δεν μπορω να ερωτευτω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Υπαρχει τετοια πληθωρα γυναικων , που αν περιμενεις να σε κυνηγησει καποιος εις ματην περιμενεις ........ποτε μου δεν εχω κυνηγησει γυναικα , αν και 54 ετων .....
    το καταλαβαίνω αυτό που λες κ το σεβομαι..αλλα αμα δεν μ δειξει ενδιαφερον δεν μ κανει αισθηση ..τν βλεπω μονο σαν ένα ανθρωπινο ον κ τιποτα άλλο..πως θα κανω την κινηση?

Banned
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    το καταλαβαίνω αυτό που λες κ το σεβομαι..αλλα αμα δεν μ δειξει ενδιαφερον δεν μ κανει αισθηση ..τν βλεπω μονο σαν ένα ανθρωπινο ον κ τιποτα άλλο..πως θα κανω την κινηση?
    Άμα όμως ο άλλος ειναι πλούσιος θα εξακολουθεί να είναι απλώς ένα ανθρωπινο ον;;;

Άσε σας καταλάβαμε γυναια... Άμα ο άλλος (ο αποκαλούμενος μαλάκας) έχει λεφτά για αλοιφές, κρέμες, γυμναστήρια τότε πληρεί τα στάνταρτ άμα δεν έχει λεφτά είναι μη επιθυμητός...

Senior Member
    Θα συμφωνησω με παραστικο , αν θελεις εναν γενικα επιθυμητο αντρα , που εχει ζητηση , δεν προκειται να κυνηγησει ποτε καμμια ..................

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Άμα όμως ο άλλος ειναι πλούσιος θα εξακολουθεί να είναι απλώς ένα ανθρωπινο ον;;;

Άσε σας καταλάβαμε γυναια... Άμα ο άλλος (ο αποκαλούμενος μαλάκας) έχει λεφτά για αλοιφές, κρέμες, γυμναστήρια τότε πληρεί τα στάνταρτ άμα δεν έχει λεφτά είναι μη επιθυμητός...
    κανεις λαθος φιλε μου..ουτε τέτοιοι τυποι με ενδιαφερουν....κ σε παρακαλω να μιλας καλυτερα..ενδιαφερον θελω όχι λεφτα κ γυμναστήρια..ειδικα αυτοι που είναι φουσκωτοι δεν μου κανουν αισθηση καθολου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα συμφωνησω με παραστικο , αν θελεις εναν γενικα επιθυμητο αντρα , που εχει ζητηση , δεν προκειται να κυνηγησει ποτε καμμια ..................
    κοιτα να δεις όπως εχω ηδη ενημερωσει δεν μου κανει αισθηση ουτε κ ο αντρας που λες ότι εχει ζητηση..μαλλον δεν ειχες διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα..το δικο μου γουστο δεν το ξερεις...εμενα μπορει να μ κανει καποιος εφόσον με προσεγγισει ενας ο οποιος σε καποιες να μην αρεσει ή να λενε πως είναι μετριος..Να ξερεις πως εχω υπαρξει κ με με φτωχο αλλα κ με αγυμναστο!τι να τα κανω τα λεφτα κ τα μπρατσα αμα με εμενα δεν ασχολείται.ειναι απλα μια σαρκα με οστα απλα!

Senior Member
    ..το δικο μου γουστο δεν το ξερεις...!
    Φυσικα , που να ξερω το γουστο σου ........

Δεν μας ειπες κιολας ποιο ειναι το γουστο σου ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν μας ειπες κιολας ποιο ειναι το γουστο σου ομως
    συνηθως το γουστο μου ειναι ψηλος κ αδύνατος..αλλα κ τετοιο να δω στο δρομο δεν σημαινει πως τον θελω ..πως με ελκυει γιατι εχει αυτά τα στοιχεια...εάν αυτος ο ψηλος που θα δω δεν με πλησιασει να μ πιασει την κουβεντα,να ανταλλάξουμε τηλεφωνα,να μ δειξει ενδιαφερον δεν πα να ναι κ ο Μπραντ πιτ π λενε...δεν μ κανει καμμια αισθηση..όπως επισης εχω κανει κ σχεση με κοντο κ αδυνατο κ αυτό γιατι με κυνηγουσε κ αυτό (το κυνηγι του) με εκανε να τον θελω!

