-
Σημερα δεν ξερω γιατι αλλα καθυστερισα λιγο να παρω την αντιβιωση και αρχισα να νιωθω ναυτια και οταν την πηρα σταματησε ενω τις προηγουμερες μερες γινοταν το αντιθετο.Τι να πει κανεις.Αν μου περασει αυτο με την αμυγδαλιτιδα δεν θελω να ξαναβαλω στο στομα μου φαρμακο.Ουτε ντεπον.
-
Την έχω παρει την κλαριπεν, για δοντι ομως, δεν μου ειχε προκαλεσει κατι σε παρενεργεια. Ουτε μου περασε η φλεγμονη στο δοντι. Εκεινα θελουν κεφαλοσπορινες βεβαια.
Οι παρενεργειες των αντιβιωσεων (ειδικα αυτο το augmentin, κολαση) μου περνανε την επομενη μερα αφου τα σταματησω. Δεν κρατανε παραπανω, οποτε μην αγχωνεσαι. Αντε κανα τριημερο συνολικα παραπανω, αφου συνηθως κανουμε 72 ωρες να αποβαλουμε κατι απο τον οργανισμο. Βεβαια εχεις κανει και το λαθος να αγχωθεις ηδη πριν παρεις την αντιβιωση και να περιμενεις να σου συμβουν ολα οσα γραφει το φυλλαδιο οδηγιων της, που και αυτο κατα πασα πιθανοτητα σε επηρεαζει αρνητικα και σου εντεινει τα συμπτωματα. Αν προσεξεις ομως εχουν και τα ποσοστα που συμβαινουν οι παρενεργειες, λεει σε 1 στους 10, σε 1 στους 1000, σε 1 στους 100.. Δεν συμβαινουν σε ολους και καποιες συμβαινουν σε αυτους που εχουν ηδη αλλα προβληματα υγειας, σοβαρα.
Οι πιο κοινες παρενεργειες των αντιβιωσεων και αυτο μονο για οσο διαστημα τις παιρνεις, ειναι οι ναυτιες και οι διαρροιες. Τελειωνεις την αντιβιωση, σταματουν κι αυτα μετα.
-
Βασικά την δουλειά της να κάνει και όλα τα άλλα είναι περιττά.