Αγαπητε griswol ( ωραιο νικ ) στην πραματικοτητα , δεν εχω ουτε εναν εχθρο ................προσεχω πολυ με ποιους συναστρεφομαι ......................... αυτος που μεκλεβε , πανε τωρα 22 χρονια , εννοειται οτι απελυθη , εκμεταλλευτηκε την ασχετοσυνη μου , πανω στο αντικειμενο , παλι κατακριτεο , δεν τουδωσα φυσικα συστατικη επιστολη ( αυτο ελειπε ! ) , δυσκολο να εξηγησεις γιατι δεν εχεις συστατικη επιστολη στον επομενο εργοδοτη , και απο κει πουπαιρνε σεμενα εναν παχυλο μισθο , και θα συνεχιζε να τον παιρνει αν ηταν σωφρων , η εταιρεια δουλεψε αλλα 10χρονια , τον εχασε , και εμαθα οτι δουλευε σε φροντιστηριο Αγγλικων !! ελεγα στην αρχη , θα του κανω , θα τον κανω , αλλα με το καιρο , ξεχαστηκε το γεγονος , και δεν εκανα τιποτα .....................λεμε , λεμε στην αρχη , μετα ομως απο καιρο , δεν περνας ευκολα στην πραξη , καπου βαριεσαι , που να τρεχω τωρα , το αφηνεις στην τελικη ..........................μια φορα , καποιος τρακαρε τον πατερα μου , τουδωσε τα στοιχεια του , και στο τηλεφωνο εκανε τον ανηξερο , μιας και δεν ειχε ελθει τροχαια , , ελαφρες υλικες ζημιες μονο , βρηκα το αυτοκινητο του απ τον αριθμο , εχω καποιον στο Υπ. Συγκοινωνιων , και πηγα βραδιατικα , με τρια μπουκαλια υγρο φρενων να το χυσω επανω στο αμαξι του ( το υγρο φρενων εχει την ιδιοτητα να ' τρωει ' ολο το χρωμα , οποτε μετα πας για ολικο βαψιμο , μαθε το ) , ημουν μονος , σε εναν ερημοδρομο , δεν υπηρχε κανεις , ειχα παρκαρει αλλου φυσικα ταυτοκινητο μου , και ειχα μεινει εγω και ταυτοκινητο του ΄δραστου ' , ε , δεν εκανα τιποτα , δεν μου πηγαινε , δεν ειμαι ετσι ........................... δεν ειναι αδυναμια , θαρριχνα τα 3 μπουκαλια και τελειωνε η ιστορια , αστον μωρε λεω , θα πεσω στο επιπεδο του , ουτε θα καταλαβει ποιος τοκανε , ειχε περασει σχεδον μηνας .......... και μεχρι σημερα , δεν το μετανιωνω ..........................
Για το μπουλιιν , συμφωνω , ειναι ανανδρια να τα βαζεις μενα ' αδυναμο ' φαινομενικα παιδι , ειναι αξιολυπητοι αυτοι που εξασκουν το μπουλιιν , εκει, αν επεφτε στην αντιληψη μου κατι σχετικο , μιας και γυμναζομαι 30 χρονια , και εχω γνωσεις 2 πολεμικων τεχνων , θα αυτοδικουσα ο ιδιος , παντα υπερασπιζομαι τους αδυναμους , ειμαι και ευεξαπτος .......................