεπω δυσκολο οχι για κανενα αλλο λογο αλλα ειμαι πολυ κουρασμενοσ πλεον

Σιγα μη θεραπευτω δε λεω εχω βελτιωση αλλα τελειωσ καλα το βλεπω δυσκολο οχι για κανενα αλλο λογο αλλα ειμαι πολυ κουρασμενοσ πλεον
    Άσε, καταλαβαίνω...

Senior Member
    Μερα μερα περιμενω να μην αντεξει η καρδια μου να στο πω απλα να το καταλαβεισ

Senior Member
    τυροκαυτερέ, αν έχεις παιδικά τραυματα απο γονεις, είναι ακρως φυσιολογικό να είσαι κάπως. Καμια φορά κολλάει το μυαλό στα παιδικα τραυματικά βιώματα και αν δεν λυθούν, δεν πας παρακάτω, ή δεν πας με τον τρόπο που θα ήθελες. Μπορεί να μην περνάς την καλύτερη των φάσεων, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλό που σου βγαίνει η ανάγκη να τα λύσεις. Να τα πεις όλα στον ψυχίατρο σου. Όσα νοιώθεις και για την φαση που βρίσκεσαι και για τους δικους σου. Αν δεν είναι ψυχοθεραπευτής και δεν νοιωθεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις συγκεκριμένα βιώματα που σε κάνουν μη λειτουργικό στο σημείο που επιθυμείς, βρες κάποιον ψυχοθεραπευτή που να μπορεί να σε βοηθήσει.
    Κατά την άποψη μου, τα φάρμακα μπορεί να βοηθούν μέχρι ενός σημείου, αλλά τα συναισθηματικά προβλήματα που γίνονται ψυχολογικά, χρίζουν όχι μόνο φαρμακευτικής θεραπείας, αλλά και ψυχοθεραπευτικής.
    Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να αναγνωρίσεις, έστω και θολά, τι είναι αυτό που σε "τρώει". Σου εύχομαι το καλύτερο

Μερα μερα περιμενω να μην αντεξει η καρδια μου να στο πω απλα να το καταλαβεισ
    Λυπάμαι πολύ

Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    τυροκαυτερέ, αν έχεις παιδικά τραυματα απο γονεις, είναι ακρως φυσιολογικό να είσαι κάπως. Καμια φορά κολλάει το μυαλό στα παιδικα τραυματικά βιώματα και αν δεν λυθούν, δεν πας παρακάτω, ή δεν πας με τον τρόπο που θα ήθελες. Μπορεί να μην περνάς την καλύτερη των φάσεων, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλό που σου βγαίνει η ανάγκη να τα λύσεις. Να τα πεις όλα στον ψυχίατρο σου. Όσα νοιώθεις και για την φαση που βρίσκεσαι και για τους δικους σου. Αν δεν είναι ψυχοθεραπευτής και δεν νοιωθεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις συγκεκριμένα βιώματα που σε κάνουν μη λειτουργικό στο σημείο που επιθυμείς, βρες κάποιον ψυχοθεραπευτή που να μπορεί να σε βοηθήσει.
    Κατά την άποψη μου, τα φάρμακα μπορεί να βοηθούν μέχρι ενός σημείου, αλλά τα συναισθηματικά προβλήματα που γίνονται ψυχολογικά, χρίζουν όχι μόνο φαρμακευτικής θεραπείας, αλλά και ψυχοθεραπευτικής.
    Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να αναγνωρίσεις, έστω και θολά, τι είναι αυτό που σε "τρώει". Σου εύχομαι το καλύτερο
    Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Όταν έχω νέα, θα σας πω! Πάντα καλά να είστε όλοι!

Πηγαινε αυριο στον γιατρο σου με το καλο και πες του ακριβως πως νιωθεις και μετα γραψε μας τι σου ειπε.Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορη αναρρωση!

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Πηγαινε αυριο στον γιατρο σου με το καλο και πες του ακριβως πως νιωθεις και μετα γραψε μας τι σου ειπε.Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορη αναρρωση!
    Ευχαριστώ πολύ. Σε λίγο θα πάω.

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Καλησπέρα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Ένα πρόβλημα που έχω είναι η έλληψη συγκέντρωσης (και όχι "κακή μνήμη" όπως νόμιζα) και δυστυχώς δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε πως έχω, πάντως εκείνος ήταν πολύ αισιόδοξος και μου έγραψε κάτι αντικαταθλιπτικά, τα οποία τα είχα ξαναπάρει στο παρελθόν και δεν μου είχαν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως τώρα νιώθω καλύτερα, χωρίς να έχω σκέψεις αυτοκτονίας. Ελπίζωνα πάνε όλα καλά...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast