Originally Posted by
John11
O Terry είναι ένα παιδί στην εφηβεία, που τώρα αρχίζει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Θεώρησε για τον εαυτό του, ότι αυτός είναι ο τρόπος για να γίνει κανείς ευτυχισμένος. Πρώτα το εφάρμοσε στη ζωή του και θέλει επίσης να βοηθήσει και άλλους. Άλλωστε πόσες φορές έχω ακούσει εδώ μέσα την προτροπή "να έχουμε θετική στάση, θετική σκέψη, κλπ", το ίδιο κάνει και εκείνος! Θεωρεί ότι η θετική σκέψη θα λύσει τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν καθώς και τα προβλήματα των άλλων.
Για να βγάλει κανείς χρήματα μέσω του youtube χρειάζεται εξαιρετικά πολλά views, και είναι αδύνατο να τα έχει με video στην ελληνική γλώσσα. Μόνο 2-3 συγκροτήματα, κλπ μπορούν να πουν ότι έχουν βγάλει κάποια χρήματα.
"Να σκεφτόμαστε θετικά" είναι η κουβέντα που με κάνει να μου σηκώνεται η τρίχα, αλλά τι να κάνουμε "κυκλοφορεί".
Ο Terry επίσης έχει τη χαρά της ζωής, μεγαλωμένος ίσως και με λάθος ιδέες. Π.χ. ζώντας στην ασφάλεια της οικογένειας, και με όσα αυτή η ασφάλεια συνεπάγεται. Συνεπάγεται άνεση αλλά και κινδύνους. Δεν το κάνει για εμπορική διαφήμιση.
Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έγραψε "Άντε μωρέ loser". Αλλά κάποιος που τον ενόχλησε αυτό θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό και όχι με κάτι άλλο και να έχει αιτία αυτό.
Από την άλλη είναι περίεργα τα πράγματα όταν ακούμε τους άλλους με γραπτό κείμενο. Εδώ σε προσωπική επαφή και δεν καταλαβαίνουμε. Για παράδειγμα και εγώ παρασύρομαι από το τι γράφει κάποιος, και πολλές φορές μετά το μετανιώνω. Π.χ. και η angel123 δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πόσο εννοεί αυτό με αυτοκτονία, πολλοί άνθρωποι τα λένε λίγο παραπάνω για τον ένα ή τον άλλο λόγο.