αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα συγνωμη ειχα αναγκη να γελασω πανω σε αυτο!
Printable View
Παιδιά πλησιάζει η ώρα τι να τους πω; Βοηθείστε με!:(
Δελφίνι έτσι είναι τα πρώτα χρόνια σε όλες τις δουλειές την πρώτη πενταετία είναι λούκι κι εγώ βρίζω για τη δικιά μου τη δουλειά αλλά πάω ρίχνω τα καντήλια μου και ξεκινάω όλοι έτσι δουλεύουμε πιστεύω αντε κούκλαρα μου μη με στεναχωρείς
Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή του να με ρωτήσει πως είμαι γιατί όλη την προηγούμενη βδομάδα δεν πήγα στην δουλειά είπα ότι είμαι άρρωστη και δεν την είπα τίποτα ότι θα σταματήσω την δουλειά..... :confused:
Εγώ τα είχα στην αρχή μετά πήγα στρατό διόγκωθηκαν και μετά το στρατό το συνήθισα και τώρα δουλεύω με κατάθλιψη αντε κούκλα μου μη με στεναχωρείς πρέπει να είμαστε βιώσιμοι δηλαδή να βγάζουμε το μισθό μας μόνοι μας όσα σε δίνουν δεν έχει σημασία πρέπει να παλεύουμε στη χειρότερη όλων να πάθεις κατάθλιψη στην καλύτερη θα μάθεις τη δουλειά η ζωή είναι αγώνας δεν είναι τα καφεδάκια αντε κανε λίγο κουράγιο όταν παίρνεις τα λεφτά τον μισθό σου όμως και κανείς ότι θέλεις εκεί δεν είναι το ωραίο?
Αν ήμουνα ακατάλληλη νοσηλεύτρια πρώτοι αυτοί δεν θα με σταματούσανε; Άρα για να με θέλουνε και να με περιμένουνε στην δουλειά σημαίνει ότι κάτι αξίζω και εγώ....αν δε θα με σταματούσαν άρα η εντύπωση που έχω για τον εαυτό μου είναι λαθεμένη και τα πάω μια χαρά στην δουλειά έτσι δεν είναι;
Το να κρατάς μια δουλειά να δουλέψεις και να μάθεις μια δουλειά είναι κάτι δύσκολο δεν είναι απλό τη σήμερον ημέρα υπάρχουνε και μέρες που είναι δύσκολες υπάρχουνε και μέρες που λες πάλι καλά που δουλεύω σκέψου το καλό να μάθεις τη δουλειά και να βγει καμιά πιο εύκολη περίπτωση και να γίνεις αρχόντισσα μόνη σου
Εσύ συγκρίνεσαι με τις νοσηλεύτριες που πετάνε δεν είναι τόσο απλό και συ δουλεύεις αλλά δεν πετάς τα πρώτα χρόνια έτσι είναι επίσης μπορεί να είσαι ευγενική μπορεί να είσαι καλή παρέα μπορεί να βλέπουνε σε σένα πράγματα που εσύ δεν τα βλέπεις
Αχ γιατί δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση ; Γιατί να μην πιστεύω καθόλου στον εαυτό μου; Γιατί τον υποτιμώ τόσο;;; Μόνη μου βγάζω τα ματάκια μου πάντα..... Μόνη μου κάνω κακό στον εαυτό μου.... Έτσι προκαλώ την τύχη μου.... Δεν είμαι άνετη ....
Κούκλα αν μη τι άλλο είσαι συμπαθητική αυτά πρέπει να τα σκεφτείς μόνη σου τι κάνεις και τι δεν κάνεις εγώ είμαι φαν τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω να σου πω αλλά βοηθά τον εαυτό σου λίγο
Ξέρεις αυτοί δεν με βλέπουνε είμαι μόνη μου όλη μέρα με τον ασθενή....Ξέρουνε αυτοί αν τα πάω καλά ή όχι?