Senior Member
    εισαι ανθρωπος με χαμηλη αυτοεκτιμηση και θελεις ο αλλος συνεχως να επιβεβαιωνει οτι ενδιαφερεται για εσενα.
    δεν ερωτευεσαι για αυτο ακριβως τον λογο. φοβασε να αφεθεις ελευθερη μην στεναχωρηθεις

συνηθως το γουστο μου ειναι ψηλος κ αδύνατος..αλλα κ τετοιο να δω στο δρομο δεν σημαινει πως τον θελω ..πως με ελκυει γιατι εχει αυτά τα στοιχεια...εάν αυτος ο ψηλος που θα δω δεν με πλησιασει να μ πιασει την κουβεντα,να ανταλλάξουμε τηλεφωνα,να μ δειξει ενδιαφερον δεν πα να ναι κ ο Μπραντ πιτ π λενε...δεν μ κανει καμμια αισθηση..όπως επισης εχω κανει κ σχεση με κοντο κ αδυνατο κ αυτό γιατι με κυνηγουσε κ αυτό (το κυνηγι του) με εκανε να τον θελω!
    Ειναι σαν να λες ομως οτι πολυ απλα οποιος σου την πεφτει σου αρεσει.Δεν εχεις κριτηριο δηλαδη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εισαι ανθρωπος με χαμηλη αυτοεκτιμηση και θελεις ο αλλος συνεχως να επιβεβαιωνει οτι ενδιαφερεται για εσενα.
    δεν ερωτευεσαι για αυτο ακριβως τον λογο. φοβασε να αφεθεις ελευθερη μην στεναχωρηθεις
    μπορει δεν το ξερω,δεν το εχω ψαξει ακομα..ισως να φταιει που καποτε ειχα φαει χυλοπιτα από καποιον που μαρεσε....ακομα να παιζει να μην ξερω τι θελω κ όταν καποιος ενδιαφέρεται για μενα να με κανει να σιγουρευτω ή ακομα να μην μαρεσει εύκολα κάποιος γτ να χω εκλεπτυσμένο γούστο(εξ ου κ δεν μ εχουν αρεσει αρκετοι) κ για να περνάω καλά να λέω ε αφου με θέλει ας το προχωρήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειναι σαν να λες ομως οτι πολυ απλα οποιος σου την πεφτει σου αρεσει.Δεν εχεις κριτηριο δηλαδη.
    καλα όχι κ με ολους..αλλιως θα χα παντα αντρα...απλα αμα με ξενερωσει ο άλλος θα πω κ ένα όχι...ή αμα δεν βλέπεται κιολας δεν θα κανω κατι εννοείται..απλα πρωτα θα μου δειξει ενδιαφερον κ μετα θα κρινω αν τελικα μ κανει..

Banned
    Εγώ στο θέμα ''φλερτ'' παλιότερα είχα ποστάρει αυτό

Quote Originally Posted by cube View Post
    Να σχολιάσω τα εξής...εγώ πιστεύω ότι μπορεί μια γυναίκα να μην προσέξει ένα άντρα αρχικά...να τον δει μόνο όταν θα αρχίσει ο αντρας να παίζει μπάλα..και αυτό γιατί οι γυναίκες είναι και φιλάρεσκες έτσι? ...είναι σαν να της αρέσει που αρέσει, επιβεβαίωση δηλαδή, έτσι ξεκινάει αλλά καταλήγει στο να της αρέσει ο άλλος τελικά, δεν συμβαίνει αυτό συνεχώς ? ναι λέω γω αλλά μπορεί να λέω και μπούρδες, όλα είναι πιθανά......................
    Συμβαίνει δηλαδή, τώρα για αυτοεκτίμηση δεν ξέρω... η αν είναι σύμπτωση ....έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος έχει μια τάση να ψάχνει κάτι στα κυβικά του....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ στο θέμα ''φλερτ'' παλιότερα είχα ποστάρει αυτό

Συμβαίνει δηλαδή, τώρα για αυτοεκτίμηση δεν ξέρω... η αν είναι σύμπτωση ....έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος έχει μια τάση να ψάχνει κάτι στα κυβικά του....
    τωρα που το σκέφτομαι ισως να είναι για μενα κατι το διεργετικο το να μου δινει σημασια..πως καποιος/α να τον ελκυει το ωραιο σωμα,εμενα να με ελκυει το ενδιαφερον του αλλου..α κ κατι άλλο,οντως ταιριαζει αυτό που λες με αυτό που μου συμβαινει...δεν το χα σκεφτει καθολου..μια φιλαρεσκεια την ειχα καποτε...βασικα πιστευω ότι κάθε ανθρωπος εχει τα γουστα του κ όχι παντα στα κυβικα του..εχω ακουσει για αδυνατη κοπελα π να της αρεσει ο αντρας να ναι γεματούλης...όπως γυναικα με ωραιο προσωπο κ λεπτα χαρακτηριστικα να της αρεσει αντρας με διαφορετικα χαρακτηριστικα κτλ εγω παλι που είμαι καστανοξανθη ειχα στο παρελθον την ταση να κοιταω προς τους μελαχρινούς...κ παρολο π χω παχυνει τωρα τελευταια..πολύ καθισιο βλέπεται ..αυτό δεν με κανει να θελω ευσωμους αντρες.

Banned
    Ε ναι ρε συ δεν είπα αν είσαι μελαχρινός να κοιτάς μελαχρινές, δεν ψάχνεις τον δίδυμό σου...... είναι και το γούστο...είναι και ο χαρακτήρας....δηλαδή μια ασχημούλα , ντροπαλούλα θα κοιτάξει έναν παίδαρο που έχει πάρει την μισή ελλάδα ? πιο πιθανό είναι όχι...............
    Πόσο χρονών είσαι?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast