Originally Posted by
Mara.Z
Μαλιστα...
Ειχα και εγω μια παρομοια εμπειρια, με κεραυνοβολο! τουλαχιστον εσυ τον γνωρισες λιγο πριν...
Σε εκδηλωση κοινων γνωστών με βαρεσε κατακουτελα. Και σκεψου οτι δεν λειτουργω ετσι στα κανονικα μου ουτε μου ειχε ξανασυμβει.
Μπηκα σε μια διαδικασια, επειδη δεν ηθελα να ανακατεψω κοινους γνωστους, να τον πλησιασω μονη μου, εκανα αρκετες προσπαθειες, και παντα διακριτικος αλλα με απομακρυνε. Τελικα κρατησαμε επαφη μεσω facebook και για ενα χρονο ειχα κολλησει να παρακολουθω τι κανει, ποιους φιλους εχει, να προσπαθω να μαντεψω ποια ειναι η πρωην του, τελικα την εντοπισα-γιατι ερωτευθηκε αυτηΗ, και ποια ειναι αυτη, τι εχει κανει στη ζωη της, που κινειται κλπ.... Ωσπου πηγα στο χωριο μου καποιους μηνες το χειμωνα για να ξεκοψω απο το facebook και ολο αυτο το αρρωστημενο κολλημα.
Σε μια φαση αυτος μου εδωσε ελπιδες, μετα το πηρε πισω, τον εβρισα και εγω... γιναμε μπιλιες. Μετα εμαθα οτι ειχε σχεση αλλα εγω τοτε δεν το ηξερα! μετα απο καποιους μηνες τον ειδα τυχαια σε μια εκδηλωση και εκοβε βολτες πισω μου, θα μπορουσα ανετα να του μιλησω αλλα θεωρησα οτι εχει σχεση, και τελικα ειχε χωρισει.... Τα ειχε με αλλη, οχι αυτη που ζηλεψα στο facebook...και τωρα δεν μιλαμε!! χαχα