στην επικεφαλιδα επρεπε να βαλεις και ενα τονο χαχααχ γτ διαβαζεται 'ενοχη και οχι ενοχή π ειναι το κανονικο :p
ε θα χαλαρωσεις ποτε φευγεις για διακοπες?
αυτο π εγινε και σ ταλαιπωρει ακομα εχει καιρο π εχει γινει?
Printable View
στην επικεφαλιδα επρεπε να βαλεις και ενα τονο χαχααχ γτ διαβαζεται 'ενοχη και οχι ενοχή π ειναι το κανονικο :p
ε θα χαλαρωσεις ποτε φευγεις για διακοπες?
αυτο π εγινε και σ ταλαιπωρει ακομα εχει καιρο π εχει γινει?
επειδη βαριεσαι τοτε κανεις αυτες τις σκεψεις...μην αγχωνεσαι θα σ περασει..
μ φενεται πολυ μεγαλο διαστημα για να νιώθεις καπως ακομα...
και τωρα δλδ αυτο π φοβασαι ειναι μην παθεις υποτροπη?
γτ αν θυμαμαι καλα μ ειχες πει οτι οταν παθαινες κατι (στεναχωρια)επεφτες στο κρεβατι δυο μηνες
δεν νιωθω οτι θα πατω υποτροπη..τωρα τουλαχιστον..νιωθω πολυ απλα οτι δεν ζω την ζωη μου ξενοιαστα οπως θελω..κ αυτο ειναι αρκετο..
να με χαλαει..
πιστευεις οτι ειμαι υπερβολικη που το σκεφτομαι τοσο?θεωρει οτι δνε υπαρχει λογος πια σκεψης?
θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι ..εφοσον εισαι καλα τωρα με τον αντρα σου..κακως το επαναφερεις..το μονο π σ προσφερει..ειναι να σ χαλαει..
ε εισαι λιγο υπερβολικη :p
καταλαβαινω τι λες...θες να πας διακοπες τωρα,θα εχουν φυγει και ολοι οι δικοι σου και σ εχει παρει καπως απο κατω....κανε υπομονη..
με τον αντρα σ στο μερος π εισαι δεν περνας ωραια?
ααυτο π λες οτι δεν νιώθεις ξεγνοιαστα γι αυτο σ ερχονται αυτες οι σκεψεις...απο τοτε νιώθεις ετσι?
ε πηγα σε ενα νησι για σεμιναρια κ μουσικες περασα φανταστικα..απο οταν γυρισα κ μερα δλδ απο τις 4/7 πειρπου σκεφτομαι μαλακιες!
μενουμε αθηνα..κ δεν το λες κ ομορφα εδω περα..γενικα εγω το καλοκαιρι θελω να λειπω απο αθηνα..να φευγω! κ δεν ειναι εφικτο αυτο..ειμαι υπερβολικη βρισκεις ε?
σιγουρα ειμαι! ποια αλλη καθεται κ λεει τα παντα στον αντρα της κ μερα μονο φλεβες δεν κοβει..
ε ναι και εγω αθηνα μενω αλλα ευτυχως φευγω απο αρχες ιουλιου,οποτε σ καταλαβαινω...
ε ναι εισαι υπερβολικη...δεν ξερω αν το φερνεις επιτηδες στο μυαλο σου η σ ερχεται απο μονο του και δεν μπορεις να το διώξεις παντως πιστευω σε επιασε επειδη πιεζεσαι π εισαι στην αθηνα και δεν μπορεις να φυγεις..
βγαινετε καθολου εξω η περνατε σπιτι την ωρα σας?γτ δεν παιρνεις τον αντρα σ να πατε πουθενα σημερα?να ξεχαστεις λιγακι?καμια βολτα,κανα σινεμα?
προσπαθησε ν χαλαρωσεις λιγακι....
αυτο πρεπει να κανω..να χαλαρωσω κ να πιαστω απο καποια σκεψη που με βοηθαει...πχ.
εφοσον εγινε παει ,εφυγε..δεν το συνεχισα κ ηταν ενα λαθος.! πρεπει να βαλω τελος επιτελους γιατι πραγματικα ταλαιπωρουμαι,χανω στιγμες κ κουραζομαι κ στενοχωριεμαι.σε ευχαριστω που με βοηθας.
nai prepei να το αφησεις πισω σου....
προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα..βαλε την θετικη σκψη στην ζωη σου....ε θα πας και διακοπες ..πιστευω θα σ βοηθησει να το ξεπερασεις...
τι να σου πω?οτι σκεφτηκα να αυτοκτονησω??
φστοιν..ακυρο ε?
γτ βρε ανξιους εκανες τετοιες σκεψεις?για το θεμα π γραφεις?ειναι δυνατον?
αυτο π λες το σκεφτηκες στο παρελθον η τωρα?
Εγώ πιστεύω και το έχω ξαναπεί νομίζω ότι θες και τα παθαίνεις...Και μπορεί να σε επηρεάζουν και οι άλλοι καθώς εδώ μέσα πολλοί είναι αυστηροί με το θέμα αυτό ίσως και στο περιβάλλον το δικό σου να ακούς σχόλια επικριτικά για αυτούς που απιστούν...Ε χέστηκες! Άνθρωποι είμαστε κάνουμε λάθη, αυτοί που είναι αυστηροί με το θέμα αυτό, μπορεί να μην έκαναν αυτό το λάθος, αλλά θα έχουν κάνει άλλα..Και κανείς δεν είναι τέλειος ή άγιος, ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους....
η αληθεια ειναι οτι μια φιλη μου παντρεμενη επιασε τον αντρα της να απιστει κ εγω την παρηγορω..κ προφανως με επιρρεασε η ιστορια εστω κ ασυνηδειτα..κ τελικα επεσα εγω.
τωρα της ειπα οτι δεν θελω να ακουω για αλλα τετοια..θελω να το ξεχασω να φυγει μακρια απο μενα!
στα ορη στα αγρια βουνα!