Ότι έγινε μέχρι τώρα έγινε δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Και τον γάμο θα τον κάνω με έναν άνθρωπο που είναι δική μου επιλογή δεν τον διάλεξαν άλλοι. Τώρα τον γνώρισα από κοντά τον συγκεκριμένο και θέλει κάτι σοβαρό. Έχουμε καιρό που μιλάμε. Κουράστηκα πια να είμαι μόνη και να τιμωρώ μια ζωή τον εαυτό μου. Είμαι 28 κάτι πρέπει να κάνω για μένα πλέον. Θέλω να παντρευτώ όμως δεν θα είναι κάποιος που θα θέλω αλλά τι να κάνουμε δεν μου έχουν μείνει συναισθήματα για κανέναν μέσα μου. Ίσως αργότερα αρχίσω να νιώθω πράγματα αλλά στην ηλικία μου σκέφτεσαι με το μυαλό πια κι όχι με την καρδιά. Θέλω να κάνω και κανένα παιδάκι. Υπό σωστές συνθήκες φυσικά. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκεί μαζί του ήρθαν στο μυαλό μου πράγματα που θέλω να ξεχάσω και δεν μπορώ. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προστατεύει τον εαυτό του. Και μου ζητάει πάλι να μην μιλήσω. Κι αυτό που έκανα λίγο είναι. Στο κάτω κάτω με βίασαν με ένα φιλο του. Ναι και γι'αυτό μικρός ήταν έτσι δικαιολογούμε τώρα τα πράγματα. Κι αφού όλες οι άλλες που έστειλαν είναι κακιες κι αυτός καλός. Φανταστείτε πως τις φερόταν κι εκείνες. Καλά έκαναν δεν έχει ανάγκη αυτός.