δεν εχω φιλες οχι, μονο γνωστες. Σε 4 μηνες δε μπορω να πω οτι νιωθω αγαπη νομιζω ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο. Μου αρεσει, με τραβαει σαν αντρας, αλλα παραλληλα με αγχωνει το πως θα εξελιχθει το μεταξυ μας. Φοβαμαι....
Printable View
Εχω παει διακοπες με φιλη μου ναι κ περασα ομορφα οταν δεν ημουν σε σχεση...Δεν εχω τσιλιμπουρδισει κ παρα πολυ οχι. Αλλα κ μονη οταν ημουν δεν μπορω να πω οτι ειμαι ατομο τοσο του εξω, του ξενυχτιου κ αυτα. Παντα ημουν ηρεμων τονων γι αυτο ζηλευω τοσο ατομα που κανουν οικογενεια. Οσον αφορα αυτο που ειπες, η προηγουμενη σχεση μου ηταν ενα ατομο σαν εμενα, ευαισθητο, συναισθηματικο κ ξενερωσα μεχρι αηδιας.
χααχα εισαι λιγο βιτσιοζα γουσταρεις δλδ το φτυσιμο?
τον εχεις ερωτευτει?
παντως εισαι μικρουλα ακομα για οικογενεια......εχεις πολλα να ζησεις...
εσυ εισαι οκ?δλδ?δεν θες να γνωρισεις αλλους αντρες? γτ καπου ελεγες οτι ηθελες να γνωρισεις και αλλους και για α μην τον κερατωσεις τον χωρισες?
Εγω λέω καλά κάνεις και που αγχώνεσαι και που σκέπτεσαι το μέλλον. Ηδη με τα οσα έχεις περάσει είσαι επιφυλακτική, σκέψου εμεις που έχουμε δει περισσότερα. Γι' αυτο σου λέω καλά κάνεις και τα σκέπτεσαι ολα, ας είσαι μικρή, έχω δει και βιώσει τοσα πολλά στο κομμάτι των σχέσεων και γενικά με τους ανθρώπους που σε κατανοώ. Καμμια συγκατοίκηση κάνετε; Εννοώ να μείνετε πχ μια βδομάδα στο ιδιο σπίτι;
Στην αρχη ειχα ενθουσιαστει μαζι του, αλλα μολις αρχισα να μαθαινω το παρελθον του αρχισα να ξενερωνω...Μου αρεσει πολυ, με τραβαει ερωτικα, υπαρχουν φορες που νιωθω ερωτευμενη αλλα οχι παντα. Οσα διαστηματα ημουν μονη μου κανεις δεν μου αρεζε,εχω γνωρισει ατομα πολλα, ειχα ευκαιριες κ για περιστασιακα πραγματα κ δεν ηθελα με τιποτα. Στην προηγουμενη σχεση μου ναι, χωρισα γιατι ηθελα να γνωρισω κατι αλλο γιατι δεν με ικανοποιουσε στο σεξουαλικο κομματι...Τωρα δε νιωθω αυτο...
Το ότι νιώθω πνιγμένη, ότι δεν παίρνω την αγάπη που θα ήθελα. Συναισθηματικά δηλαδή δεν καλύπτομαι, σεξουαλικά είμαι απόλυτα καλυμμένη. Φοβάμαι η αλήθεια είναι ότι όλοι θα με παρατάνε μια ζωή και όλες οι σχέσεις τελειώνουν, οπότε φεύγω εγώ πρώτη και καταλήγω πάντα μόνη. Πως θα ξέρω ότι ο σύντροφος μου είναι η σωστή επιλογή και δεν θα πληγωθώ πάλι; Δε ξέρω πως να το διαχειριστώ πλέον. Με πνίγουν οι σκέψεις μου.
νιώθεις πνιγμενη γτ δεν εχεις αλλες ασχολιες μαλλον..σχολη?δουλεια?βγαιν εις με γνωστους η μονο με το αγορι σ?
