Θέλω να παραιτηθώ από την δουλειά! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Στη νοσηλευτική έχει όμως δουλίτσα!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα συγνωμη ειχα αναγκη να γελασω πανω σε αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δελφινι, η δουλεια σου εχει πολυ συγκεκριμενες απαιτησεις και θελει αντοχες. δεν μπορει να την κανει ο καθενας. και βεβαια ειναι προσφορα και λειτουργημα.
    εγω, που ειμαι βεβαιη οτι ειμαι "ικανη" και "εξυπνη" και "χρησιμη", στο λεω οτι δεν θα αντεχα να την κανω.
    αν εισαι βεβαιη οτι δεν αντεχεις, καλο θα ειναι να σκεφτεις μια αλλαγη αντικειμενου, γιατι ΑΥΤΗ ειναι η νοσηλευτικη. οπου κι αν πας τα ιδια θα αντιμετωπισεις.
    δεν ειναι θεμα εξυπναδας και ικανοτητας , πρεπει να κανεις για νοσηλευτης και να σου αρεσει. με το ζορι και με απεχθεια δεν γινεται αυτη η δουλεια. πρεπει να σου ταιριαζει.
    Γιατί αν σου είχε τύχει ένα τέτοιο περιστατικό κ πχ ο αδελφός σου αρρώσταινε εσύ δεν θα μπορούσες να τον φροντίσεις; Οι αδελφές του δεν είναι νοσηλεύτριες αλλά μια χαρά τα κάνουν όλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα συγνωμη ειχα αναγκη να γελασω πανω σε αυτο!
    Γιατί βρε Μνιμόνιο εσύ δεν δουλεύεις; Αφού μου είπες ότι δούλευες 4 χρόνια

Senior Member
    Παιδιά πλησιάζει η ώρα τι να τους πω; Βοηθείστε με!:(

Senior Member
    Δελφίνι έτσι είναι τα πρώτα χρόνια σε όλες τις δουλειές την πρώτη πενταετία είναι λούκι κι εγώ βρίζω για τη δικιά μου τη δουλειά αλλά πάω ρίχνω τα καντήλια μου και ξεκινάω όλοι έτσι δουλεύουμε πιστεύω αντε κούκλαρα μου μη με στεναχωρείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή του να με ρωτήσει πως είμαι γιατί όλη την προηγούμενη βδομάδα δεν πήγα στην δουλειά είπα ότι είμαι άρρωστη και δεν την είπα τίποτα ότι θα σταματήσω την δουλειά..... :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δελφίνι έτσι είναι τα πρώτα χρόνια σε όλες τις δουλειές την πρώτη πενταετία είναι λούκι κι εγώ βρίζω για τη δικιά μου τη δουλειά αλλά πάω ρίχνω τα καντήλια μου και ξεκινάω όλοι έτσι δουλεύουμε πιστεύω αντε κούκλαρα μου μη με στεναχωρείς
    Αχ elis δεν μπορώ όταν είμαι εκεί με πιάνει ψυχοπλάκωμα ...... όλοι εσείς που δουλεύετε τα παθαίνατε αυτά στην αρχή;

Senior Member
    Εγώ τα είχα στην αρχή μετά πήγα στρατό διόγκωθηκαν και μετά το στρατό το συνήθισα και τώρα δουλεύω με κατάθλιψη αντε κούκλα μου μη με στεναχωρείς πρέπει να είμαστε βιώσιμοι δηλαδή να βγάζουμε το μισθό μας μόνοι μας όσα σε δίνουν δεν έχει σημασία πρέπει να παλεύουμε στη χειρότερη όλων να πάθεις κατάθλιψη στην καλύτερη θα μάθεις τη δουλειά η ζωή είναι αγώνας δεν είναι τα καφεδάκια αντε κανε λίγο κουράγιο όταν παίρνεις τα λεφτά τον μισθό σου όμως και κανείς ότι θέλεις εκεί δεν είναι το ωραίο?

Senior Member
    Αν ήμουνα ακατάλληλη νοσηλεύτρια πρώτοι αυτοί δεν θα με σταματούσανε; Άρα για να με θέλουνε και να με περιμένουνε στην δουλειά σημαίνει ότι κάτι αξίζω και εγώ....αν δε θα με σταματούσαν άρα η εντύπωση που έχω για τον εαυτό μου είναι λαθεμένη και τα πάω μια χαρά στην δουλειά έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Το να κρατάς μια δουλειά να δουλέψεις και να μάθεις μια δουλειά είναι κάτι δύσκολο δεν είναι απλό τη σήμερον ημέρα υπάρχουνε και μέρες που είναι δύσκολες υπάρχουνε και μέρες που λες πάλι καλά που δουλεύω σκέψου το καλό να μάθεις τη δουλειά και να βγει καμιά πιο εύκολη περίπτωση και να γίνεις αρχόντισσα μόνη σου

Senior Member
    Εσύ συγκρίνεσαι με τις νοσηλεύτριες που πετάνε δεν είναι τόσο απλό και συ δουλεύεις αλλά δεν πετάς τα πρώτα χρόνια έτσι είναι επίσης μπορεί να είσαι ευγενική μπορεί να είσαι καλή παρέα μπορεί να βλέπουνε σε σένα πράγματα που εσύ δεν τα βλέπεις

Senior Member
    Αχ γιατί δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση ; Γιατί να μην πιστεύω καθόλου στον εαυτό μου; Γιατί τον υποτιμώ τόσο;;; Μόνη μου βγάζω τα ματάκια μου πάντα..... Μόνη μου κάνω κακό στον εαυτό μου.... Έτσι προκαλώ την τύχη μου.... Δεν είμαι άνετη ....

Senior Member
    Κούκλα αν μη τι άλλο είσαι συμπαθητική αυτά πρέπει να τα σκεφτείς μόνη σου τι κάνεις και τι δεν κάνεις εγώ είμαι φαν τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω να σου πω αλλά βοηθά τον εαυτό σου λίγο

Senior Member
    Ξέρεις αυτοί δεν με βλέπουνε είμαι μόνη μου όλη μέρα με τον ασθενή....Ξέρουνε αυτοί αν τα πάω καλά ή όχι?

Senior Member
    Αν ήμουνα ακατάλληλη νοσηλεύτρια πρώτοι αυτοί δεν θα με σταματούσανε; Άρα για να με θέλουνε και να με περιμένουνε στην δουλειά σημαίνει ότι κάτι αξίζω και εγώ....αν δε θα με σταματούσαν άρα η εντύπωση που έχω για τον εαυτό μου είναι λαθεμένη και τα πάω μια χαρά στην δουλειά έτσι δεν είναι;
    Αχ γιατί δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση ; Γιατί να μην πιστεύω καθόλου στον εαυτό μου; Γιατί τον υποτιμώ τόσο;;; Μόνη μου βγάζω τα ματάκια μου πάντα..... Μόνη μου κάνω κακό στον εαυτό μου.... Έτσι προκαλώ την τύχη μου.... Δεν είμαι άνετη ....
    Ξέρεις αυτοί δεν με βλέπουνε είμαι μόνη μου όλη μέρα με τον ασθενή....Ξέρουνε αυτοί αν τα πάω καλά ή όχι?
    Δεν ξέρω καθόλου αν είμαι καλή στην δουλειά μου γιατί το άγχος μου με τυφλώνει και δεν με αφήνει να αξιολογήσω καλά τον εαυτό.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast