Originally Posted by
Hara2014
Δουλεύουμε κι οι δύο. Θέματα υπάρχουν (ποιός δεν έχει σήμερα;) αλλά μας φτάνουν για να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Εντάξει, δεν έχουμε να πάμε και στην Καραϊβική, αλλά είμαστε νορμάλ. Ακριβώς, είναι "κάπως". Δεν ξέρω εάν πω βλακεία, αλλά παίζει να με έχει συνηθίσει και να βαριέται, ή να αναζητά την τέλεια γυναίκα, που εγώ δεν είμαι, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως, είναι πολύ νωρίς για βαρεμάρα. Επειδή πριν τον γνωρίσω δεν είχα αρκετές εμπειρίες, πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι (όσο μπορώ) στον τομέα αυτό με διάφορα πράγματα και να μη ρουτινιάζει η σχέση μας, δηλαδή θα του πω να κάνουμε πράγματα μαζί διαφορετικά, από το πιο απλό, π.χ. να πάμε να φάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, μέχρι το πιο σύνθετο, να κάνουμε τα πάντα στο κρεβάτι, εντός ορισμένων ορίων (που έχουμε θέσει κι οι δύο) βέβαια. Θεωρώ ότι γενικά όταν κάποιος άντρας αρχίσει να ξενοκοιτάζει (το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα φυσικά), κάτι δεν έχει κάνει καλά κι ο άλλος, σωστά; Δηλαδή ένας άντρας εάν αρχίσει να ψάχνει άλλες, όπως και μια γυναίκα αρχίσει να ψάχνει άντρες, φταίει κατά ένα ποσοστό (άλλες φορές μικρό, άλλες μεγάλο) κι η άλλη πλευρά, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι το μυστικό για μια καλή ερωτική ζωή μέσα στο γάμο είναι η γυναίκα να είναι "ερωμένη" του άντρα της κι όχι "σύζυγος" του άντρα της στο κρεβάτι. Να σου πω την αλήθεια, σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα pole dancing, να μου διδάξουν μία χορογραφία, να τον πάω σ' ένα ξενοδοχείο που έχει δωμάτιο με στύλο και να χορέψω μόνο γι' αυτόν, αλλά δεν ξέρω εάν ανταποκριθεί ή εάν αξίζει τον κόπο...