το καταλαβαίνω αυτό που λες κ το σεβομαι..αλλα αμα δεν μ δειξει ενδιαφερον δεν μ κανει αισθηση ..τν βλεπω μονο σαν ένα ανθρωπινο ον κ τιποτα άλλο..πως θα κανω την κινηση?
Printable View
Θα συμφωνησω με παραστικο , αν θελεις εναν γενικα επιθυμητο αντρα , που εχει ζητηση , δεν προκειται να κυνηγησει ποτε καμμια ..................
κοιτα να δεις όπως εχω ηδη ενημερωσει δεν μου κανει αισθηση ουτε κ ο αντρας που λες ότι εχει ζητηση..μαλλον δεν ειχες διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα..το δικο μου γουστο δεν το ξερεις...εμενα μπορει να μ κανει καποιος εφόσον με προσεγγισει ενας ο οποιος σε καποιες να μην αρεσει ή να λενε πως είναι μετριος..Να ξερεις πως εχω υπαρξει κ με με φτωχο αλλα κ με αγυμναστο!τι να τα κανω τα λεφτα κ τα μπρατσα αμα με εμενα δεν ασχολείται.ειναι απλα μια σαρκα με οστα απλα!
Δεν μας ειπες κιολας ποιο ειναι το γουστο σου ομως
συνηθως το γουστο μου ειναι ψηλος κ αδύνατος..αλλα κ τετοιο να δω στο δρομο δεν σημαινει πως τον θελω ..πως με ελκυει γιατι εχει αυτά τα στοιχεια...εάν αυτος ο ψηλος που θα δω δεν με πλησιασει να μ πιασει την κουβεντα,να ανταλλάξουμε τηλεφωνα,να μ δειξει ενδιαφερον δεν πα να ναι κ ο Μπραντ πιτ π λενε...δεν μ κανει καμμια αισθηση..όπως επισης εχω κανει κ σχεση με κοντο κ αδυνατο κ αυτό γιατι με κυνηγουσε κ αυτό (το κυνηγι του) με εκανε να τον θελω!
εισαι ανθρωπος με χαμηλη αυτοεκτιμηση και θελεις ο αλλος συνεχως να επιβεβαιωνει οτι ενδιαφερεται για εσενα.
δεν ερωτευεσαι για αυτο ακριβως τον λογο. φοβασε να αφεθεις ελευθερη μην στεναχωρηθεις
μπορει δεν το ξερω,δεν το εχω ψαξει ακομα..ισως να φταιει που καποτε ειχα φαει χυλοπιτα από καποιον που μαρεσε....ακομα να παιζει να μην ξερω τι θελω κ όταν καποιος ενδιαφέρεται για μενα να με κανει να σιγουρευτω ή ακομα να μην μαρεσει εύκολα κάποιος γτ να χω εκλεπτυσμένο γούστο(εξ ου κ δεν μ εχουν αρεσει αρκετοι) κ για να περνάω καλά να λέω ε αφου με θέλει ας το προχωρήσω.
τωρα που το σκέφτομαι ισως να είναι για μενα κατι το διεργετικο το να μου δινει σημασια..πως καποιος/α να τον ελκυει το ωραιο σωμα,εμενα να με ελκυει το ενδιαφερον του αλλου..α κ κατι άλλο,οντως ταιριαζει αυτό που λες με αυτό που μου συμβαινει...δεν το χα σκεφτει καθολου..μια φιλαρεσκεια την ειχα καποτε...βασικα πιστευω ότι κάθε ανθρωπος εχει τα γουστα του κ όχι παντα στα κυβικα του..εχω ακουσει για αδυνατη κοπελα π να της αρεσει ο αντρας να ναι γεματούλης...όπως γυναικα με ωραιο προσωπο κ λεπτα χαρακτηριστικα να της αρεσει αντρας με διαφορετικα χαρακτηριστικα κτλ εγω παλι που είμαι καστανοξανθη ειχα στο παρελθον την ταση να κοιταω προς τους μελαχρινούς...κ παρολο π χω παχυνει τωρα τελευταια..πολύ καθισιο βλέπεται ..αυτό δεν με κανει να θελω ευσωμους αντρες.
Ε ναι ρε συ δεν είπα αν είσαι μελαχρινός να κοιτάς μελαχρινές, δεν ψάχνεις τον δίδυμό σου...... είναι και το γούστο...είναι και ο χαρακτήρας....δηλαδή μια ασχημούλα , ντροπαλούλα θα κοιτάξει έναν παίδαρο που έχει πάρει την μισή ελλάδα ? πιο πιθανό είναι όχι...............
Πόσο χρονών είσαι?