ωραια σ αρεσει να καλυπτεσαι μονο σεξουαλικα η θες και συναισθηματικα?γτ αμα δεν καλυπτεσαι συναισθηματικα τοτε καλυτερα να ψαξεις για αλλον καποιον π να σ καλυπτει..καλυτερα να κυνηγησεις τον πραγματικο ερωτα απο το να μενεις με καποιον μονο και μονο για ικανοποιεις τους φοβους σ...
το οτι φοβασαι οτι θα σ παρατανε πηγαζει μεσα απο την χαμηλη αυτοπεποιθηση σου...οι πραγματικοι ερωτες για μενα δεν τελειωνουν απλα οταν τους εχεις βρει πρεπει να εχεις καποια εμπειρια και να κανεις λιγο πισω σ μερικα θεματα για να τους συντηρησεις....
εγω οταν ημουν ερωτευμενος στους πρωτους μηνες σχεσης ηταν οι καλυτερη...αμα δεν νιώσεις αυτο στην αρχη τοτε καλυτερα να φευγεις για εμενα...
επισης το μονο π σε νιάζει ειναι να μην πληγωθεις?η να βρεις τον πραγματικο ερωτα?δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη στην ζωη μας ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας και στιγμης....ολα και τιποτα μπορει να συμβει δεν μπορεις να το ξερεις αυτο..
απλα νιώθω οτι εισαι πολυ ευαλωτη και αδυναμη αυτην την στιγμη...προσπαθησε να κανεις κατι πσ χαροποιει και σ ανεβαζει την διαθεση...διεκδηκισε πραγματα μην μενεις απραγη
Δεν εχω ουτε σχολη ουτε δουλεια. Μια εργασια εχω να γραψω για το μεταπτυχιακο μου, αλλα την εχω παρατησει γιατι δε νιωθω καλα ψυχολογικα. Πολυ σπανια βγαινω με αλλους εκτος απο το αγορι μου. Συναισθηματικα θέλω περισσοτερο κ του το εχω πει, γιατι ειναι πολυ απομακρος σαν αντρας δεν ειναι κ τοσο συναισθηματικος οσο εγω..Δεν ενιωσα απ την αρχη ενθουσιασμο. Μου αρεσε αλλα ως εκει. Με τον προηγουμενο ενθουσιαστηκα αλλα μολις καταλαβα οτι δεν ταιριαζω τον εδιωξα. Με αυτον ενιωσα ενα περιεργο κλικ απ την αρχη, δηλαδη μιλαγα κ με αλλα ατομα αλλα μου ηταν αδιαφοροι. Πιστευω οτι δεν μπορει να μου βγει συναισθηματικα γτ σκεφτομαι συνεχεια τ παρελθον του κ φοβαμαι πως θα με παρατησει. Γιατι υπαρχουν φορες που ειναι τρυφερος μαζι μου κ εκει λιωνω πραγματικα
Αν ηθελες οντως αγαπη και γαμο,θα μπλεκες με νορμαλ ατομα και οχι με αληταραδες.
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποφασισεις τι πραγματικα θελεις,και οχι να κανεις αυτο που περιμενει η κοινωνια απο σενα,δηλαδη να σαι μανα και νοικοκυρα,γιατι δε πιστευω οτι το θες ειλικρινα.
το εχω σκεφτεί αρκετές φορές και μία φορά του το είπα, αλλά ήμουν χώμα ένιωσα να χάνω τη γη κάτω απ' τα πόδια μου κ του είπα να τα βρούμε...κ μόνη όταν ήμουν δεν ήμουν καλά...είμαι άτομο της σχέσης δεν μου αρέσει να είμαι μόνη, αλλά δε βρήκα κ τον οποιονδήποτε τυχαίο. Μου άρεσε κ αποφάσισα να προσπαθήσω μαζί του. Γενικά, με στηρίζει πάρα πολύ ψυχολογικά, ηθικά, είναι ό,τι καλύτερο είχα ως τώρα, αλλά δε νιώθω ρε παιδί μου ότι αυτός είναι ο ένας, ότι με βρίσκει στο 100% στο συναισθηματικό κομμάτι...