Δεν το εχω ξανακουσει ,αλλα προσοχη μπορει να σου πει και μαλακιες για να σε ψησει
Printable View
Με προβληματιζει οτι ειναι βαρβατο ονομα στις σπουδες ψυχολογιας...θα σς πω αυριο εχω ραντεβου φανταζομαι θα μου λυσουν ολες τις αποριες
Καλο ειναι να εισαι λιγο προσεκτικη παντως και να μην πιστευεις οτι λενε.
εννοειται αυτο....
Οποτε περιμενουμε νεα αυριο :)
να εισαι σιγουρη...αυριο μπορει να εχω τις διπλασιες αποριες! :)
μπορει να σου ειπαν κατι τετοιο....
Με χαρτί λυκείου ομως (το οποίο δεν εχεις και ειναι παρα πολύ περιεργο που σου ειπαν οτι τους κανει το απολυτηριο γυμνασιου) μονο συμβουλος ψυχικης υγειας μπορεις να γινεις, αν φυσικα εχεις τα φραγκα να τα σκάσεις γιατι τετοια ειδικοτητα δεν υπαρχει σε καμιά βαθμίδα της δημοσιας εκπαιδευσης.
Αν τα εχεις και σου ειπαν να πας με χαρτι γυμνασιου κοβω το χερι μου οτι πανε να σου φανε λεφτά.
ο συμβουλος ψυχικης υγειας τι κανει?δηλαδη με απολυτηριο γυμνασιου μπορεις να σπουδασεις συμβουλος?
δεν ξερω αν μπορω να αναφερω το ονομα του κολλεγιου να το λυναμε το γραφει και στην σελιδα του
35 χρονών και γεράματα δεν συμβαδίζουν. Και στα 90 σου πάλι νεά θα είσαι και πάλι θα μπορείς να σπουδάσεις. Εγώ έχω βγάλει δυο σχολές, ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό και θα πάω για τρίτη σχολή λίαν συντόμως. Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τίποτα πόσο μάλιστα για σπουδές...στα 40 σου θα λες ότι είσαι σαν δυο 20αρες :)
Σου εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...και να σου ζήσει και το/τα παιδάκι/α που έχεις :)
κάνε ενα μικρο ψαξιμο στο ιντερνετ και θα δεις τις διαφορές. Δεν ξέρω τι σου είπανε ότι μπορείς να κάνεις τέτοιες σπουδές με απολυτήριο γυμνασίου αλλά εμένα μου φαίνεται παντελώς άκυρο. Καταρχήν από όσο το έχω ψάξει με την απόκτηση της ειδικότητας πρέπει να γραφτείς στην ελληνική εταιρία συμβουλευτικής και κόβω το χέρι μου δεν νομίζω να έχουν ως κριτήριο να έχει κάποιος απολυτήριο γυμνασίου. Κανε ένα ψάξιμο αν θέλεις και θα βρεις και άλλα κέντρα δια βίου μάθησης με τέτοια ειδικότητα. Δεν ονοματίζω για να μην κάνω διαφήμιση. Επίσης υπάρχει νομικό κενό στη συγκεκριμένη ειδικότητα.
κατά τα άλλα ο Försvarsadvokat έχει δίκιο. Ο άνθρωπος πάντα εξελίσσεται ανεξάρτητα από ηλικία.
Λοιπον σημερα ειχα συναντηση στο συγκεκριμενο κολλεγιο για αυτο που μου μιλησαν ηταν συμβουλος υγειας με απολυτηριο γυμνασιου και Στο πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology και απόκτησης αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού πτυχίου στην Ψυχολογία, σε δύο επιπλέον έτη.
Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Integrative Counselling & Psychotherapy, εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία το οποιο λεει θα μπορω κανονικα να εργαστω και να διατηρω ακομα και δικο μου γραφειο να γραφτω στην ελληνικη εταιρια συμβουλευτικης καθως κατι παιζει αν δεν υπαρχει απολυτηριο γυμνασιου με τις ωρες που θα σπουδαζω και οτι εχει ξανατυχει αυτα σας τα λεω χονδρικα να μην γραψω ολοκληρο μυθιστορημα αυτο λεει ειναι για Πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας
Εσυ τι αποφασισες να πας τελικα?